1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Haber [ATS] Kansas - Ayçiçeği Eyaleti

Konusu 'Haberler / Güncellemeler' forumundadır ve Ghost tarafından 29 Mart 2023 başlatılmıştır.

  1. Ghost

    Ghost
    Özel Üye Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

    785
    2.590
    300
    Hatırlayacağınız gibi geçtiğimiz günlerde American Truck Simulator için Kansas DLC'sini duyurmuştuk. Bu DLC'de geliştirmeden gelen klasik haberlere tam olarak dalmadan önce, geliştiricilerden bazılarıyla oturup SCS üyelerinden bazıları hakkında biraz bilgi sahibi olmanızı sağlayacak bir blog makalesi oluşturmaya karar verdik. Arkanıza yaslanın, rahatlayın ve Patrik, Seki, Martin, Ilona ve Anton'un kim oldukları ve Ayçiçeği Eyaleti'nde çalışmanın onlar için ne anlama geldiği hakkında söylediklerini kontrol edin.

    [​IMG]

    Patrik, Kansas DLC Lideri
    [​IMG]

    American Truck Simulator'ın Harita DLC Lideri olarak birincil sorumluluğum, şu anda Kansas DLC'si olan atanmış harita genişletmesinin gelişimini denetlemek. Daha önce Washington ve Colorado DLC'lerini yönettim ve California üzerinde çalışırken düzenli bir harita tasarımcısı olarak başladım.

    Kansas DLC ile amacımız, oyunculara görünüşte boş ve monoton durumların bile kendi benzersiz atmosferine ve izlenimine sahip olduğunu göstermektir. Bu projedeki en büyük zorluğumuz, görsel olarak çekici, modern ve iyi hazırlanmış geniş çim alanlar yaratmaktır. Kansas, geçmişte üzerinde çalıştığımız eyaletlerden farklı farklı bir mimariye sahip, dolayısıyla ihmal edilmiş dükkanlar, kışlalar, evler ve diğer binalar gibi yeni varlıklar yaratmanın zorluğuyla da karşı karşıyayız.

    Oyuncular bir düzine yeni şehri sabırsızlıkla bekleyebilir ve listeyi zaman içinde kademeli olarak yayınlayacağız. Zamanı geldiğinde #BestCommunityEver ile paylaşacağımız ekonomik modeli geliştirmek için de çalışıyoruz. Ayrıca, ATS'deki her yeni DLC'de düzenli olarak yaptığımız gibi, Kansas DLC'sinin bir parçası olarak yeni ekonomik zincirler tanıtılacak.

    [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    Seki, DLC Model Lideri
    [​IMG]

    DLC Model Lideri ve kıdemli bir grafik tasarımcı olarak SCS'deki rolüm, ATS ve ilgili tüm projeler için grafikler üzerinde işbirliği yapmayı içeriyor. Yedi yıldır şirketteyim ve şu ana kadar yayınlanan tüm ATS DLC'lerine katkıda bulundum. Ekipte başkaları olsa da, işbirliği başarımızın anahtarıdır ve başarılarımız için tüm ATS ekibine teşekkür ederim.

    DLC Model Lideri olarak, genel tezgahlardan kamyonların hareket ettiği şehir ve depo alanlarına kadar her şey dahil DLC için gerekli tüm 3D modellerin kalitesinden ve tesliminden sorumluyum. Harita Tasarımcılarına danışıyorum ve tüm yer işaretlerinin şehirlerine veya yerleşim yerlerine teslim edilmesini sağlıyorum. Başlangıçta SCS'ye grafik tasarımcı olarak katıldım ve burada son büyük proje olan Rastgele Olaylar da dahil olmak üzere oyun için modeller oluşturdum. Daha sonra DLC Lead'e geçtim ve Teksas, Idaho'da projeleri tamamladım ve şu anda Kansas üzerinde çalışıyorum.

    Amacımız, oyunculara kamyonlarında sayısız saat geçirebilecekleri, Kansas'ın güzelliğini ve endüstrilerini keşfedebilecekleri yeni bir eyalet getirmek. Önceki harita genişletmesini yenmeyi ve oyunculara mümkün olan en iyi deneyimi sunmayı amaçlıyoruz. Eşsiz dinlenme alanları, kamyon durakları ve endüstriler dahil olmak üzere şehirlere ve çevrelerine birçok yeni yer işareti ekledik. Her DLC ile yaratıcılığımızın sınırlarını zorluyoruz ve Kansas'ın bunun harika bir örneği olacağına inanıyoruz. Henüz her şeyi açıklayamasak da, oyuncular kesinlikle birçok yeni konum ve deneyimi sabırsızlıkla bekleyebilirler.

