1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Haber [ATS] Teksas ''Ana Konu''

Konusu 'Haberler / Güncellemeler' forumundadır ve CumaliBzdmR tarafından 10 Kasım 2021 başlatılmıştır.

  1. CumaliBzdmR

    CumaliBzdmR
    Yönetici
    Plaka

    33
    4.641
    9.261
    200
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Açık Deniz Tersanesi (10.11.2021)
    Teksas eyaleti çok büyük olduğu için, bu yaklaşan harita genişletmesinde oyuncuyla birlikte çalışması için epeyce yeni endüstriler getirmemiz mantıklı olacaktır. Bunlardan biri, en büyük endüstriyel komplekslerden bazılarını içerecek olan Açık Deniz Tersane endüstrisidir. Bu harika ekleme için neden gerçekten heyecanlanmanız gerektiğine bir göz atalım!

    [​IMG]

    Corpus Christi yakınlarındaki açık deniz hizmeti, dünyanın en büyük projelerinden bazılarını tamamladı. Uzmanlığı, açık deniz petrol kulelerinin tasarımı ve yıkımı, gemi enkazları ile çalışma ve diğer denizaltı ve açık deniz yapılarının inşasını içerir. Ek olarak, bu tesis şimdiye kadar yapılmış en büyük vinçlerden bazılarına sahiptir.

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    Brownsville'de bulunan diğer tesis, Meksika Körfezi'ndeki en önde gelen açık deniz tersanesini sunuyor ve deneyimli işgücü daha çok petrol kulelerine odaklanıyor. Güncel teknolojik yenilik ile kendilerini bu alanın içinde bulan oyuncular kesinlikle anlatacak büyük bir hikayeye sahip olacaklar!

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    Bu, Texas DLC'sine gelen yeni endüstrilere sadece küçük bir bakış. Ne de olsa devletin devasa büyüklüğü ve yerel ekonomi göz önüne alındığında, onları dışarıda bırakmak mantıksız olurdu. Ve hâlâ "aşırı bilgi yüklemesi" zihniyetinin dışındaysanız, harita genişletmesini Steam İstek Listenize eklemeyi unutmayın!

     
  2. CumaliBzdmR

    CumaliBzdmR
    Yönetici
    Plaka

    33
    4.641
    9.261
    200
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Şehirler Ve Yerleşimleri (06.01.2022)
    [​IMG]

    San Angelo

    San Angelo'nun yerel sakinlerinin gurur duyacakları çok şey var. Zengin bitki örtüsünden çok sayıda tarihsel açıdan önemli yapı ve tesislere kadar bu şehir, Teksas'taki geniş ve karmaşık yol sisteminden geçen uzun bir yolculuğa çıktığınızda kesinlikle taze bir his sunar. Ek olarak, şehir ekonomik olarak da gelişmekte ve sürekli olarak iş için en iyi "küçük" kasabalardan biri olarak gösteriliyor.

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    Waco

    Waco şehri, Teksas'ın kalbinde her zaman ilginç bir ziyareti garanti eden enerjik atmosferiyle şüphesiz sizi büyüleyecektir. Bölge tarih, ekonomik fırsatlar ve zengin çeşitli kültürel deneyimlerle doludur. Şehir, 19. yüzyılın sonlarında Waco'nun bugünkü haline gelmesine yardımcı olan bir dizi eğitim kurumu ve işletmesini çekmeyi başaran önemli bir ticaret merkezi haline geldi.

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    Galveston

    Oldukça benzersiz bir şekilde olan Galveston, Galveston Adası ve Pelikan Adası'ndaki Güneydoğu Teksas kıyılarında bir sahil tatil şehri ve limanıdır. Bu istisnai konumu nedeniyle şehir, 19. yüzyılın ortalarında göç ve ticaret için uluslararası düzeyde önemli hale geldi. Daha sonra, 1920'ler ve 1930'larda, Galveston, tarih ve tarihi binalara ek olarak, bugün hala olduğu gibi, önemli bir turizm merkezi olarak yeniden ortaya çıktı.

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    Amarillo

    Çayırlarda yer alan ve yoğun çayırlarla çevrili Amarillo, kentleşmesi, tarımsal çiftçiliği ve inşaatı ile ünlüdür. Bu şehir, sarı alt topraktan ve bölgenin Yucca bitkilerinin sarı çiçeklerinden almıştır. Merak ediyor olabilirsiniz, o zaman sarı rengin bununla ne ilgisi var? Bunun nedeni, amarillo kelimesinin İspanyolca'da sarı anlamına gelmesidir.

