1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Genel Yeni Mercedes modeli hatalı

Konusu 'Konu Dışı' forumundadır ve EmreYavuz tarafından 20 Ekim 2015 başlatılmıştır.

1. EmreYavuz

EmreYavuz
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

228
    68
    85
    TruckersMP Profili

Arkadaşlar oyunda ki mercedes-benz araçta bir sorun var. Bilmem hiç karşılaştınız mı ama 70 ton-100 tonluk dorse modlarında araç gitmiyor. Aslında gidiyor ama direksiyon hakimiyeti 0 a düşüyor ve araba dümdüz kayarak gidiyor(direksiyonu döndürsek bile.)

Sorunun dorselerden kaynaklandığını düşünüdüm ilk başta ve Volvo'ya geçiş yapıp onda denedim 100 ton dorseyi ve hiç bir sorun oluşmadı.
    Bu durumu yaşayanlar ve çözümünü bilenler var mı?

2. Soner Tukenmez

Soner Tukenmez
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

38
    296
    114
    145
    Kenworth
    TruckersMP Profili
    6*2/4 (orta aks kontrollü) Şaşi seçeneğini alırsan ağır yüklerde sorun yaşamazsın.

3. CumaliBzdmR

CumaliBzdmR
    Yönetici
    Plaka

33
    4.641
    9.272
    200
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Her araç bir olmaz.

Charles ve KadirhaNÖzer bunu beğendi.
  4. KadirhaNÖzer

KadirhaNÖzer
    Özel Üye Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

1.225
    1.369
    230
    Scania
    TruckersMP Profili
    Orjinal Volvo Farkı Oda Herhalde

CumaliBzdmr bunu beğendi.
  5. Oyun yapımcıları çekicileri tasarlarken en fazla 25 ton yük taşımak kaydıyla tasarlamışlar. 70 veya 100 ton yük taşımayabilirler. Fakat taşıdıkları zamanlarda oluyor...

6. MertOguz

MertOguz

1.007
    675
    230
    TruckersMP Profili
    ETS2'de kontroller çok ayrıntılı tasarlanmış mı bilemiyorum ama, bunun sebebi şasi geometrisi, lastikler, çekicinin ağırlığı ve frenle birlikte değişen ağırlık dengesi vs. olabilir. Örneğin, 4x2 şasi ile virajlara girmeden önce fren yapıldığında ağırlık ön tekerlere çöküyor ve çekici neredeyse devrilircesine hakimiyet kazanıyor. 6x2/4 şasi ile yüksek süratlerde olmasa bile ağır yükler daha rahat taşınabiliyor. Ortadaki aksın hafiften dönmesi hakimiyeti artırıyor ve ağırlığı dengeliyor.

7. Onur 01

Onur 01
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

29
    93
    23
    85
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Valla bende denedim hem volvo hemde mercedes te ikisi de ön kaldırdı 100 ton şasiler 6*4 viraları alırken tıra fazla yüklen me gaza az bas ozaman dönüyor

8. CRRH

CRRH
    Plaka

5
    3
    65
    DAF
    TruckersMP Profili
    Şasi seçeneğin 6/4*4 olduğu için böyle bir sorun yaşadığını sanıyorum, aynı sorun 6/4*4 şaside de yaşanabiliyor...