1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Çözüldü Yardım Ets2 Mp

Konusu 'Ban / Kick Problemleri' forumundadır ve furkan4650 tarafından 2 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. furkan4650

furkan4650
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

358
    136
    165
    Scania
    TruckersMP Profili
    arkadaşlar ben rotterdam-brussel yolunda iken dengemi kaybedince takla açtım yükümle takla açınca butun yolu kapladı daha sonra adamın biri f7 çekmeden ss aldım reportluycam sizi dedi ban geçmişim uzunsa ne kadar yerim... raporlayacak kişi türk... YARDIMMMM

2. InTeGraL

InTeGraL
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

31
    20
    2
    65
    Scania
    TruckersMP Profili
    seni raporlayan kişiye darbe alacak şekilde hareketlerde bulunmadıysan ve yolu uzun süre kesmediysen pek sıkıntı olacağını sanmıyorum

3. corbanez

corbanez
    Plaka

1.292
    1.905
    200
    Renault
    TruckersMP Profili
    @furkan4650 Kalıcı ban da verilebilir belli olmaz bu arada seni bu sabah görmüştüm ancak benim gördüğüm durum şu idi;
    bundan banlamazlar herhalde ve ne yazık ki şu an kimsenin yapabileceği bir yardım veya herhangi birşey yok yani kısaca;

Semihcan bunu beğendi.
  4. opel57

opel57

25
    1.074
    743
    230
    Scania
    TruckersMP Profili
    bir abim demiştiki kim olduğunu unuttum :( "ekran görüntüsüne değil videoya inanıyorlar" demişti yani secren shout ise bence rahat ol :D

5. ismail

ismail
    Plaka

25
    2.170
    708
    210
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Rootterdam değilmi orası ?

Not : Eğer rotterdam yolunuz düşerse diğer gemi yollarını yolunuzu uzatarak kullanın sadece rotterdama gidecekseniz eğer yükünüz ya oraya düşüyorsa yada çok acele gitmesi lazım iken oradan gidin ama ne olursa olsun rotterdamda park , sollama , geri geri gitme yapmayın aksi halde acımadan 1 hafta veya 1 gün 2 gün banlıyabiliyorlar...

Rootterdam gidişiniz olur dönüşünüz olmaz diyim o derece :D

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.