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    Yukarıda bahsedilen güzel şehirleri keşfetmenin yanı sıra, aşağıdaki ekran görüntülerinde gösterilen bazı yerleşim yerlerinden de geçebileceksiniz. Zengin tarihleri ve ekonomileri hakkında saatlerce konuşabilirken, size keşif becerilerinizi gösterme ve resimlerde hangi kasabaların yer aldığını bize bildirme fırsatı vereceğiz.

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    Lone Star State'de her şey gerçekten daha büyük gibi görünüyor ve Texas DLC'miz umarım bu sözü gururlandıracaktır. Bununla birlikte, ekran görüntülerindeki bazı dokuların hala yapım aşamasında olduğunu lütfen unutmayın, ancak alanları tam ihtişamıyla görmek için sabırsızlanıyorsanız, harita genişletmesini Steam İstek Listenize ekleyin ve sonunda tüm bu alanları kendi başınıza keşfedin.

     
  3. CumaliBzdmR

    CumaliBzdmR
    Yönetici
    Plaka

    33
    4.641
    9.261
    200
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Pamuk Sektörü (24 Ocak 2022)

    American Truck Simulator için yaklaşan Texas DLC'sine gelen yeni bir endüstriyi daha ortaya çıkarmanın zamanı geldi. Ve bir kez daha, bu eyalette sıklıkla olduğu gibi, büyük bir şey olacak! Pamuk Endüstrisine bir göz atalım ve yerel üretimi benzersiz kılanın ne olduğunu keşfedelim.

    [​IMG]

    Teksas, ülkenin toplam üretiminin kabaca %40'ı ile ABD'deki diğer tüm eyaletlerden daha fazla pamuk üretiyor. Tarlalar çoğunlukla kuzeybatı ve güneydoğuda yer almakta olup, yaklaşık 14.000 mil kareye (36.259 kilometre kare) eşdeğer bir alan olan dokuz milyon dönümden fazla bir alanı kaplamaktadır. Bu sayede, inanılmaz miktarda beyaz pamuk bitkisi ile çevrili petrol çıkarma makinelerinin veya rüzgar türbinlerinin karakteristik bir görünümünü sunacak olan bu tarlaları geçme fırsatınız olacak.

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    Pamuk üretiminin başlangıcı MÖ 5500'e kadar uzanabilir ve modern çağda ne kadar ilerlediğini görmek şaşırtıcıdır. Bu ilerleme, çoğunlukla pamuğu işlemek için kullanılan bir makine olan çırçır makinesinin geliştirilmesiyle sağlanmıştır . Nihai malzeme, örneğin tekstil endüstrisinde çok çeşitli kullanımlara sahiptir. Belki de esnek kullanımı sayesinde, pamuk Teksas'ta piyasa değerine göre ikinci en yüksek sıradaki emtiadır.

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    Görünüşe göre pamuk endüstrisi, Lonestar Eyaletinin genel ekonomisinin gerçekten önemli bir parçası. Geniş ve ikonik alanların yanından geçmek için sabırsızlanıyorsanız, Texas harita genişletmesini Steam İstek Listenize eklediğinizden emin olun, böylece bize gerçekten ne kadar heyecanlı olduğunuzu gösterebilirsiniz. Ayrıca, bu devasa durumla ilgili olarak sizinle paylaşacak çok bilgimiz olduğundan, en son haberleri takip ettiğinizden emin olun!
     
    Razor3214, UlasCaNN, hoca33 2 ve 1 kişi daha bunu beğendi.
  4. Ghost

    Ghost
    Özel Üye Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

    785
    2.590
    300
    Tır Durakları (15.02.2022)

    Tekrar tekrar, bir şekilde Teksas'ta her şeyin gerçekten daha büyük olduğu gibi kaçınılmaz bir sonuca varmayı başarıyoruz. Bugün bu ünlü söz, American Truck Simulator için yakında çıkacak Texas DLC'sinde yer alan Tır Durakları'nda uygulanacak!