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    Martin, Teksas DLC Harita Tasarımcısı
    [​IMG]

    SCS'ye 2 yıl önce başladım ve California Rework, Texas ve ilk şehir tasarlama girişimim olan Emporia şehri dahil olmak üzere birçok projede çalıştım. Şu anda iki yerleşim yeri, yollar üzerinde çalışıyorum ve haritaya dahil etmem gereken yeni bir dizi çimi de içeren yeni bir arazi malzemeleri paleti aldık.

    Şimdiye kadar işimin en heyecan verici kısımlarından biri şehri tasarlamaktı. Bununla birlikte, şimdi odak noktam, uçsuz bucaksız çimenli ovaları ve çiftçi topluluklarıyla tanınan Kansas'ta bir kırsal çiftçilik atmosferi yaratmak. Keşfedilecek çok sayıda çiftlik deposu, çiftlik varlığı, silo ve rüzgar çiftliği olacak ve oyuncular kamyonlarıyla tarlalara yaklaşma fırsatına sahip olacak.

    Genel olarak oyuncular, eyaletin çiftçilik mirasına ve güzel doğal manzaralarına odaklanan Kansas'ta gerçekten sürükleyici bir deneyim bekleyebilirler.

    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

    Ilona, Teksas DLC Harita Tasarımcısı
    [​IMG]

    SCS'de dört yıllık bir harita tasarımcısı olarak, batı Kansas'ta iki şehrin, Colby ve Hays'in yerleşim planlarını tasarlamaktan sorumluyum. Ayrıca depolar ve devletin çeşitli mimari stillerini yansıtan dükkanlar ve banliyö evleri gibi genel mimari öğeler tasarladım. Örneğin, yeni DLC'nin bir parçası olarak, gerçek mekanda faaliyet gösteren bir mağaza ekledik ve umarım bu yeni mağaza, şehir merkezi için otantik bir detay olur. Ayrıca, Kansas'taki jenerik mimari, birçok yönden benzersiz olduğu ve aynı zamanda çevre eyaletlerden çeşitli mimari tarzların unsurlarını da içerdiği için büyük bir çeşitlilikle karakterize edilir.

    Daha önce Oregon, Utah, Colorado ve Teksas'ta çalışmış biri olarak, Kansas'ın eşsiz hissini aktaran otantik bir deneyim yaratmayı dört gözle bekliyorum. En büyük zorluk, açık ovaların uçsuz bucaksızlığını ve sonsuz manzaraları ayrıntıların kullanımıyla tasvir etmek olacaktır. Oyuncular, eyaletin özünü yakalayan benzersiz mimari ve ayrıntılarla Kansas'ın çiftliklerini, ovalarını ve şehir merkezlerini keşfetmeyi sabırsızlıkla bekleyebilirler.

    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    [​IMG]


    Anton, Araştırmacı
    [​IMG]

    Bir araştırmacı olarak, her şeyden biraz ilgilenirim. Her görevde, işimiz iki bileşenden oluşur. İlk olarak, belirli bir durum için hangi depo varyantlarının daha tipik olduğu gibi daha teknik türde bilgilere bakmamız gerekir. Ama aynı zamanda işlediğimiz ham verilerin arkasında daha derin bir anlam bulmaya çalışıyoruz. Örneğin, Kansas DLC'si üzerinde çalışırken, bölgeciler olarak bilinen Amerikalı ressamların çalışmalarından büyük ilham aldık. Amerikan ortabatısını gerçekten anlayışlı ve büyüleyici bir şekilde tasvir etmekle ünlüler. Harita tasarımcılarımıza ve 3D sanatçılarımıza devlet izlenimlerimizi ileterek çalışmalarını çok kullandık.

    Bizim çalışma alanımızda, kendi devlet vizyonumuzu geliştirme ekibinin geri kalanına aktarmamız gerektiğinden, her DLC benim için bir sürpriz. 3B sanatçılarının ve harita tasarımcılarının Kansas'la ilgili yorumlarımızı ve fikirlerimizi nasıl uygulayacaklarını görmek gerçekten ilgimi çekiyor. Bir harita genişletme, her zaman varlıkların mekanik bir şekilde düzenlenmesinden daha fazlasıdır. Geliştiricilerin bir devlet üzerinde çalışırken zihinlerinde oluşturdukları coğrafi ve ekonomik bir alan fikridir. Bu içsel imajı yaratmalarında onlara yardım ettiğimizi düşünmeyi seviyorum.

    [​IMG]
    [​IMG]


    Yaklaşan Kansas DLC'sinde görmeyi bekleyebileceğiniz şeylerle ilgili bu çok erken fikirden keyif aldığınızı umuyoruz. Gelecekte daha fazla haber için, hiçbir güncellemeyi kaçırmamak için sosyal medyalarmızı (Twitter, Instagram, Facebook, TikTok) takip ettiğinizden emin olun. Size daha fazlasını göstermek için sabırsızlanıyoruz!

     
    hoca33 2 bunu beğendi.