1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Haber [ATS] Montana - Yeni Endüstriler

Konusu 'Haberler / Güncellemeler' forumundadır ve CumaliBzdmR tarafından 14 Ocak 2022 başlatılmıştır.

  1. CumaliBzdmR

    CumaliBzdmR
    Yönetici
    Plaka

    33
    4.641
    9.261
    200
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Montana'nın milli parkları, uçsuz bucaksız ormanları ve evcilleştirilmemiş vahşi alanları yerel doğanın en güzel tekliflerinden bazıları olsa da uygun kamyoncuların manzaraya hayranlıkla bakarken yolculuklarının nedenini hatırlamaları gerekir. Bugün, American Truck Simulator için yakında çıkacak olan Montana DLC'sine gelen yeni endüstriler hakkında birkaç deponun ekran görüntülerini ve bilgileri sizinle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

    [​IMG]

    Atık Transfer İstasyonu

    Bir transfer istasyonu, atıkların geçici olarak biriktirilmesi, birleştirilmesi ve toplanması için kullanılan bir bina veya işleme sahasıdır. Bu istasyon, atıkların plastik, cam veya kağıt olarak ayrıştırılması için kullanılır ve daha sonra bu malzemelerin tamamı geri dönüşüm için yola çıkar veya üretimde kullanılmak üzere farklı fabrikalara geri döner.

    Kamyon Römork Hizmeti

    Kamyon römorkları hizmetleri, her kamyon şoförünün hayatının önemli bir parçasıdır, çünkü her sürücü kaçınılmaz olarak er ya da geç bu alanları ziyaret etmek zorundadır. Ancak ziyaret sırasında tek odak noktanız onarımlar ve parçalar olmayacak çünkü bu konumlardan bazılarına çok sayıda malzeme taşımakla görevlendirileceksiniz.

    Great Falls Havaalanı

    Great Falls Uluslararası Havaalanı, Great Falls merkezinin güneybatısında bir kamu/askeri havaalanıdır. Federal Havacılık İdaresi kayıtları, havalimanının 2010 yılında inanılmaz sayıda 155.204 yolcu binişine sahip olduğunu söylüyor. Oyunda bu alan büyük bir depo ile temsil edilecek ve sürücüler birçok karakteristik malzemeyi taşıyabilecek.

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    Talk Fabrikası

    Bir çoğunuz "talk" olarak bilinen minerale aşina olabilirsiniz. En yaygın olarak "talcum tozu" olarak adlandırılan beyaz bir toz halinde ezilebilir. Bu malzemenin çoğu Montana'da kağıt, boya ve kaplama üretiminde ve ayrıca plastik, kauçuk ve seramik yapımında kullanılmaktadır. Bu kadar çok çeşitli nihai ürünlerle, bu fabrikalardan birkaçına gidip gelmeniz hiç de şaşırtıcı değil.

    Şeker Fabrikaları

    Şeker kamışından ve şeker pancarından yapılır. İkincisi, son birkaç on yılda bu bitkilerden milyarlarca ton üretmiş olan muazzam yerel çiftliklerde yoğun bir şekilde hasat edilir. Şeker pancarını şekere dönüştürmek karmaşık bir işlemdir ve ardından nihai ve ek malzemelerin dağıtımı gelir. Bu ek kargolar, örneğin, betain veya karbon dioksit gazını içerecektir.

    Tahıl Asansörleri

    Montana, yüksek kaliteli buğday ve arpa üretimiyle tanınır ve tahıl elevatörleri, bu malzemeleri depolamak için kullanılan büyük tahıl ambarlarıdır. Bu alanların yerel ekonomi için ne kadar önemli olduğunu, kilometrelerce sadece tarlalarla çevrili US-2 otoyolunda ilerlerken anlayacaksınız.

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    Elektrik Şebeke Hizmeti

    Bu servislerde yer alan enerji şirketi, çeşitli büyüklükteki jeneratörler de dahil olmak üzere çeşitli elektrikli ekipmanların kurulumundan ve bakımından sorumludur. Bu ekipmanı üretmez, depolar. Şirket daha sonra jeneratörleri mahallelere, çiftliklere, stok müzayedelerine, depolara ve jeneratörlerin doğrudan kurulum alanı olan Elektrik Trafo Merkezlerine dağıtır.

    Silan Gazı

    Silan, piroforik olan yanıcı bir gazdır, yani havaya bir kez salındığında herhangi bir ateşleme kaynağı olmadan tutuşabilir. Bu, silan gazının üretimini ve taşınmasını son derece karmaşık ve tehlikeli bir konu haline getirir.

    Peyzaj malzemeleri

    Bu alanlar bitkiler, çiçekler, ağaçlar, çakıl, taşlar, kayalar, kaldırımlar, çitler, çimenler ve gübreler dahil olmak üzere bahçe malzemeleri içerecektir.

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    Bu ekran görüntüleri "devam eden çalışma" depolarını gösterse de, bu harita genişletmesi için nelerin geleceğini hâlâ merak ettiğinizi umuyoruz. Öyleyse, Montana DLC'yi Steam İstek Listenize eklediğinizden emin olun. Hâlâ gelecekte birkaç yeni sektörü sizinle paylaşmayı planlıyoruz, bu yüzden ilginç hiçbir şeyi kaçırmamak için iletişimde kalın.