    [​IMG]

    Ekibin artan deneyimi ve kapasitesiyle, Teksas'ta yerel kamyon durakları bile dahil olmak üzere birçok şeyin oldukça büyük hale geldiğini görüyoruz. Genel olarak boyuta ek olarak, mevcut benzin istasyonları ve dinlenme duraklarının sayısı da daha yüksek olacaktır. Arabayla geçeceğiniz hemen hemen her şehrin yakınında bir kamyon durağı olmasını hedefliyoruz, böylece yolculuğunuza ara vermek için birçok fırsat olacak!

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    Unutulmaması gereken önemli bir nokta da, niceliğin daha az kalite anlamına gelmediğidir. Bu kamyon duraklarının birçoğunda önemli bir ana bina olacak ve ayrıca San Antonio'nun yakınında bulunan dünyanın en büyük benzin istasyonunu kontrol etmek için eşsiz bir fırsatınız olacak.

    [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG]

    Yeni Texas DLC'de bu önemli kamyon taşımacılığı tesislerinin sizin için neler sakladığına dair "minik" (daha fazla alıntıya ihtiyaç var) bir göz atmayı beğendiğinizi umuyoruz . Lütfen, gördüğünüz her şeyin hala devam eden bir çalışma olduğunu unutmayın, ancak yine de sizi heyecanlandırmayı başardıysa, genişlemeyi Steam İstek Listenize eklediğinizden emin olun ve sonunda ilk oyunculardan biri olabilirsiniz. tüm bu yerleri tüm ihtişamıyla keşfedin.

    [​IMG]
    Son olarak, Texas harita genişletmesi için bir mikrosite oluşturduğumuzu bildirmekten mutluluk duyuyoruz. Bu site, DLC'nin içeriğiyle ilgili tüm kritik bilgileri içeren bir merkez görevi görecek ve ürettiğimiz tüm görsellerin ve videoların, bu yeni eklentinin tüm ATS hayranları tarafından kolayca bulunabileceği bir yer olacaktır. Bizi başka hiçbir yerde takip etmeyen oyuncuların önemli bilgileri kaçırmamaları için mükemmel bir yol olacağını umuyoruz.
    Ayrıca, geliştirmeden notlar, konsept sanatlar ve daha fazlası gibi bazı özel içerikleri de mikrositeye dahil etmeyi planlıyoruz! Bu nedenle, Texas DLC'si hakkında aşırı derecede heyecanlı olan hepiniz, web sitesini kesinlikle yer imlerine eklemeli ve zaman zaman kontrol etmelisiniz.

    Mikrositeye BURADAN ulaşabilirsiniz.

     
  5. Ghost

    Ghost
    Özel Üye Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

    785
    2.590
    300
    Kıyı Şeridi Şehirleri (27.04.2022)

    Texas DLC'sini içeren bir blog makalesine büyük bir şeyle başlamak bu noktada bir gelenek. Meksika Körfezi'nin kıyı coğrafyasını sınırlayan kıyı şeridi uzunluğunun 367 mil (591 km) olduğunu biliyor muydunuz? Bu oldukça etkileyici bir rakam! Bu nedenle, American Truck Simulator için bu yaklaşan harita genişletmesinin kıyı şeridinde yer alan birkaç şehri içermesi pek de şaşırtıcı değil.

    [​IMG]

    Bu şehirlerle amacımız yalnızca gerçek hayattaki benzerleri temsil etmek değil, aynı zamanda oyunculara ezici çöllere ek olarak eyalet içinde birden fazla biyoma tanık olma şansı sunmaktı. Sonuçta, yukarıda belirtildiği gibi, kıyı şeridi alanı, basitçe söylemek gerekirse, oldukça geniştir. Güneyden kuzeye doğru bir yolculuk yapalım ve kıyıya yakın bir yolculukta geçebileceğiniz her bir şehirden neler bekleyebileceğinizi kısaca anlatalım.

    Brownsville en güneydeki şehir olacak, Meksika sınırında yer alması dışında, aynı zamanda büyük ölçüde gelişmiş ve modern sanayinin merkezi. Ekonomik gücü sadece açık denizdeki tersaneyle değil, ayrıca buranın popüler Yıldız Üssü'nün yeri olduğu gerçeğiyle de kanıtlanmıştır!

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]


    Biraz daha kuzeyde , 1920'lerin en büyük uçak gemisi gemilerinden biri olan Texas State Akvaryumu ve USS Lexington'a bakan Corpus Christi şehri yer alır. Ha, bir de şehrin eşsiz adını merak ediyorsanız, "Mesih'in bedeni" anlamına gelen Kilise Latincesinden geliyor ve bu yere 1519 yılında Corpus Christi Bayramı gününde verildi. Bilmek isteyebileceğinizi düşündük!

