1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Haber [ATS/ETS2] 1.42 Açık Beta Güncellemesi

Konusu 'Haberler / Güncellemeler' forumundadır ve Ghost tarafından 30 Eylül 2021 başlatılmıştır.

  1. Ghost

    Ghost
    Özel Üye Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

    785
    2.590
    300
    Size yeni oyun güncellemelerini, özellikle de topluluğumuz tarafından çok talep edilenleri getirmeyi çok seviyoruz! Bugün, 1.42 güncellemesinin hem Euro Truck Simulator 2 hem de American Truck Simulator için Açık Beta'da olduğunu ve #BestCommunityEver'ımız tarafından denenmeye ve test edilmeye hazır olduğunu sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

    [​IMG]

    Lütfen bu Açık Beta'nın devam eden bir yapı olduğunu unutmayın. Bu Açık Beta'ya katılmayı planlıyorsanız, karşılaşabileceğiniz hataları resmi forumlarımızın uygun bölümlerinden bildirerek katkıda bulunabilirsiniz. Geri bildiriminiz ve raporlarınız ekibimiz için son derece değerlidir ve bize yardımcı olmak için zaman ayırdığınız için şimdiden teşekkür ederiz.

    Güncellemelerimiz genellikle birçok yeni güncelleme ve değişiklik içeriyor olsa da, bu güncelleme daha çok Convoy çevrimiçi çok oyunculu modumuza bazı küçük güncellemeler ve genel düzeltmelerin yanı sıra yeni ve büyük bir özellik sunmaya odaklanmıştır. Bunu akılda tutarak, 1.42 güncellemesinin neler getirdiğine bir göz atalım!

    Konvoy MOD Desteği

    Çok oyunculu modumuzu ilk piyasaya sürdüğümüzde, Convoy'da üçüncü taraf modifikasyonları için destek, topluluğumuzdan çok yüksek bir talepti. O zamandan beri ekiplerimiz, MOD'ların kullanımını desteklemeyi listelerinde yüksek bir öncelik haline getirdi.

    [​IMG]

    Ancak, özellikle önemli bir MOD kaldırıldığında veya değiştirildiğinde profil kurtarma ve oyuncular değişiklikler içeren bir sunucuya katıldığında Steam Atölyesinde hangi MOD'ların eksik olduğunu görselleştirme zorluğu söz konusu olduğunda, bu ekibimiz için kolay bir iş değildi. Bu engelleri aşmak için elimizden gelenin en iyisini yaptık, ancak sonuçlardan tam olarak memnun olmadan önce ince ayar yapılması ve değiştirilmesi gerekebilecek birkaç şey olabilir.

    Ayrıca MOD desteğini barındırmak için tamamen yeni bir kullanıcı arayüzü oluşturduk. Oturum tarayıcısına girdiğinizde, sağ tarafta sunucu için MOD uyumluluk gereksinimlerini listeleyen yeni bir bölüm göreceksiniz. Ayrıca, hangi sunucularda MOD'ların etkinleştirildiğini ve hangilerinin etkinleştirilmediğini size bildirmek için sunucular için yeni simgeler ekledik.

    [​IMG]
    [​IMG]

    Daha önce, sunucu oturumunun yanında, oturumun dolu olup olmamasına veya harita uyumluluğu ile ilgili sorunlardan veya hatta farklı oyun sürüm numaralarına bağlı olarak kırmızı veya yeşil bir simge kullanarak sunucuya katılıp katılamayacağınızı belirtmiştik. Şimdi sunucuya şimdi katılamayacağınızı belirten turuncu bir simge ekledik, ancak yeni MOD senkronizasyon kullanıcı arayüzü aracılığıyla eksik değişiklikleri indirebilir ve ardından katılabilirsiniz!

    [​IMG]

    Bir değişiklik eksikse ve Steam Atölyesi aracılığıyla mevcutsa, oyun içinde üst üste gelecek olan Steam tarayıcısı aracılığıyla indirebileceksiniz, bu nedenle abone olmak için oyundan çıkmanız gerekmez. Bu, bazı eksik MOD'ların olduğu bir oturuma katılmaya çalıştığınızda açılan yeni bir pencereden erişilebilir olacaktır. Bu pencere, sol tarafta kurulu olan tüm değişikliklerinizi ve sağ tarafta sunucunun kullandığı tüm değişiklikleri gösterecektir.

