1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Haber 2021 Geçmiş Yılların Noel Oyuncakları Etkinliği

Konusu 'Haberler / Güncellemeler' forumundadır ve Ghost tarafından 16 Aralık 2021 başlatılmıştır.

  1. Ghost

    Ghost
    Özel Üye Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

    785
    2.590
    300
    Hayatta zamansız bazı şeyler vardır, hafızanın geçmişte olduğu gibi bugün de güçlü olduğu yerler vardır. Belki de en sevdiğin Noel oyuncağının sana ilk verildiği zamanki gibi. Aynı fikirdeyseniz, eski zamanlardan kalma bazı oyuncakların onları bugün bile hem genç hem de yaşlı için karşı konulmaz kılan bir çekicilik ve sihir koruduğu konusunda hemfikir olabilirsiniz. Ayrıca, hayatta böyle bir oyuncağı başka biriyle paylaşma fırsatını elde ettiğinizde inanılmaz derecede ödüllendirici bir şey olduğunu hissediyoruz. Özel ve kişisel bir şey, geçmişinizden bir şey sunma şansı.

    O halde lafı daha fazla uzatmadan size Euro Truck Simulator 2 ve American Truck Simulator için Noel Oyuncakları Eski Yıl etkinliğimizi sunabilir miyiz ! Bu yıl Noel'de 'eski ve yeni bir şey'i sizlerle paylaşmak istiyoruz.

    [​IMG]


    Bu meydan okuma için, tüm kamyon taşımacılığı bölgelerinde Hediye kargosu teslim etmenizi istiyoruz. Şehirlere verdiği veya aldığı teslimat sayısına göre Hediyeler vereceğiz. Bir şehir ne kadar çok verir veya alırsa, o şehir o kadar fazla hediye alır, maksimum 10 olur.

    Topluluğun ilerlemesini World of Trucks'ta veya güncellenmiş Harici Sözleşmeler arayüzünü kullanarak doğrudan oyunda takip edebileceksiniz .

    [​IMG]

    Topluluk, SCS'deki kendi geliştiricilerimiz tarafından burada, sevgiyle ve sevgiyle yaratılmış, özel olarak hazırlanmış, kamyon içi eski bir oyuncakla topluluk yeni bir seviyeye ulaştığında oyuncuları ödüllendireceğiz.

    [​IMG]

    Bu nostaljik etkinliğin yanı sıra, Pavel Šebor'un yer aldığı yıllık Noel Yayınımız da var! Oyunlarımız için yaptıklarımız da dahil olmak üzere geçen yıl hakkında konuşarak yaklaşan projelerden bazı özel içerikleri açıklayacağız ve HyperX, DAF Trucks, Krone Trailers, Thrustmaster ve ayrıca bizim sponsor olduğumuz büyük bir çekilişe ev sahipliği yapacağız. . Bu kaçırılacak bir yayın değil ve bu akşam 16 Aralık Perşembe 20:00 TSİ'de Twitch ve Youtube kanallarımızda gerçekleşecek.

    [​IMG]

    Ardından, ertesi gün, 17 Aralık 20:00 TSİ'den itibaren , oyun tasarımcısı Gavin ile birlikte, topluluk hedefine katkıda bulunarak etkinliğe katılacağımız kendi özel Noel Oyuncakları Yesteryear geliştirici akışımıza ev sahipliği yapacağız. , tartışırken, diğer şeylerin yanı sıra, geçmişin oyuncaklarındaki sihir. Kendi geliştiricilerimiz tarafından sahip olunan ve değer verilen bazı eski oyuncakları bile görebilirsiniz.

    Etkinlik Kuralları:

    Euro Truck Simulator 2, American Truck Simulator veya her ikisinde de World of Trucks bağlantılı profille Harici Sözleşmeler kullanarak topluluk, tüm kamyon taşımacılığı bölgelerinde mümkün olduğunca çok şehre verilecek mümkün olduğunca çok Hediye alacaktır. Her şehir en fazla 10 Hediye kazanabilir!

    Bir şehrin 1 Hediye kazanması için topluluk , sağlanan Hediyeler kargosunu kullanarak şehre veya şehirden 1000 teslimat yapmalıdır .

    Atanan 350 Hediyelik her kademe, her iki oyun için de benzersiz bir topluluk ödülünün kilidini açacaktır .

    Bir İçin Kişisel hedefi eksiksiz, en az 15 teslimatlar ya Euro Truck Simulator 2 ya da Amerikan Kamyon Simülatörü hediyeler kargo ya da kombine hem oyun.

    [​IMG]
    [​IMG]

    Ödüller:

    Kişisel hedef: 15 veya daha fazla Hediye kargo teslimatına katkınız size şunları kazandıracaktır:

    • Özel bir World of Trucks Başarısı
    • Kamyon aksesuar öğesi olarak her kamyon markası için en az 1 adet olmak üzere her oyunda kamyon kabinleri için güzel bir dekoratif aydınlatma dizisi .
    Topluluk hedefleri: Şehirlere atanan 350 Hediyelik her kademe, her iki oyun için de benzersiz topluluk ödüllerinin kilidini açacak. Toplamda 7 aşama olacak, bu nedenle 2450 Hediyeye ulaşıldıktan sonra tüm topluluk hedefleri tamamlanacak, hadi atlayalım!

    [​IMG]

    Son bir ipucu , henüz çözemediyseniz ve ekstra özel Noel dokunuşunu eklemek istiyorsanız, o zaman Noel Boya İşleri Paketi DLC'lerimiz ( ETS2 , ATS ) varsa, taşımak üzere olduğunuz etkinlik römork boya işi ile kamyon boya işiniz mükemmel bir şekilde eşleştirebileceğinizi göreceksiniz.

    [​IMG] [​IMG]


    Not: Herhangi bir topluluk ödülüne hak kazanmak için en azından Euro Truck Simulator 2, American Truck Simulator veya her ikisinde de kişisel hedefinizi tamamlamanız gerekir. Her ödül, hem Euro Truck Simulator 2 hem de American Truck Simulator için bir Steam envanter öğesi olacaktır. Tamamlandığında, World of Trucks profilinizdeki Etkinlikler sayfasından ödülünüzü talep edin .

    Etkinlik 17 Ocak Pazartesi günü saat 02:59 TSİ'de sona erecek.

    Nostaljik Noel yolculuklarınız ve konvoylarınız sırasında sizden haber almak için sabırsızlanıyoruz ve özellikle bu bağış sezonunda hedeflerinize ulaşırken ve geçmiş oyuncaklarınızı alırken daha fazla fotoğrafınızı görmek için sabırsızlanıyoruz! Ekran görüntülerini ve hashtag kullanarak bizimle videoları paylaşmak #XmasToysOfYesteryear bizim üzerinde Facebook , Twitter ve Instagram profiller ve bizim favori olanları paylaşacak.
     
    Son düzenleme: 16 Aralık 2021
  2. 38 KAYSERİLİ 38

    38 KAYSERİLİ 38
    Özel Üye Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

    43
    1.938
    8.865
    300
    Scania
    TruckersMP Profili
    Bu kadar da hızlı demedik ey wot. Hadi bakalım kontakları çevirelim akşama :kahve::çay:
    EKLEME :
    Allah bereket versin :D
    Alıcısına hayırlı olsun :karizma:
    [​IMG]
     
    Son düzenleme: 16 Aralık 2021