1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Haber [ATS] Cruising Montana Etkinliği

Konusu 'Haberler / Güncellemeler' forumundadır ve Ghost tarafından 3 Ağustos 2022 başlatılmıştır.

  1. Ghost

    Ghost
    Özel Üye Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

    785
    2.590
    300
    4 Ağustos'ta yeni Montana DLC'mizin çıkışını kutlarken World Of Trucks etkinliğimiz Cruising Montana'da yer alarak bize katılın! Görkemli dağlardan berrak göllere kadar Montana, çeşitli çiftliklere, çiftliklere ve yeni endüstrilere teslim ederken bozulmamış doğasıyla nefesinizi kesecek.
    [​IMG]

    #BestCommunityEver topluluğumuzdan , Montana'daki herhangi bir şehre veya şehirden kargo teslim ederken 100.000.000 mil (160.934.400 km) sürme topluluk hedefine ulaşmasını istiyoruz.

    #CruisingMontana'da geniş açık arazileri ve küçük nüfusu nedeniyle evcilleştirilmemiş bir vahşi doğayı deneyimleyeceksiniz. Doğudaki çayırlardan batıdaki sıradağlara kadar bizimle sürün. Dağ keçilerine ve nesli tükenmekte olan boz ayılara ev sahipliği yapan Rocky Dağları'nın manzarasının keyfini çıkarın. Bu Hazine Devleti yalnızca altın ve gümüş madenleriyle tanınmakla kalmaz, aynı zamanda hayvancılık, şeker ve tahıl üretimi gibi ekonomileri ortaya çıkaran çiftçilik ve çiftçilikle zengin bir tarımsal mirasa sahiptir. Yani siz kamyoncular Montana'nın endüstrisinde önemli bir rol oynuyorsunuz.

    Montana'da, bu Big Sky Country'nin muhteşem manzaralarını ve önemli noktalarını izlemenize izin veren çok sayıda görüntüleme platformu sunuyoruz:​
    • Glacier Ulusal Parkı, buzullarla oyulmuş tepeler ve vadilerden oluşan geniş bir vahşi alan.​
    • Great Falls, Missouri Nehri üzerinde bulunan beş şelaleden oluşan bir dizi.​
    • Flathead Gölü, Mississippi'nin batısındaki en büyük doğal tatlı su gölüdür.​
    • Yellowstone Milli Parkı, yanardağ ve dünyanın en eski milli parkı olan geniş bir vahşi alan.​
    Ve daha önce olduğu gibi, tüm bunları kendi treyleriniz ile dış pazarda yaşayabilirsiniz!

    Montana DLC, keşfedilecek 15 büyüleyici yeni şehir sunuyor ve kişisel hedefinizi tamamlamanız için özel bir ödül sunuyoruz; bu, en az 12 tanesine veya bunlardan en az 12 tanesine bir iş teslim etmenizi gerektirecek. Etkinlik için tüm işler 100 mil (161 km) veya daha fazla olmalıdır ve kurallara göz atmayı unutmayın.

    American Truck Simulator'a en son eklememize hazır olun ve eyalet çapında çok çeşitli çiftlikleri ve endüstrileri keşfederken, bozulmamış doğanın, büyüleyici küçük kasabaların ve Montana'nın muhteşem manzarasının tadını çıkarırken maceralarınızı bizimle paylaşın.

    [​IMG]

    Kurallar:


    American Truck Simulator'da World of Trucks bağlantılı bir profile sahip Harici Sözleşmeler veya Harici Pazar kullanarak , topluluk hedefi, Montana'daki herhangi bir şehre veya şehirden kargo teslim ederken 100.000,000 mil (160.934.400 km) yol kat etmektir .

    Bir oyuncu 12 farklı Montana şehrine veya bu şehirlerden bir teslimatı tamamladığında, kişisel hedeflerine ulaşacaktır.

    Etkinlik için tüm işler en az 100 mil (161 km) veya daha fazla olmalıdır.

    World of Trucks profilinizdeki Seyir Defterinizi kullanarak son teslimatlarınızın bu koşulları karşılayıp karşılamadığını kontrol edebilirsiniz .

    Ödüller

    Topluluk hedefi: Montana'daki herhangi bir şehre veya şehirden teslimatlar sırasında topluluk hedefi olan 160.934.400 km (160.934.400 km) sürüş hedefine ulaşıldığında ve oyuncu kişisel hedefine de ulaştıysa, asılı bir Sapphire Meadowlark süsü Steam envanter öğesi alacaklardır. .

    [​IMG]

    Kişisel hedef: 15 Montana şehrinden 12'sine veya bu şehirlerden kargo teslim eden oyuncular, kişisel bir World of Trucks Başarısı ve görkemli bir Montana Grizzly temalı ATS kamyon boya işi Steam envanter öğesi kazanacaklar .

    [​IMG]

    Etkinlik 26 Eylül Pazartesi günü saat 02:59 TSİ'de sona erecek.

    Kırlardan bu Hazine Devletinin dağ sıralarına, hatta arada bir yere kadar Montana'daki ilham verici yolculuklarınızı okumak için sabırsızlanıyoruz ve bu harika yeni haritayı gezerken en son fotoğraflarınızı görmek için gerçekten sabırsızlanıyoruz. ! Facebook , Twitter ve Instagram profillerimizde #CruisingMontana hashtag'ini kullanarak ekran görüntülerinizi ve videolarınızı bizimle paylaşın, biz de en sevdiklerimizi paylaşalım (hatta bazılarını gelecekteki bir blog gönderisinde sunabiliriz!).

     
    Cemsnbc, mito1172, hoca33 2 ve 1 kişi daha bunu beğendi.