    [​IMG]

    Sunucu, Steam Atölyesinde mevcut OLMAYAN ve üçüncü taraf bir site aracılığıyla indirilen bir değişiklik kullanıyorsa, değişikliği kendiniz yapmanız gerekir. Ne yazık ki, sistemimiz sunucunun hangi sürümüne sahip olduğunu veya nereden kaynaklandığını kontrol edemeyecek. Sunucunun gerektirdiği her şeye sahip olduğunuzda, onay düğmesi kullanılabilir hale gelecek ve oturuma katılabileceksiniz.

    [​IMG]

    Popüler değişikliklerin çoğunun en başından bu güncellemeyle çalışmasını bekliyoruz, ancak diğerleriyle bazı uyumluluk sorunları olabilir. Ayrıca, bazı nadir durumlarda, Açık Beta sırasında Convoy oturumlarında MOD'ların kullanılması, profil kayıtlarının bozulmasına neden olabilir. Bu beta şubesine geçmeden önce profil verilerinizi yedeklemeniz önerilir. Ancak, kayıtlarınızın veya profilinizin bozulduğu veya zarar gördüğü bir durumla karşılaşırsanız, bunu forumumuzda ( ETS2 / ATS ) mümkün olduğunca ayrıntılı geri bildirim ile bize bildirmeniz gerekiyor .

    MOD yazarları , bazı değişikliklerin Convoy'da düzgün çalışması için bazı ayarlamalar gerektireceğini lütfen unutmayın . Ses değişiklikleri kullanıcı tarafından yerel olarak duyulacaktır, ancak değişiklik yapmak için yapılandırılmamışsa, uzak kamyonlar daha basit bir ses bankası kullandığından (veya yalnızca varsayılan kamyon seslerini duyabilirler) diğer oyuncular bunları duymayacaktır. Araçlar, Römorklar ve Kargo modifikasyonları, diğer oyuncuların görmesi ve etkileşim kurması için uygun trafik modellerini de içermelidir.

    [​IMG]
    [​IMG]

    Ekiplerimiz, konvoy modunda üçüncü taraf modifikasyonlarının kullanılmasıyla ortaya çıkabilecek zorlukların üstesinden gelmek için Açık Beta boyunca ve sonrasında çok çalışmaya devam edecek. Açık Beta sırasındaki yardımlarınız ve katkılarınız ekiplerimiz için son derece değerli olacaktır, bu nedenle lütfen hata raporlarınızı ve geri bildiriminizi forumumuzun uygun bölümlerine ( ETS2 / ATS ) gönderin .

    Arkadaşlarla birlikte konvoy yaparken kullanılacak birçok harika ve yaratıcı MOD'u görmek için sabırsızlanıyoruz! Ayrıca, Konvoy özelliği üzerinde çalışmaya devam ederken, gelecekte daha güncel bilgiler içeren yeni bir SSS yayınlamayı planlıyoruz. Topluluğun en popüler sorularını yanıtlayan ilk Convoy SSS blogumuzu burada bulabilirsiniz !

    Bu blog makalesi için açıklayıcı ekran görüntüleri oluşturmak için üçüncü taraf değişiklikleri kullanıldı. Bu tür ekran görüntüleri yapmak için bu kamuya açık MOD'ları seçerek, bu MOD'ların veya yazarlarının SCS Software tarafından resmi olarak desteklendiği, tanındığı, tercih edildiği veya önerildiğine dair hiçbir iddia veya onayda bulunmuyoruz.

    Geri Bildirim Güncellemesi

    1.42 ayrıca Euro Truck Simulator 2 ve American Truck Simulator ile uyumlu direksiyonlar ve kontrolörler için Force Feedback profillerimize bir güncelleme getiriyor.

