1. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  2. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Genel Win10 Sürüm Key?

Konusu 'Konu Dışı' forumundadır ve TheKingTR tarafından 11 Mayıs 2018 başlatılmıştır.

1. Emir78

Emir78
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

1.316
    534
    220
    Scania
    TruckersMP Profili
    Ben crack kullanıyorum tek sorun şu win10 güncelleme geldiği zaman deneme sürümüne dönüyo sonra tekrar crackliyorum sorun çözülüyo

2. mito1172

mito1172
    Plaka

41
    1.450
    821
    220
    Volvo
    TruckersMP Profili
    yanlış olan sensin ben 1 yıldır kullanıyorum bu yasal yoldur ve ms buna izin vermiştir yasal olmasa yazmam zaten neyin kopyasından bahsediyorsun? bilmiyorsan yanlış bilgi de verme lütfen. sen eski sistemde e postanı girip ms ile oturum açmaadıysan yeni sistemde istediğin kadar hesap bağla bir halt olmaz biraz araştır ondan sonra bilgiçlik yap burada.

Son düzenleme: 13 Mayıs 2018
  3. mito1172

mito1172
    Plaka

41
    1.450
    821
    220
    Volvo
    TruckersMP Profili
    şayet w10 a yükseltme ile geçtiysen key falan gelmez ms otomatik etkinleştirir siz sadece yeni sistem kuracaksanız pc yani yeni pc ye geçmeden önce eski sistemde ms hesabıyla oturum açacaksınız e postanızla sonra eski pc kapatıp yeni pcye geçince eski pcde açtığınız ms hesabını yeni pcde de aynı e postayı girip açacaksınız bir sayfa açılır eski pc ve yeni pc görünür oradan yeni pc yi seçip bunu kullan deyince key yeni pc ye geçer bu yasal yoldur bakmayın bilmeden ahkam kesenlere

4. Paarthurnax

Paarthurnax
    Plaka

30
    970
    2.184
    220
    Scania
    TruckersMP Profili
    Ukala olmanıza gerek yok bu 1. Ahkam kesmiyoruz, ben hesabımı eski pcde bağladığımı söyledim sana yazılanları oku öyle cevap ver bu 2. Araştırmadığımızı iddia ediyorsun ancak araştırmayan sensin bu da 3.
    Buyur microsoft un sitesinde yazan bilgi.

5. mito1172

mito1172
    Plaka

41
    1.450
    821
    220
    Volvo
    TruckersMP Profili
    ukalalık yapan sensin bence. bak kardeşim yasal olmasa zaten burada yazmam. hesabı bağladım diyorsun nasıl bağladın? bunu yaptın mı? yeni pcde eski pcde e postanı girip açtığın ms hesabını yeni pcde açıp açılan sayfada eski pc ve yeni pc görünür sen yeni pccyi seçip bunu kullan dersin onaylayınca key yeni pcye geçer bu yöntem ms nin onayladığı kabul ettiği yöntemdir sen hala inatla aksini iddia edersen o senin sorunundur ben dahil her kes bu yasal olan yöntemi kullanıyor iyi arştır sonra olmaz deyip burada yaz hadi kolay gelsin.

EKLEME: Alt linki oku bakalım neler yazıyrmuş iyi oku ama sonuna kadar.
    https://support.microsoft.com/tr-tr/help/20530/windows-10-reactivating-after-hardware-change

BUDA LİNKTE YAZANLAR.

Donanım değişikliği yaptıktan sonra Windows 10'u yeniden etkinleştirme
    Şunlar için geçerlidir: Windows 10

0">
    Windows 10'da (1607 veya sonraki bir sürümü), Microsoft hesabınızı cihazınızdaki Windows 10 dijital lisansıyla ilişkilendirebilirsiniz. Böylece daha sonra anakartı değiştirmek gibi önemli bir donanım değişikliği yaparsanız Etkinleştirme sorun gidericisini kullanarak Windows'u yeniden etkinleştirebilirsiniz.

Not
    Bilgisayarınızın Windows 10'un hangi sürümünü çalıştırdığını görmek için Başlangıç düğmesini seçin ve ardından Ayarlar > Sistem > Hakkında'yı seçin.

Microsoft hesabınızı eklemek ve dijital lisans ile ilişkilendirmek için:

1. Başlangıç düğmesini seçin, Ayarlar > Güncelleştirme ve güvenlik > Etkinleştirme > seçeneklerinden sonra Bir hesap ekle'yi seçin. Microsoft hesabınızı eklemek için yönetici olarak oturum açmanız gerekir.
    2. Microsoft hesabınızı ve parolanızı girin ve ardından Oturum aç'ı seçin. Girdiğiniz Microsoft hesabı bağlı bir hesap değilse yerel hesabınızın parolasını da girmeniz gerekir.
    3. Microsoft hesabınızı ekledikten sonra, Etkinleştirme sayfasında Windows, Microsoft hesabınızla ilişkilendirilmiş bir dijital lisans kullanılarak etkinleştirildi ifadesini görürsünüz.

Not
    Microsoft hesabınızı cihazınıza zaten eklediyseniz, Etkinleştirme sayfasında otomatik olarak Windows, Microsoft hesabınızla ilişkilendirilmiş bir dijital lisans kullanılarak etkinleştirildiifadesini görürsünüz.