    [​IMG]
    [​IMG]

    Tekrar kuzeye seyahat ederken , Fulton, Port Lavaca ve Palacios olmak üzere 3 yerleşim yerinden geçme veya geçme fırsatına sahip olacaksınız . Bu alanlar, deniz manzarasının keyfini çıkarmak, yerel simge yapıları ziyaret etmek ve hatta bir liman gezisine çıkmak için biraz zaman ayırmanız için mükemmel yerler olacaktır.

    Ve son olarak, en kuzey noktasında, oldukça süslü bir tatil beldesi olan Galveston tarafından karşılanacaksınız. Bu şehri daha önceki blog yazılarımızdan birinde kısaca tanımlamış olsak da, eklenmesi gereken gerçekten özel bir gerçek daha var. Buradan, Teksas'ın daha kuzeyine gidecek bir feribota binebileceksiniz!

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    Bugün gördüğün bu şehirlerden en çok hangisini ziyaret etmek isterdin? Ya da Lone Star State'in güzel sahilinin tadını çıkarırken kendinize meydan okumak ve hepsinden geçmek istersiniz! En son haberlerden haberdar olmak için Texas DLC'yi Steam İstek Listenize eklediğinizden emin olun ve harita genişletmesi kullanıma sunulduğunda, bu zorlu yolculuğu ilk bitirenlerden biri olabilirsiniz!

    Ayrıca, çok sayıda ilginç ve özel içerik barındıran Texas DLC mikrositemizi de takip etmeyi unutmayın . Bu fikirle ilgili geri bildirim için teşekkür ederiz ve gelecekte oraya daha da harika şeyler ekleyeceğimizden emin olacağız!

     
  6. Ghost

    Ghost
    Özel Üye Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

    785
    2.590
    300
    Tomruk Endüstrisi (11.05.2022)

    Texas DLC'nin büyüklüğü nedeniyle, doğu ve batı kısımlarından geçmek bazen bir madalyonun iki farklı yüzü gibi hissedilebilir. Çeşitli biyomlar her zaman belirli endüstrilerin yolunu açar ve esas olarak doğuya odaklanan son derece önemli bir tane vardır. Yerel tomruk endüstrisine ve sunduğu her şeye bir göz atalım!

    [​IMG]

    Teksas, yaklaşık 62 milyon dönümlük ormanlık alana ev sahipliği yapıyor, bu nedenle, tomruk endüstrisinin uzun bir süredir, hatta 180 yılı aşkın bir süredir sürekli olarak gelişmesi şaşırtıcı değil! 1820 yıllarında Körfez kıyılarında ve iç kesimlerde kereste fabrikalarının varlığını gösteren kayıtlar var ki bu gerçekten şaşırtıcı ve endüstrinin devletin mevcut ekonomisine neden bu kadar çok katkıda bulunduğunu tam olarak gösteriyor.

    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    Bu sektörün önemine dikkat çekmek için sosyal medyadan çok sayıda istek okuduk ve umut ediyoruz ki üretim döngüsünü hatırlatacak yerleşimler işini görecektir. Ağaç kesmek için alanlar, ahşabı kereste haline getiren kereste fabrikaları veya ahşap yapılar inşa eden şantiyeler olsun, yolculuğunuzun yerel ekonomiye yardımcı olduğunu her zaman hissedeceksiniz. Ayrıca zorlu toprak yollarda kargo taşımayı ne kadar sevdiğinizi biliyoruz, bu yüzden bunlardan birkaçını da dört gözle bekleyebilirsiniz!

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    Peki, The Lone Star State'deki tomruk endüstrisi ile ilgili bazı malzemeleri taşımakla ilgilenir misin ? Eğer öyleyse, en son haberlerden haberdar olmak için Steam İstek Listenize Texas DLC'yi eklediğinizden emin olun ve harita genişletmesi kullanıma sunulduğunda, toprak yollara ilk çıkan ve yerel ormanlara hayran kalanlardan biri olabilirsiniz.

    Ayrıca, çok sayıda ilginç ve özel içerik barındıran Texas DLC mikrositemizi de takip etmeyi unutmayın . Ve son olarak, sosyal medya profillerimize ( Twitter, Instagram, Facebook ) göz atın ve en son haberlerden haberdar olmak için onları takip edin veya bültenimize abone olun !