    Ancak, QA'mızın piyasadaki çeşitli denetleyicilere erişimi yoktur, bu nedenle bu Açık Beta sırasında, kullandığınız tekerlekle ilgili bilgilerle birlikte geri bildiriminizi göndererek bize yardımcı olmanızı rica ediyoruz. Bu, tüm tekerlek kullanıcılarının bu güncellemeden yararlanabilmesi için ince ayarlar ve değişiklikler yapmamıza önemli ölçüde yardımcı olacaktır.
    Değişiklik günlüğü

    Oynanış

    • Convoy çok oyunculu için ilk MOD desteği

    Kullanıcı Arayüzü
    • MOD uyumluluğu ve indirmeler için konvoy oturumu kullanıcı arayüzü eklendi.
    Diğer

    • Force Feedback geliştirildi ve daha fazla sistemde daha fazla denetleyici türü için kullanılabilir (Linux)
    • Direksiyon simidi animasyon aralığı ayarı​

    Bu nedenle, tüm yeni eklemelerin keyfini çıkarın, ancak lütfen unutmayın: Bu yalnızca açık bir betadır, kararlı bir genel sürüm değildir - bu nedenle hatalar, kararsızlık, bükülmeler veya çökmelerle karşılaşabilirsiniz. Son sürüm için beklemek istiyorsanız tamamen sorun değil. Ancak, oraya daha hızlı ulaşmamıza yardımcı olmakla ilgileniyorsanız, forumumuzdaki tüm geri bildirimlerinizi ve bu bölümlerdeki hata raporlarınızı takdir edeceğiz - ETS2 / ATS .

    Oyun için modlarla ilgili ayrıntıları almak için lütfen modlama wiki'mizi kontrol edin.

    Açık betaya katılmak isterseniz, bu sürümü Steam'deki public_beta dalında bulabilirsiniz. Erişim yolu şu şekildedir: Steam istemcisi → KÜTÜPHANE → Euro Truck Simulator 2/American Truck Simulator → Özellikler → Betalar sekmesine sağ tıklayın → public_beta → Public Beta 1.42. Şifre gerekmez.
     
    Son düzenleme: 30 Eylül 2021
    mito1172, Razor3214, ahmet91 ve 7 kişi daha bunu beğendi.
  2. EuropeanDriver

    EuropeanDriver
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

    510
    228
    180
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Aga be @mexiumut tahminlerin bizleri şaşırtmadı :D
     
    Driven06, hoca33 2, mexiumut ve 1 kişi daha bunu beğendi.
  3. kalenderonur

    kalenderonur
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

    405
    361
    250
    Scania
    TruckersMP Profili
    Güzel haber, harika konvoylar olacak :)
     
    Ghost bunu beğendi.
  4. RyuL

    RyuL
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

    261
    230
    180
    Scania
    TruckersMP Profili
    Bize bunlarla gel scs <3
     
    EuropeanDriver, hoca33 2 ve Ghost bunu beğendi.
  5. 38 KAYSERİLİ 38

    38 KAYSERİLİ 38
    Özel Üye Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

    43
    1.938
    8.870
    300
    Scania
    TruckersMP Profili
    Bug lar bitip, sistem oturduğunda harika olacak gibi duruyor.
    En azından sürüm değiştiğinde arkadaşlar ile oynamak için mp bekleme olayı kalktı. Beta da olsa girip hep beraber oynamak beklemeden çok güzel. :kahve:
     
    EuropeanDriver, hoca33 2 ve Ghost bunu beğendi.
  6. Emirhan kurt 29

    Emirhan kurt 29
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

    524
    260
    220
    Scania
    TruckersMP Profili
    güzel olmuş ats modu bulamıyoruz yardımcı olur musunuz
     
  7. alikvp

    alikvp
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

    34
    701
    282
    220
    DAF
    TruckersMP Profili
    zamaninda umutla ben demistim dedigimiz cikti hatta dedik ki farming simulator gibi mod kullana bilecegiz diye oda oldu sukur :D iyi forumlar
     
    EuropeanDriver bunu beğendi.
  8. 38 KAYSERİLİ 38

    38 KAYSERİLİ 38
    Özel Üye Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

    43
    1.938
    8.870
    300
    Scania
    TruckersMP Profili
    Hatırlatma yapalım yeni girecek olan arkadaşlar olursa :
    Ekip ile girecekseniz herkes aynı modları indirecek. Arkadaşınızın açmış olduğu konvoy kanalı listede gözükmez. Arkadaşınızın açmış olduğu konvoy kanalını bulmak için yukarda filtreleme var ona tıklayıp mod lu oturumlar seçeneğini seçmeniz gerekir. Seçtiğiniz de karşınıza arkadaşınızın kanalı görülecektir. Yoksa bulamazsınız.
    Keyifli oyunlar :kahve:
     
    Son düzenleme: 1 Ekim 2021