1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Haber [ETS2] - 1.45 Güncellemesi "Ana Konu"

Konusu 'Haberler / Güncellemeler' forumundadır ve Ghost tarafından 15 Haziran 2022 başlatılmıştır.

  1. Ghost

    Ghost
    Özel Üye Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

    785
    2.590
    300
    Krone Trailers Pack DLC'si Güncellemesi (15.06.2022)
    Bugün, ekiplerimizin Euro Truck Simulator 2 ve American Truck Simulator'ın 1.45 sürümü için hazırladığı yeni içeriklerden bazılarını sizinle paylaşmaktan heyecan duyuyoruz . Bu sefer Krone Trailers Pack için bir güncelleme ve bu DLC'nin sahipleri için özel bir eklenti sunmaktan mutluluk duyuyoruz .

    [​IMG]

    Bir süre önce ekiplerimizin Almanya'nın Werlte kentindeki Krone üretim tesisini ziyaret etme fırsatını yakaladığını hatırlayabilirsiniz. Bir drone kullanarak birden fazla treylerin ve hatta fabrikanın kendisinin taramalarını ve referanslarını aldık, bu da bu heyecan verici işbirliği ve güncellemeyle sonuçlandı! Peki, bu ücretsiz güncelleme tam olarak ne içeriyor?

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    Krone Treyler Paketi sahipleri, yeni Profi Liner Building Dorsesi ve Paper Liner Dorsesi olmak üzere iki yeni dorse alacak. Bu yeni üç dingilli treylerlerin her ikisi de geri çekilebilir dingillerle birlikte gelecek. Peki bu yeni römorklarla neler taşınabilir?

    Krone Paper Liner perdeli treyler ve Krone'nin güncellenmiş Profi Liner Building Material açılır yan treyleri, sürücülerin tohum torbaları, gübre, bitki alt tabakası, dış mekan yer karoları, çatı kiremitleri ve tuğlalar gibi malları taşımasına olanak tanır. Ayrıca, taşıma için iki istiflenmiş boxliner şasiden oluşan Boxliner için yeni bir navlun piyasası kargosu bulacaksınız!

    [​IMG]
    [​IMG]

    Her iki treyler de orijinal Krone boya işleri, yan etekler, palet kutuları, lastik depoları ve tamponlar gibi isteğe bağlı aksesuarlarla birlikte gelir. Bu güncelleme aynı zamanda kabininiz için sevimli ayı ve kamyon oyuncakları dahil beş yeni Krone aksesuarını da içeriyor. ama hepsi bu değil!

    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

    Ayrıca Krone üretim tesisinin ayrıntılı bir sunumunu size Euro Truck Simulator 2'de sanal olarak sunmak için Krone'deki harika ekiple yakın bir şekilde çalıştık. Yılda yaklaşık 30.000 araç üreten bu fabrika bir faaliyet merkezidir ve sürekli olarak ihtiyaç duyulmaktadır. lojistik. Krone Trailers Pack DLC'ye sahip olan sürücüler , fabrikaya ve fabrikadan parça teslim etme ve hattan çıktıkları üretim tesisi içindeki Krone Trailer Point'ten yepyeni treyler teslim etme fırsatına sahip olacaklar!

    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

    Krone fabrikasını ziyaret etmenizi bekleyemeyiz! Ayrıca, bu özel yer yakın gelecekte #BestCommunityEver'ımızın yardımını gerektirebilecek bazı sürprizler içerebilir! En son 1.45 geliştirme güncellemeleri ve gelecek olanlardan bir veya iki tanıtım için gelecekte sosyal medya sayfalarımızdan ( Twitter, Facebook, TikTok, Instagram ) gözünüzü ayırmayın!
     
    Son düzenleme: 17 Haziran 2022
  2. EsnafTV

    EsnafTV
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

    40
    291
    123
    125
    Volvo
    TruckersMP Profili
    kusura bakmasında 40 tl isteyeceklerse hiç veremem. hatta dorseler guzel bile degil bedava olsa bile kullanıcagımı zannetmiyorum
     
  3. Ghost

    Ghost
    Özel Üye Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

    785
    2.590
    300
    Yeni DLC çıkmayacak mevcut DLC'ye ücretsiz güncelleme gelecek. Dorselerin dışında krone fabrikası da oyuna eklenecek.

     
    38 KAYSERİLİ 38, Razor3214 ve hoca33 2 bunu beğendi.
  4. anarchistgame

    anarchistgame
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

    134
    42
    120
    DAF
    TruckersMP Profili
    HDD'm bad sectorden dolayi yandi ve duyurulan habere bak guzel zamanlama. :/
     
  5. Ghost

    Ghost
    Özel Üye Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

    785
    2.590
    300
    Hannover Yenilemesi

    Avusturya ve Kaliforniya yenilemelerinin piyasaya sürülmesinden bu yana, birçoğunuz oyunda mevcut olan ve yenilenecek sonraki adımın ne olacağını merak ediyorsunuz. Bugün, 1.45 güncellemesinde Euro Truck Simulator 2'ye eklemeyi planladığımız Hannover şehrine yeni bir görünüm kazandırmak için çalıştığımızı açıklayabiliriz!

    [​IMG]

    Avusturya'ya benzer şekilde, aşağı yukarı tüm şehri sildik ve sıfırdan başladık. Şehir çemberi taşındı, ancak mümkün olduğunca ondan uzak durmak için elimizden gelenin en iyisini yaptık. Ancak şehir merkezi ve güney kısmı için durum böyle değil, çünkü bu alanlar artık ETS2 dünyasındaki bazı benzersiz depolardan oluşan yeni bir ekonomi ile tamamen farklı bir yerleşim düzenine sahip.

    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    Bu yeniden işlemede gelen en eşsiz alanlardan biri, dünyanın en büyük ticaret salonlarından biri olan ve aynı zamanda eklediğimiz parçanın neredeyse 1:1 oranında olması nedeniyle en büyük zorluklarımızdan biri olan çok ünlü Hannover Messe olacak. ölçek. Ticari araçlara yönelik bir sergi olan ve markaların sürekli teknolojik gelişmelerini ve evrimlerini sergileme şansı olan IAA etkinliğinde, endüstri gelişimi konusuna odaklanan kamyonlar ve treylerler her zaman dikkatleri üzerine çekiyor . Belki bu alan bu yıl içinde kullanışlı olabilir, kim bilir?

    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

    Son olarak, şu anda sadece Hannover şehri yeni bir kat görünüm alacak olsa da, gelecekte daha fazlası gelecek. Şimdilik, ETS2 için 1.45 güncellemesiyle gelen birkaç başka özellik ve değişikliğimiz de var, bu yüzden en son haberlerden haberdar olmak için sosyal medya profillerimizi ( Twitter, Instagram, Facebook, TikTok ) takip ettiğinizden emin olun!​