1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Haber [ETS 2] MAN TG3 TGX İle Tanışın

Konusu 'Haberler / Güncellemeler' forumundadır ve Ghost tarafından 16 Mayıs 2023 başlatılmıştır.

  1. Ghost

    Ghost
    Özel Üye Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

    785
    2.590
    300
    Bekleyiş sona erdi! Merakla beklenen MAN TG3 TGX'in şimdi Euro Truck Simulator 2'de size en yakın oyun içi MAN kamyon bayisinde çeşitli kişiselleştirme seçenekleriyle sunulacağını resmi olarak duyurmaktan heyecan duyuyoruz .



    Uzun mesafe taşımacılığı için üretilen bu yeni MAN TGX, ergonomik olarak optimize edilmiş bir kabin, verimli aktarma organları, ekonomik yakıt tüketimi, yüksek yük kapasitesi ve yeniden tasarlanmış bir kabine sahiptir; onu yoldaki her iş için mükemmel bir ortak yapıyor.

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    Kamyon almaya hazır mısınız? MAN TG3 TGX, seçkin konfigürasyon ve özelleştirme seçenekleriyle gelir. Buna 3 kabin boyutu (GN, GM, GX), 6 şasi tipi (4x2, 6x2, 6x4 ve 8x4), 8 şanzıman ve 640hp'ye kadar 9 motor seçeneği dahildir.

    [​IMG] [​IMG]

    Tavan rüzgarlıkları, ön çamurluk aero paketi, tavan rüzgarlıkları, farlar ve arka lambalar, tamponlar, çamurluklar ve özel gri Individual Lion S dahil olmak üzere 19 resmi boya dahil olmak üzere bu kamyon için pek çok özelleştirme mevcuttur. Kabinin içinde, iç mekanı kişiselleştirmek için kullanabileceğiniz diğer özelleştirme noktalarının yanı sıra, 3 farklı kaplama, 7 koltuk varyantı, 2 direksiyon simidi seçeneği ve 2 halı seçeneğiyle iç mekanı özelleştirmek için seçenekler bulacaksınız.

    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

    Ama hepsi bu kadar değil, MAN OptiView dijital ayna sistemini kullanma seçeneğine de sahip olacaksınız. Dış kameraları kullanan bu teknoloji, sürücünün yoldaki görüş alanını artırır. Bu aynı zamanda yeni işlevselliğe sahip bir kör nokta dedektörü aksesuarının yanı sıra bilgi-eğlence ekranında ön dijital aynayı görüntüleme seçeneği ile birlikte gelir.

    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

    Kamyonunuzu nasıl özelleştireceğinizi görmek için sabırsızlanıyoruz. #MANTG3TGX etiketini kullanarak Twitter, Instagram ve Facebook'ta ilk yolculuğunuzu bizimle paylaşın, biz de favorilerimizi paylaşalım.

    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG]

    MAN Truck & Bus SE'deki arkadaşlarımıza, bu popüler eklentiyi Euro Truck Simulator 2 dünyasına getirmek için onlarla birlikte çalışmamıza izin verdikleri için çok teşekkür ederiz. Bir dahaki sefere kamyonculara kadar!

    MAN® ticari markaları ve tasarımları MAN Truck & Bus SE'nin tescilli haklarıdır ve SCS Software s.r.o. lisansı altında kullanılmaktadır.
     
  2. BodyguardXP

    BodyguardXP
    Medya Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

    3.538
    502
    220
    Scania
    TruckersMP Profili
    Cümleten Hayırlı olsun... tabiki herzaman Orjinal daha iyidir
     
  3. Razor3214

    Razor3214
    Özel Üye Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

    34
    2.458
    3.069
    220
    Scania
    TruckersMP Profili
    Bu arada Volvo ve Iveco: :niekhd1: