1. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  2. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Çözüldü World of Trucks ping sorunu

Konusu 'Çözülmüş Sorunlar' forumundadır ve Song tarafından 18 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. worl of trucksa bağlandıktan sonra 68-80 arası değişen pingim 100-130 dan aşağı inmiyor?

2. ismail

ismail
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

25
    2.170
    708
    210
    Volvo
    TruckersMP Profili
    World of truck's ile alakası yok bu durumun, ben bir sorun yaşamadığımdan biliyorum şuana kadar 100 Dorse taşıdım pingim hep 100-80 buda normal olarak aldığım ideal ping, fakat bu sorun senin internet modeminin dalgalanmasından kaynaklanmış bir sorun olabilir,
    Modem'e 2 defa reset atarmısın? 5 dakika aralığında ve internet tarayıcısında çok fazla sekme açma.

3. attım düştü sonra

4. ismail

ismail
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

25
    2.170
    708
    210
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Ping dalgalanması oluşmuştur bundan başka aklıma gelmiyor veya internet hangi internet ise müşteri hizmetleri ile konuşmanızı öneririm onlar sizin tüm bilgilerinizi görebiliyor, İnternetten hangi işlemleri yaptığınızı , günde ayda internetinizin kaç kere gittiğinizi vs sorabilirsiniz. Biz soruyoruz gittiğinde bazen dalgalanma olduğunu söylüyorlar, eğer ciddi bir sorun olduğu zaman eve servis gönderiyorlar

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.