1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Haber [ETS 2] İsviçre Düzenlemesi: Cenevre

Konusu 'Haberler / Güncellemeler' forumundadır ve CumaliBzdmR tarafından 28 Ocak 2023 başlatılmıştır.

  1. CumaliBzdmR

    CumaliBzdmR
    Yönetici
    Plaka

    33
    4.641
    9.261
    200
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Geçen ay Euro Truck Simulator 2'de İsviçre ülkesini yeniden işleme planlarımızı resmen duyurduk ve çalışma gerçekten güzel ilerlediğinden, bu zorlu projede yeni bir görünüm kazanacak başka bir harika şehre şimdi göz atmaya hazırız, Cenevre!

    [​IMG]

    Cenevre'nin Fransa ile paylaştığı karmaşık ve çalkantılı tarih nedeniyle, gerçek devlet sınırlarının ötesinde uzanan en "Fransız şehri" olduğunu söylemek gerekir. Diğer birçok detayın yanı sıra, bu miras en çok yerel mimaride göze çarpıyor ve tüm şehri sıfırdan yeniden inşa ettikten sonra daha iyi temsil edileceğini umuyoruz.

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    Ek olarak, yeniden çalışma, şehri ve çevresini ziyaret etme deneyiminizi daha da geliştirecektir. Güzel Cenevre gölü boyunca araba sürmek, şehir merkezinden geçmek, göl ve ünlü bir çeşme manzaralı Rhône nehrini geçmek ve ardından A40 üzerinden daha doğuya, Fransa yönüne devam etmek mümkün olacak.

    [​IMG]
    [​IMG]

    Gerçek dünyayı daha iyi yansıtmak ve şehrin daha fazla çeşitlilik sunması için ekonomi de yeniden yaratıldı. Bu nedenle, genel yerleşim planının genişletilmesi gerekiyordu ve bir sanayi bölgesi, tarım alanı, demiryolu terminali, çikolata fabrikası ve alışveriş merkezi içerecek. Şehre aşina olanların çoğunun bu yeni eklemeleri anında tanıyacağını umuyoruz.

    [​IMG]
    [​IMG]

    Şu anda bu projenin tam olarak ne zaman tamamlanıp oyunculara sunulacağını söyleyemesek de, şu ana kadar gördüklerinizi beğenip beğenmediğinizi bize bildirdiğinizden emin olun. Ayrıca, herhangi bir güncelleme ve olası duyurular için sosyal medyamızı ( Twitter , Instagram , Facebook , TikTok ) takip edin ve önemli hiçbir şeyi kaçırmayacaksınız!​