1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Genel MSI Oyuncu Koltukları Hakkında

Konusu 'Konu Dışı' forumundadır ve Cemsnbc tarafından 26 Kasım 2022 başlatılmıştır.

  1. Cemsnbc

    Cemsnbc
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

    41
    2.335
    1.955
    220
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Şuan bende MSI MAG CH120 Kırmızı/Siyah Oyuncu Koltuğu ve MSI MAG CH130 I REPELTEK FABRIC Gri/Siyah Oyuncu Koltuğu her ikiside mevcut. Arasında ne gibi farklıklar var. Hangisi daha iyi v.b özellikleri neler. Dilimin döndüğü kadar size anlatmaya çalışayım.

    MSI MAG CH120 Kırmızı/Siyah Oyuncu Koltuğu

    [​IMG]
    MSI MAG CH120 Kırmızı/Siyah Oyuncu Koltuğunu yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum. İlk aldığım oyuncu koltuğum olması sebebiyle baya bir kullandım.

    Genele özelliker;
    1. Sağlamlık konusuna gelince kaliteli bir ürün olup olmadığ konusunda net bilgi veremem çünkü; geçen haftalarda demir ahtapot ayağının kırıldığını farkettim. Sünger kısmında zamanla deforma olduğunu belirtmek istiyorum. Benim oturma şeklimdende sünger kısmı bozulmuş olabilir.
    2. Kullanımına gelince uzun süre kullanmak çok rahatsızlık verebilir. Kollarını ileri geri aşağı yukarı sağa sola çevirebilirsiniz. (Resimde görebilirsiniz.) Deri görünümü güzel fakat içine takılan yastıklar o kadar rahat olduğu söyleyemem çünkü sırt ve boyun desteği tam sağlamıyor.
    3. Ahtatopat tekerlere gelinnce ya zamanla aşımadan ya da kendi özelliği bilemiyorum, haraket ederken çok yavaş haraket ediyor.
    4. Yatabilme durumuna gelince de çok rahat yatak gibi kullanabilirsiniz. Diğer fotoğrfalarda görebilirsiniz.
    5. İlk defa kurulum yapacaksanız ve benim gibi ilk defa oyuncu koltuğu almışsınız biraz zorlanabilirsiniz.
    Kısaca özet geçecek olursam, marka olarak aldığım koltuğunun ahtapot demir parçasının kırılması beni üzmüş olsada tenkik servis tarafından ücretsiz olarak temin etmem sevindirdi. Onun dışında sünger kısmı pekde iyi değil o yüzden pek tasviye etmem. Başka marka ve modellere bakabilirsiniz. Bunun yerine ch120x serisine de bakabilirsiniz.

    Güncel Fiyatı:

    İtopya

    Vatan Bilgisayar da tükenmiş.

    Google üzerinden fiyat araştırması yapabilirsiniz.

    MSI MAG CH130 I REPELTEK FABRIC Gri/Siyah Oyuncu Koltuğu

    [​IMG]

    MSI MAG CH130 I REPELTEK FABRIC Gri/Siyah Oyuncu Koltuğu yakın zamnda aldığım bir ürün. Malzeme kalitesinden kendisinin sağlam bir koltuk olduğu hissiyatını veriyor. Tercih etme sebebime gelince ise kendisinin deri değil kumaş olması ve üzerine su dökülse bile suyu emmedği ve çizilmelere karşı koruması olduğu için. Bir de kedilerin tırnaklamasından yırtılmıyor deniyor. Videolarda gördüm herkes kedi koyup test etmiş. Bende kedi olmadığı için bu özelliğini test edemedim. :D :D :D


    Genele özelliker;

    1. Sağlamlık konusunda bir önceki koltuğa göre biraz daha kalite bir koltuk geldi. Yeni aldığım için olabilir zamanla sağlam olup olmadığını görebilirim. Ona göre buradan paylaşırım.
    2. Kullanım konusunda ise çok rahat bir koltuk. Sünger yapısı rahatsız etmiyor. Yine yeni aldığım için olabilir. Beni üzen tek tarafı kolçakların ileri geri ve aşağı yukarı alırken sağa sola dönmemesi. (Resimde görebilirsiniz.) Onun dışında bir sıkıntısı yok.
    3. Ahatop ayaklarındaki tekerler çok rahat hareket ediyor. Çok hızlı hareket ederseniz, bir el freni olsaydı dediğiniz oluyor.
    4. Yatama konusunda ise, bir önceki koltuğa göre biraz daha az yatıyor ama bence ideal. Diğer fotoğrfalarda görebilirsiniz.
    5. Bence kurulumu ilk kurduğum kolutğa göre biraz basit geldi. Eski koltuktan deneyim olduğu için olabilir. Oyuncu koltuğu kurmamış birisi iseniz zorlanabilirsiniz.
    Kısaca özet geçecek olursam verdiğiniz parayı tamamiyle hak eden bir koltuk bence. Kumaş kaliesi baya iyi ilk kurduğumda parçaları biraz basit şeylerden yapılmış gibi görsemde öyle olmadığını farketttim. Tek eksiği koçakların sağa sola haraket etmemesi. Bir de fiyatının yüksek olması sizi üzebilir tabi.

    Güncel Fiyat;

    İtopya

    Vatan Bilgisayar


    Google üzerinden fiyat araştırması yapabilirsiniz.

    Diğer resimler;

    Arkadan görünümleri sodaki koltuğa RGB led eklediğim için kablolar var. Orjinal olanda bu özellik yok.

    Arkadan görünümler;
    [​IMG]

    Koltukların tam yatık hali;
    Her iki koltukta yatmak için ideal olabilir ama belli bir süre sonra rahatsızlık verebilir.

    [​IMG]
    Kolçaklardaki farklılıklar;
    Kırmızı olan koltukta kolçaklarda sağa sola dönme özelliği varken gri koltukta bu özellik maalesef ki yok. Her ikisinde de kolçakları ileri geri yukarı aşağı alma var.

    [​IMG]

    Her iki koltuk içinde şunu diyebilirim ki uzun kullanımlarda rahatsızlıl verebilir. Bel fıtık ağrılarınız varsa oyuncu koltuğu almanızı tavsiye etmem.

    Faydalı bilgi olması dileğimle...
     
    Son düzenleme: 26 Kasım 2022
    38 KAYSERİLİ 38, Razor3214 ve hoca33 2 bunu beğendi.