1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Haber [ATS] Teksas - Simgesel Yapılar ve Prefabrikler

Konusu 'Haberler / Güncellemeler' forumundadır ve CumaliBzdmR tarafından 4 Haziran 2021 başlatılmıştır.

  1. CumaliBzdmR

    CumaliBzdmR
    Yönetici
    Plaka

    33
    4.641
    9.272
    200
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Selam kamyoncular! Bloğumuzda Texas DLC hakkında çok sık konuşmuyoruz çünkü önümüzde hala çok fazla abartmaya başlamak için bir ton iş var. Ancak bu proje için bir ATS DLC üzerinde çalışacak en büyük ekibi bir araya getirdik ve harika şeyler üretmeye devam ediyorlar. Bugün, bu devasa eyalette yoldayken eninde sonunda görebileceğiniz bazı önemli yapıları ve prefabrik yapıları paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Kovboy şapkalarınızı hazırlayın ve hemen içine atlayalım!

    [​IMG]

    Teksas'ta araba kullanmayı hayal etmelerini istediğinizde insanların aklına ne geliyor? Birçoğu için petrol kuyuları ve petrol işleme tesisleri. Devlet, ABD'nin önde gelen petrol üreticisidir; Yeni harita genişletmesi, onu tasvir ederken petrol işleme ve ilgili nakliyeye odaklanmasaydık tamamlanmış olmazdı. Gelecekteki yolculuklarınız sizi sıklıkla petrol kuyuları ve petrol servis depoları gibi çeşitli işlevsel alanlara götürebilir. Teksas, Idaho'da daha önce tanıttığımız fraksiyonlama yöntemine ek olarak, basınçla yağ çıkarma yöntemini de kullanacak. Servis depoları, Teksas'ta yaklaşık 180.000 petrol kuyusu olduğu için olmazsa olmaz olan petrol kuyusu mekanik parçalarının kaynağı olacak.

    Petrol endüstrisi ile ilgili alanların yanı sıra ilk cam fabrikasının tanıtımı da yapılacak. İlham kaynağımız, cam işlemeyi yeniden tanımlayan ve aşırı kirliliği önleyen en son icatlara sahip son teknoloji bir tesistir. Meksika ile ABD arasında kargo taşımak için kullanılan bir depoya teslim etmeyi de ilginç bulabilirsiniz.

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    Texas, çok sayıda büyüleyici mimariye ev sahipliği yapar ve teslimatlarınız sırasında görebileceğiniz birçok ilginç yapı vardır. Örneğin 1920'lerde inşa edilen üç petrol patlaması dönemi otelinin ayakta kalan tek oteli olan The Herring Hotel veya belki de bir heykel olan "Cesarete Övgü" anıtı gibi bazı yapıların büyük tarihi önemi vardır. Sam Houston - ordu generali ve Teksas'ın ilk başkanı.

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    Bunlar elbette sadece birkaç örnek. Ayrıca bir dizi iyi bilinen adliye sarayları, apartmanlar, arenalar, üniversite, bir ortaçağ kalesi (gerçek bir kale olmasa da!) Efsanevi Texas Capitol'ü unutabileceğimizi mi sandın? Asla! Bu dönüm noktasını kesinlikle oyunda da görebileceksiniz.

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    Yaklaşan Texas DLC'sinde neler olduğuna erken bir bakıştan keyif aldığınızı umuyoruz . Bize güvenin, gelecekte size gösterecek daha çok şey olacak. Bu binalardan bazılarının yanından geçmek veya sürekli büyüyen endüstrinin atmosferini hissetmek için sabırsızlanıyorsanız, genişlemeyi Steam İstek Listenize eklemeyi ve gelecek tüm haberlerden haberdar olmayı unutmayın.