1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Çözüldü World of Trucks İşleri

Konusu 'Çözülmüş Sorunlar' forumundadır ve Memduh Başgan tarafından 8 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. Memduh Başgan

Memduh Başgan
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

0
    0
    230
    Kenworth
    TruckersMP Profili
    Bildiğimiz üzere World of Trucks işlerinde şu an İskandinavya ve Going East DLC'lerinde bulunan şehirler yer almamakta.Bu şehirlerin geleceği zaman dilimi ile ilgili bilgisi olan var mı ? Ben araştırdım ama henüz bir şey bulamadım.

KadirhaNÖzer bunu beğendi.
  2. Greybeard

Greybeard

1.150
    1.540
    250
    TruckersMP Profili
    Muhtemelen önümüzdeki güncellemeler ile gelecektir, veyahut gelmeme ihtimali de yok değil. Şöyle oluyor ki eğer kullanıcıların DLC'lerine ulaşıp kontrol edemez ise karışıklık çıkacağı için gelemeyebilir.

KadirhaNÖzer bunu beğendi.
  3. Mci61

Mci61

1.427
    744
    200
    Scania
    TruckersMP Profili
    Açıkçası biraz sıkıntılı bir durum bu. Çünkü herkes bu paketlere sahip değil sorunların olacağı ortada fakat birbirlerinden ayırt edilebilinirse getirirler. Bekliyoruz bakalım neler gelecek karşımıza...

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.