1. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  2. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Genel Yeni Gelen Kabin Modunu Nasıl Buldunuz?

Konusu 'Konu Dışı' forumundadır ve Cemsnbc tarafından 1 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Yeni Gelen Kabin Modunu Nasıl Buldunuz?

1. Mükemmel

1 oy
    2,9%
  2. Çok Güzel

1 oy
    2,9%
  3. Güzel

5 oy
    14,7%
  4. İdare Eder

5 oy
    14,7%
  5. Daha İyi Olabilirdi

13 oy
    38,2%
  6. Kötü

0 oy
    0,0%
  7. Çok Kötü

0 oy
    0,0%
  8. Vasat

9 oy
    26,5%
  1. Cemsnbc

Cemsnbc
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

42
    2.337
    1.955
    220
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Anket yanıtlarınızı ve düşüncelerinizi alalım.

2. Tosunpasa

Tosunpasa
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

37
    112
    44
    100
    Scania
    TruckersMP Profili
    Bence olmasa da olurdu.

3. Nevzat G.DOĞDU

Nevzat G.DOĞDU
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

55
    92
    78
    100
    Kenworth
    TruckersMP Profili
    Gelişmeye açık bir mod. İleriki dönemde SCS yapacağı update lerle Mod'u dahada güzel hale getireceğini düşünüyorum.

4. x-tram89

x-tram89
    Plaka

107
    49
    130
    Volvo
    TruckersMP Profili
    9 tl eden bişey göremedim o aksesuarların içerisinde..

5. Express

Express
    Plaka

470
    492
    210
    DAF
    TruckersMP Profili
    İlk olarak bende güncellemeler ile daha güzel olacağını umuyorum bana kalırsa ;
    -Kabin ışığı'da eklenseydi daha güzel olabilirdi.
    -Animasyonlar güzel fakat çoğu direksiyon yönünde hareket ediyor ve direksiyon dönük kaldıkça öyle duruyor onun yerine o tarafa gidip geri gelseydi daha güzel olabilirdi diğer türlü göze takılıyor.
    -Ülke bayrakları'da eklense alternatif olabilirdi orası biraz tartışılır hangi ülkeler vs.
    -Bazı tırlarda sallanan köpekler ilerde kalıyor ve görülmüyor biraz daha geri çekilebilirdi.
    -Bazı tırların kendi navigasyonları var 2. navigasyon eklendiğinde mevcut navigasyon bilgi ekranına dönseydi daha güzel olabilirdi 2 navigasyonla ne değişecek sonuçta ?.
    -Perde çizgilerine bakıldığında biraz boşluk özensizlik var gibi görünüyor.
    -Perdeler renk renk ekleneceğine model model eklenip boyamasını biz tercih edebilseydik mükemmel olacağına inanıyorum.
    -Gösterge önüne'de sigara paketi gözlük gibi şeyler koyabilseydik daha hoş olabilirdi.
    -Bazı yerlere koyulan aksesuarlar daha çok arttıralabilirdi.
    Sonuç olarak scs bu konularda eleştiren çoktur eminim ileri güncellemerde düzelecek çok şey vardır

6. Eğinli

Eğinli
    Plaka

61
    229
    191
    160
    MAN
    TruckersMP Profili
    Çok basit lâkin oyunun ilerleyişini anlatıyor ben bu açıdan değerlendiriyorum,scs sözünde duruyor önemli olan bu,benim için. Desteklemek için alacağım çok büyük bir proje umarım altından kalkabilirler,eğer scs yeterli desteği bulabilirse (oyuncular sabırsız,hemen olsun istiyorlar,onlara hak veriyor anlıyorum ama şartlar bu kendi açımdan scs sözünde durduğu müddetçe hiç oynamasam bile çıkan oyunlarını alacağım.:)

7. FourtyFour

FourtyFour
    Plaka

36
    267
    450
    200
    Renault
    TruckersMP Profili
    Üç yıldır lanet olası fransız renolarına navigasyon yamalamakla uğraştım single player da bazen kendi yaptığım modu kullandım bazen başkalarının yaptıklarını birleştirip portladım gayet te güzeldi taa ki lanet olası çıkmaz! İmkansız dediğimiz multi çıkana kadar...
    Multi çıktı reno sevdam içimde kaldı, içinde navigasyon yok! Yol planını ezberleyerek gitmek, gerçek hayatta tabelaları takip etmekten zor be; Nihayet bu zımbırtı geldi ve navigasyon derdim bitti. Sadece bunun için 9 tl ödedim! Diğer aksesuarlar benim için tamamen amorti. Orta konsola takılan Klinometre en hoşuma giden şeylerden ikincisi ve tepedeki disko topu...

8. WillWallace

WillWallace

31
    5
    2
    50
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    Şu an ki haliyle vasat fakat geliştirilirse güzel bir dlc olabilir.

9. Express

Express
    Plaka

470
    492
    210
    DAF
    TruckersMP Profili
    Katılıyorum navigasyonsuz benide soğuttu

10. TRNebil01

TRNebil01
    Kayıtlı Kullanıcı

34
    109
    38
    85
    Volvo
    beence gereksız bırsey yılarca modu yapılan bu dlc yı sankı yenı bırseymıs gıbı bıze paralı satıyorlar.bence alınmasa da olur