     
  7. CumaliBzdmR

    CumaliBzdmR
    Yönetici
    Plaka

    33
    4.641
    9.261
    200
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Teksas - El Paso

    ABD-Meksika sınırının kenarında yer alan Batı Teksas kasabası olan El Paso, Lone Star State'e özgü bir dizi kültür ve tarihi mekana ev sahipliği yapmaktadır. Ortalama 320 günlük güneş ışığı, ona “Güneş Şehri” lakabını kazandırmıştır, bu nedenle ziyaretinizi açık havada keyifle geçirmeniz neredeyse garantidir.

    [​IMG]

    El Paso, birkaç milli park da dahil olmak üzere güneybatı ABD'deki en muhteşem yerlerden bazılarına arabayla birkaç saat uzaklıktadır. Uzaktaki manzaralı dağlar ve boyalı köprüler gibi benzersiz renkli yol unsurlarıyla El Paso, ziyaret edilmesi gereken renkli bir şehirdir!

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    El Paso'nun öne çıkaracağı benzersiz bir endüstri, sürücülerin gidip gelebileceği Uluslararası Havaalanı'dır. Teksas'taki diğer endüstrilerle birlikte bu depodan gelecekte size daha fazlasını göstermek için sabırsızlanıyoruz.

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    Eyalet genelinde yapacağınız tüm sürüşlerde, bir noktada dinlenmeniz gerekecek ve El Paso, mola vermek için mükemmel bir yer! American Truck Simulator'da şimdiye kadarki en büyük Kamyon Duraklarından birine sahip olan tüm bu alandan yararlandığınızdan emin olun.

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    Ayrıca, birçok ilginç ve özel içerik içeren Texas DLC'si mikro sitemizi de takip etmeyi unutmayın. Son olarak, sosyal medya profillerimize ( Twitter , Instagram , Facebook ) göz atın ve en son haberlerden haberdar olmak için onları takip edin veya bültenimize abone olun.
     
    Son düzenleme: 11 Haziran 2022
    hoca33 2, Draconian ve 38 KAYSERİLİ 38 bunu beğendi.
  8. CumaliBzdmR

    CumaliBzdmR
    Yönetici
    Plaka

    33
    4.641
    9.261
    200
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Teksas - Su Depoları (07.06.2022)

    [​IMG]

    Su depolarını "yetersiz" olarak etiketlememizin nedeni, kendi kendinize bunların şehirlerin kenarında bulunan devasa depolama tankları olduğunu düşünmenizdir. Bununla birlikte, tam olarak şehir alanı içindeki yerleşimlerinden dolayı, onlara oldukça sık bir şekilde hoş geldin işaretleri de verir. Bu, şehirlerde ve yerel vatandaşlarda bir tür statü işaretleri ve gurur gösterileri olarak hizmet ettikleri anlamına gelir. Sonuçta, isimler genellikle büyük, kalın harflerle yazılır, böylece o anda tam olarak nerede olduğunuzun her zaman tam olarak farkında olursunuz.

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    Ve bu yapıların neden yerden bu kadar yüksekte inşa edildiğini merak ediyorsanız (harita genişlemesinde 100ft/30m'den 200ft/60m'ye kadar), çok mantıklı ve pratik bir açıklaması var. Yükseklik, çevredeki binalara basınçlı bir su akışı sağlamak için yerçekiminden iyi bir şekilde yararlanır. Yarım asırdan daha eski olan bazı tanklarla, bu oldukça iyi düşünülmüş bir sistemdir.

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    Steam İstek Listenize Texas DLC'yi eklediğinizden emin olun! Ayrıca, birçok ilginç ve özel içerik barındıran mikro sitemizi de takip etmeyi unutmayın. Son olarak, sosyal medya profillerimize ( Twitter , Instagram , Facebook , TikTok ) göz atın ve en son haberlerden haberdar olmak için onları takip edin veya bültenimize abone olun !

