1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Haber [ETS 2] Renault Trucks T Tuning Paketi

Konusu 'Haberler / Güncellemeler' forumundadır ve Ghost tarafından 25 Mayıs 2022 başlatılmıştır.

  1. Ghost

    Ghost
    Özel Üye Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

    785
    2.590
    300
    Bugünün duyurusu için hype treni o kadar yüksekti ki, muhtemelen uzaydaki astronotlar tarafından duyulabilirdi. Ve bu yeni içeriğin sınırının gökyüzü olduğunu söylemek istesek de, tekerleklerinizi yerde tutmak çok daha iyi olacak. Sonuçta, Renault Trucks T Tuning Pack DLC'ye gelen her şeyden başka nasıl zevk alırsınız?!



    Çok çeşitli modifiye seçenekleriyle bu paket, ETS2 yollarında her zaman öne çıkmanızı sağlayacaktır. Boya işleri, kabin aksesuarları ve yan etekler, şasi kapakları, tamponlar, çamurluklar, paçalıklar, egzozlar, güneşlikler, taş koruyucular, kaplamalar, deflektörler, ön maskeler ve ızgaralar, koruma çubukları, ışık çubukları, far korumaları gibi birçok dış modifiye parçasına sahiptir. Ancak hepsi bu kadar değil, çünkü kaçırmış olmanız durumunda DLC paketi gerektirmeyen ücretsiz bir güncelleme olan 1.44 güncellemesinde oyuna yeni bir iç mekan varyantı ekledik.

    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]

    Bu DLC, çoğunlukla satış sonrası parçalardan oluşsa da, size Renault Trucks tarafından resmi olarak lisanslanmış bazı ürünleri de getireceğiz . Bir öğenin hangi kategoriye ait olduğunu anlayabilmeniz için, son güncellemede, seçtiğiniz öğenin Lisanslı olup olmadığını gösteren özel bir simge gösteren benzersiz bir oyun içi UI özelliği eklemeye karar verdik. veya Satış Sonrası. Bu değişikliği 1.44 güncellemesinde zaten sunmuştuk ve daha fazla ayrıntıyı özel blog gönderisinden öğrenebilirsiniz .


    [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]

    Bu DLC paketinin sunduğu tüm özelleştirme kombinasyonlarını bize göstermenizi sabırsızlıkla bekliyoruz. Bunu yapmanın en iyi yolu, resmi hesabımızı ( Twitter , Facebook , Instagram , TikTok ) sosyal medya üzerinden etiketlemek ve Renault Trucks'ı da ( Twitter , Facebook , Instagram ) eklediğinizden emin olun . Sosyal medya profillerinin de # BestCommunityEver'ın neler sunacağını görmek için heyecanlı olduğundan eminiz !

     
    mito1172, UlasCaNN, mexiumut ve 4 kişi daha bunu beğendi.