1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Genel Yeni Başlayanlara Rehber ..

Konusu 'Konu Dışı' forumundadır ve H0NDA tarafından 21 Aralık 2015 başlatılmıştır.

1. H0NDA

H0NDA
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

41
    3
    1
    35
    Forumda biraz dolaştım arattırdım baktım fakat yeni başlayanlar için pek bir bilgiye ulaşamadım.

Oyunu dün indirdim . tabi orjinal değil. fakat orjinal almayı düşünüyorum.

Oyunu geniş kapsamlı bilen bir kişiye sormak istediğim bir kaç sorum var ,,

1 : Oyun mantığı nedir ? oyun ne kadar geniş , mesela araç geliştirme ve yeni araçlar alma şirket kurmak gibi ekstre olarak neler var .. kısaca amaç var mı ? yoksa sadece yük al teslim et paranı al , paran biriksin , yeni araç al vs vs ,,

2 : multi player bize neler sunuyor ... mesela 2 arkadaş oynarsak neler yapabiliriz . multi player de ortak şirket ortak görev vb. şeyler var mı varsa ne tarz konular mevcut .. akıcı bir oyun mu ...

Şu anda single sadece pc de oynamaktayım yani 3-5 oyun oynadım . anladığım kadarı ile harita açıyoruz , yeni yerler keşfediyoruz ve bunlar için de sürekli iş alıyoruz vs.

Konuyu açabilecek en mantıklı yer burası idi .. doğru yeri bulamadım.. doğru yere taşınmasını arz ederim :)) teşekkürler..

Mustafa Ç. bunu beğendi.
  2. BlocKing

BlocKing
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

597
    285
    230
    Scania
    1 => Yükün ne kadar zarar görürse o kadar para gidecektir .Yükünü hasarsız bitirdiginde tam şeklinde para alabileceksin .Şirket Kurmak için araç satın alman şöför tutman gerekmektedir .

2=> Multiplayer bizler hep beraber oynamayı güzel bir şekilde oyun sunmayı sağlamaktadır toplu grup şeklinde arkadaşınızla berillediğiniz yere gidebilirsiniz .

3=> İş alarak veya haritadan biyeri işaretleyerek arkdaşınızla aynı notaya varabilirsin

Başka sorun varsa yazabilirsin :)

3. BlocKing

BlocKing
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

597
    285
    230
    Scania
    Yardımcı Olduysam sevindim :)