1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Haber [ATS] Kansas İle Tanışın..

Konusu 'Haberler / Güncellemeler' forumundadır ve CumaliBzdmR tarafından 31 Ocak 2023 başlatılmıştır.

  1. CumaliBzdmR

    CumaliBzdmR
    Yönetici
    Plaka

    33
    4.641
    9.261
    200
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Bu ayın başında duyurulmamış bir DLC'ye işaret eden bazı ipuçları içeren kısa bir tanıtım videosu paylaştık. Havada bu kadar çok spekülasyon varken, bu söylentilerden bazılarını bir kenara bırakmanın doğru zaman olduğuna karar verdik. Üzerinde çalıştığımızı resmi olarak duyurmaktan heyecan duyuyoruz...

    American Truck Simulator için Kansas

    [​IMG]

    Bir zamanlar ülke tarımının kalbi sayılan "Ayçiçeği Eyaleti", birçok büyük işletmeyi cezbetti ve merkezi konumu ve lojistik operasyonlar için uygun altyapısı sayesinde diğer alanlarda ekonomik olarak büyüdü. Ancak, takma adından da anlaşılacağı gibi, eyalet parkları ve uçsuz bucaksız çayırlar, yoldan geçen her kamyoncuyu hatırlayacak bir şeyle bırakacak muhteşem bir atmosfere sahip benzersiz manzaralar sunduğundan, doğa kesinlikle teknolojik ilerlemeye ayak uydurmak için çok iyi gidiyor.

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    Yaklaşan bu proje hakkında ne kadar heyecanlı olduğunuzu bize göstermek için harita genişletmesini Steam İstek Listenize eklediğinizden emin olun. En son geliştirme haberlerinden ve güncellemelerden haberdar olmak için sosyal medyamızı ( Twitter , Instagram , Facebook , TikTok ) takip edin. American Truck Simulator'da sizinle Kansas hakkında, hareketli şehirleri, meşgul endüstrileri ve çok daha fazlası dahil olmak üzere daha fazla bilgi paylaşmayı dört gözle bekliyoruz!