     
    Son düzenleme: 12 Ağustos 2022
    hoca33 2, Extreme, Razor3214 ve 1 kişi daha bunu beğendi.
  9. Ghost

    Ghost
    Özel Üye Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

    785
    2.590
    300
    Teksas - Intermodal Terminaller (23.06.2022)

    American Truck Simulator'da direksiyona geçtiğinizde, yollarda saatlerce sürdükten sonra bazen kargo ve malzemelerin başka yollarla da taşınabileceğini unutmanız kolay olabilir. Texas DLC'de ulaşım modları olarak adlandırılanların buluştuğu özel alanlar olan Intermodal Terminalleri ziyaret etme şansınız olacak.

    [​IMG]

    Bu benzersiz alanın adında yeniyseniz veya kısa bir revizyona ihtiyacınız varsa, intermodal, iki veya daha fazla taşıma modunu içeren taşımacılıktan bahsederken kullanılan bir terimdir. Bu nedenle terminaller, malların hızlı ve güvenli bir şekilde taşınmasını sağlayan yerler olarak hizmet eder; ambalajından çıkarıp yeniden paketlemeye gerek kalmadan, çoğunlukla tüm römorklarda veya konteynırlarda depolanan; trenlerden, kamyonlardan veya gemilerden.

    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

    Teksas için, kamyonlara ek olarak (elbette!), trenler bu süreçte ve genel olarak çok önemli bir rol oynamaktadır. Ne de olsa yerel demiryollarının gelişi, seyahatin artık yavaş ve güvenilmez olmaması nedeniyle devletin tüm ekonomisini değiştirmeyi başardı. Bu nedenle, kamyon yolculuklarınızda ve kilometrelerce yoğun demiryollarında birkaç tren istasyonu görme şansınız olacak.

    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

    Büyük intermodal terminalleri dört gözle bekliyorsanız ve bu tür ulaşım size ilginç geliyorsa, Steam İstek Listenize Texas DLC'yi eklediğinizden emin olun ve sonunda bu yerleri kendiniz ziyaret edebileceksiniz! Ayrıca, birçok ilginç ve özel içerik barındıran mikro sitemizi de takip etmeyi unutmayın. Ve son olarak, sosyal medya profillerimize ( Twitter, Instagram, Facebook, TikTok ) göz atın ve en son haberlerden haberdar olmak için onları takip edin!

     
    En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 12 Ağustos 2022
    hoca33 2 bunu beğendi.
  10. CumaliBzdmR

    CumaliBzdmR
    Yönetici
    Plaka

    33
    4.641
    9.261
    200
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Oyunlarımız için yaklaşmakta olan bir harita genişletmesinin her ayrıntısını açıklama sürecinde bir noktada, güzel doğa ve yerel endüstri konularından ara vermeli ve bazı tipik kamyon taşımacılığı tesislerine göz atmalıyız. Güçlü kamyonunuzu (ustaca) park etme, motoru bir süreliğine kapatma ve American Truck Simulator için Texas DLC ile gelen Dinlenme Duraklarını keşfetme zamanı!

    [​IMG]

    DLC'de birçoğu önemli binalar, kamyonlar ve arabalar için ayrı park yerleri içeren iki düzineden fazla dinlenme durağı olacak. Ve bu alanların bu kadar yüksek miktarıyla, Lone Star State'in gezginlere yolculuklarında kaçınılmaz bir mola vermeleri için mümkün olduğunca çok fırsat sunmaya gerçekten "her şey dahil" olduğunu söylemek doğru olabilir.

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    Yerel dinlenme duraklarından bazıları, çoğu zaman ABD'nin en iyisi olarak selamlanır. Ne de olsa, her yıl 50 milyondan fazla ziyaretçinin uğradığı bu yerlerin tümü, modern zamanlara ayak uydurmak zorundadır. Ama yavaş yavaş yaşını göstermeye başlayanlar bile çekiciliğini ve pratik kullanımlarını bu güne kadar korumayı başardı!

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    Texas DLC'nin sunacağı her bir dinlenme durağını kontrol etmekten heyecan duyacağınızı umuyoruz. Eğer öyleyseniz Steam sayfasına kısa bir ara vererek ve Texas DLC'sini Steam İstek Listenize ekleyerek hazırlanabilirsiniz . Ayrıca, birçok ilginç ve özel içerik barındıran mikro sitemizi de takip etmeyi unutmayın . Son olarak, sosyal medya profillerimize ( Twitter , Instagram , Facebook , TikTok ) göz atın ve en son haberlerden haberdar olmak için onları takip edin!

     
    Son düzenleme: 12 Ağustos 2022
    UlasCaNN ve hoca33 2 bunu beğendi.