1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Haber [ATS] California Düzenlemesi: Santa Cruz

Konusu 'Haberler / Güncellemeler' forumundadır ve CumaliBzdmR tarafından 18 Mayıs 2023 başlatılmıştır.

  1. CumaliBzdmR

    CumaliBzdmR
    Yönetici
    Plaka

    33
    4.641
    9.261
    200
    Volvo
    TruckersMP Profili
    American Truck Simulator için devam eden California Düzenlemesi projemizin yaklaşan 3. fazındaki değişiklikler hakkında çoğunuzun çok heyecanlı olduğunu biliyoruz ve bugün sizinle bu konuda daha fazla bilgi paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Baştan aşağı yenilenecek olan Santa Cruz'a giden yola çıkmaya hazırlanın!

    [​IMG]

    Santa Cruz, 1791 yılında İspanyol kaşifler tarafından kurulmuş, zengin bir tarihe sahip bir şehirdir. Eşsiz şehir düzeni, şehrin tarihini yansıtan düzensiz sokak ızgaralarıyla "Avrupa tarzında"dır. Bugün Santa Cruz, güzel plajları ve canlı şehir merkezi ile tanınan bir turizm kasabasıdır. Ana şehir merkezi sahilin dışında yer alır ve çoğu mağaza, butik, restoran ve otele ev sahipliği yapan Pacific Ave tarafından oluşturulur. Santa Cruz şehir merkezindeki en ilginç nokta, ziyaretçilerin şehrin hareketli atmosferinin tadını çıkarabilecekleri Şehir Saati'nin etrafındaki kavşaktır.

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    Sahil boyunca batıya yönelirseniz, şimdi Sörf Müzesi'ne ev sahipliği yapan eski deniz fenerini bulacaksınız. Deniz fenerinin yakınında ve anakaranın güney ucunda, bazı güzel dinlendirici manzaraları görebileceğiniz Lighthouse Field State Beach Park'ı bulacaksınız.
    [​IMG]
    [​IMG]

    Şehir merkezi, Santa Cruz Rıhtımı'nın ahşap iskelesi, çeşitli evleri ve restoranları ile okyanus kıyısında yer almaktadır. İskelenin doğusunda, Beach St. üzerinde, bir eğlence parkı ve çeşitli restoranların bulunduğu Santa Cruz Boardwalk gezinti yeri vardır. Boardwalk, ikonik Dev Kepçe hız treni ve diğer oyuncaklarla şehrin ziyaretçileri için popüler bir mekandır.


    [​IMG]
    [​IMG]


    Lütfen ekran görüntülerinde görebildiklerinizin hala "devam eden bir çalışma" olduğunu ve son sürümde değiştirilecek olan bazı yer tutucu depoları görebileceğinizi unutmayın. Bununla birlikte, Kaliforniya'nın üçüncü aşaması oyunda kullanılabilir hale geldiğinde, bu blog gönderisinin sizi şehri ziyaret edecek kadar heyecanlandırmasını içtenlikle diliyoruz. Bu aşamada başka neler olacağını öğrenmek için sabırsızlanıyorsanız, sosyal medyamızı ( Twitter , Instagram , Facebook , TikTok ) takip edin ve hiçbir önemli bilgiyi asla kaçırmayacaksınız. (Yeniden işlenmiş) yolda görüşürüz!​
     
    hoca33 2 bunu beğendi.