1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Eklenti (MP) ETS 2 - İkili - Üçlü Dorseler (SP-MP)

Konusu 'Eklentiler (MP:Mods)' forumundadır ve hoca33 2 tarafından 16 Temmuz 2024 başlatılmıştır.

  1. hoca33 2

    hoca33 2
    Özel Üye Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

    329
    1.691
    250
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Bu mod Feldbinder DLC ve bazı boya DLCleri, çekici DLCleri gibi dosyalara ihtiyaç duyabilir. Olmadığı zaman düzgün çalışmaz, masaüstüne atmalar vb... olabilir.

    Mod ismi : dual_triple_trailers_hoca33.scs
    Mod Yapımcısı: hoca33
    Test Edilen Oyun Sürümü: v1.50.3.7s SP - MP


    Mod içerisinde, ikili ya da üçlü fragmanlar şeklinde birleştirilmiş 32 adet dorse bulunmaktadır. (28 dorse STANDARD TRAILERS ve 4 dorse FELDBINDER sekmelerinde)

    Bazı dorselerle renk uyumluluğu sağlaması amacıyla bir kaç çekiciye düzenleme yapmaya çalıştım. Dileyen arkadaşlar aynı modun Hizmetler/Çekici galerileri/Mod Bayiine erişin bölümünden bu çekicileri satın alabilirler. (Ayrıca yine bu bölümde Renault ve Scania elektrikli araçları da bulunmaktadır. Renault E-Tech T ve Scania S BEV. Bu iki elektrikli aracı hiç bir modifiye yapmadan almanız tavsiye olunur çünkü bu araçlarla modifiyeli olarak TruckersMPye girilirse otomatik kick yeme durumu olabiliyormuş.)

    Mod Kurulumu :

    1- Aşağıdaki bağlantı vasıtasıyla indirmiş olduğunuz dual_triple_trailers_hoca33.scs dosyasını (uzantısı zip olarak da inebilir) yeniden ayıklamaya çalışmadan-olduğu gibi; Belgeler => Euro Truck Simulator 2 => mod klasörü içerisine atın.
    2- Euro Truck Simulator 2 oyununu Single Player olarak çalıştırın ve Profil seçim ekranında, Mod Yöneticisi sekmesine tıklayın. Gelen ekranın sol tarafında (eğer varsa) aktif-pasif tüm modlarınız görünmektedir. Burada görünen dual_triple_trailers_hoca33 ismindeki küçük kare pencereye, sol fareyle çift tıklayın. Böylece modu etkinleştirmiş olduk. Aynı ekranın sağ tarafındaki AÇIK MODLAR yazan kısımda modumuzu görmeliyiz.
    3- Daha sonra ekranın alt tarafında bulunan Değişiklikleri Onayla butonuna tıklayıp, Oyuna Devam Et diyerek seçili profilimizdeki oyunumuza dönebiliriz.
    4- Singleplayer oyunda Hizmetler/DORSE ALIMI vasıtasıyla istediğimiz dorseyi alıp, kişisel dorselerimiz arasına katabiliriz. (Single Player oyunda DORSE ALIMINA girince STANDARD TRAILERS ve FELDBINDER bölümlerinde ekrana gelen mod dorselerinden istediğinizi satın alabilirsiniz. Bu bölümlerde oyunun normal dorseleri de bulunmaktadır.)

    Moddaki araçları modifiye etmeden satın almanız tavsiye olunur.

    Multiplayer oyunda bu dorselerle nasıl oynayabiliriz :

    Singleplayer oyunda dorseyi satın alıp kullan diyerek çekicinize bağladıktan sonra multiplayer oyuna geçebilirsiniz. Modun aktif olup-olmamasına bağlı olarak gelebilecek uyarı pencerelerinde; yükle ve devam et diyerek multiplayer oyuna girebilirsiniz.

    Esenlikle Kalınız.
    Modu Aşağıdaki bağlantı yoluyla indirebilirsiniz: ~103.15 KB


    [​IMG]

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]


    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]


     
    Son düzenleme: 16 Temmuz 2024
  2. Mega15

    Mega15
    Kayıtlı Kullanıcı

    32
    1
    1
    10
    Teşekkürler kral

    edit: ben bunu https://turkmod.net siteden indirdim bu mpde nasıl çalışır?
     
    hoca33 2 bunu beğendi.
  3. hoca33 2

    hoca33 2
    Özel Üye Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

    329
    1.691
    250
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Teşekkür ederim.

    Konu anlatımında alt tarafa doğru mavi yazı ile belirtilen "Multiplayer oyunda bu dorselerle nasıl oynayabiliriz " bölümünde anlatılanları yapabilirsiniz.

    Modun ihtiyaç duyabileceği bazı DLC ler olduğu konu başında belirtilmiş. Uygun olmayan kullanımlarda sıkıntılar olabilir ya da mod hiç çalışmaz veya oyunu kilitler, masaüstüne atmasına sebep olabilir.

    Kendim için yaptığım dorse modifikasyonlarını üyelerimizden isteyenlerin de kullanabilmesi amacıyla mod haline getirip, https://wotmp.com/ sitemizde sunuyorum. Bahsettiğiniz site dahil olmak üzere başka hiçbir internet platformunda (barındırıcı siteler dahil) paylaşım yapmıyorum. Ben hazırlamış olduğum modları kilitlemiyorum. Alıntı yapanlar ya da modu alıp kendi sitelerinde sunanlar modla ilgili değişiklikler yapıyorlarsa da bunu bilmiyorum. Olası çıkabilecek sorunlardan yukarıda bahsettim...

    İyi dilekleriniz için tekrar teşekkür ederim. Tekerinize taş değmesin, esenlikle kalın.
     
    Son düzenleme: 4 Ağustos 2024
    Erendeha bunu beğendi.