Önemli bir donanım değişikliği yaptıktan sonra Etkinleştirme sorun gidericisini kullanma

Microsoft hesabınızı ekleyip dijital lisansınızla ilişkilendirdiğinizde, önemli bir donanım değişikliği yaptıktan sonra Windows'u yeniden etkinleştirmek için Etkinleştirme sorun gidericisini kullanabilirsiniz.

Önemli bir donanım değişikliği yaptıktan sonra Etkinleştirme sorun gidericisini kullanma
    Microsoft hesabınızı ekleyip dijital lisansınızla ilişkilendirdiğinizde, önemli bir donanım değişikliği yaptıktan sonra Windows'u yeniden etkinleştirmek için Etkinleştirme sorun gidericisini kullanabilirsiniz.

Not
    Microsoft hesabınızı eklemediyseniz ve cihazınızdaki dijital lisansla ilişkilendirmediyseniz bir donanım değişikliği yaptıktan sonra Windows'u yeniden etkinleştirmek için Etkinleştirme sorun gidericisini kullanamazsınız.

1. Başlangıç düğmesini seçin ve Ayarlar > Güncelleştirme ve güvenlik > Etkinleştirme seçeneklerinin ardından Sorun giderme'yi seçin. Yönetici olarak oturum açmanız gerekir.
    2. Sorun giderici, Windows'un cihazınızda etkinleştirilemediğini bildiren bir ileti görüntüler. Yakın bir tarihte bu cihazda donanım değişikliği yaptım seçeneğini seçin ve ardından Sonraki'yi seçin.
    3. Microsoft hesabınızı ve parolanızı girin ve ardından Oturum aç'ı seçin. Girdiğiniz Microsoft hesabı bağlı bir hesap değilse yerel hesabınızın parolasını da girmeniz gerekir.
    4. Microsoft hesabınıza bağlı olan cihazlar listesinden o sırada kullanmakta olduğunuz cihazı seçin, Şu anda bu cihazı kullanıyorum seçeneğinin yanındaki onay kutusunu işaretleyin ve Etkinleştir'i seçin.
    Kullandığınız cihazı sonuç listesinde görmüyorsanız cihazınızdaki Windows 10 dijital lisansına bağladığınız aynı Microsoft hesabı ile oturum açtığınızdan emin olun.

Doğru Microsoft hesabını kullanarak oturum açtıysanız Windows'u yeniden etkinleştirememenizin başka bazı nedenleri şunlardır:

• Cihazınızdaki Windows sürümü dijital lisansınıza bağladığınız Windows sürümü ile aynı değildir.
    • Etkinleştirmekte olduğunuz cihazın türü dijital lisansınıza bağladığınız cihaz türü ile aynı değildir.
    • Windows cihazınızda hiç etkinleştirilmemiş.
    • Cihazınızda Windows'u yeniden etkinleştirebileceğiniz sayı sınırına ulaşmışsınızdır.
    • Cihazınızda birden çok yönetici vardır ve farklı bir yönetici Windows'u cihazınızda zaten yeniden etkinleştirmiştir.
    • Cihazınız kuruluşunuz tarafından yönetilmektedir ve Windows'u yeniden etkinleştirme seçeneği kullanılamamaktadır. Yeniden etkinleştirme ile ilgili yardım için kuruluşunuzun destek görevlisine başvurun.

6. Paarthurnax

Paarthurnax
    Plaka

30
    970
    2.184
    220
    Scania
    TruckersMP Profili
    Önce sen laf ediyorsun sonra bana ukalalık yapıyorsun diyorsun. Peki laptop olarak düşünelim, eski cihaz hala kullanımda ama ailemden başka biri kullanıyor. Bu durumda ben yeni cihazda etkinleştirdiğimde eski cihazdaki iptal olacak o zaman

7. mito1172

mito1172
    Plaka

41
    1.450
    821
    220
    Volvo
    TruckersMP Profili
    eski cihaz kullanımdaysa zaten yeni cihaza aktaramazsın denesen de etkinleşmez zaten yada yeni cihazı kullan dersen diğeri iptal olabilir onu tam bilmiyorum çünkü amaç o değil hiç denemedim. bahsedilen olay eski cihaz kapatılıp komple donanım değişikliği mesela diyelim eski cihazında ms ile e postayla oturum açık ve w10 pro yada home yüklüydü aniden anakartın yandı hiç açılmıyor öldü gitti sen mecbur yeni sistem topladın kuruyorsun w10 pro yada home hangisiyse eski pc de ve kurulum sırasında key bölümü gelince atlıyorsun pc açılınca yukarda yazılanları yapınca keyin yeni pc ye geçiyor anca böyle olur. ben yeni sistem topladım eski sistemde bunu yapıp eski sistemi pcyi yani kapadım yeni sisteme eski sistemdeki w10 kurulu ssd yi taktım açılışta ms hesabı ve parola sordu girdim pc açıldı sonra yukarıdaki işlemi yapıp etkinleştirdim hatta sonra ms hesabını kapayıp yerel hesaba geçtim baya böyle kullanıp sıfır format attım format bitip internete bağlanınca otomatik etkinleşiyor yasal olarak. diğer eski pcyede 40 tl ye w10 pro oem lisans satın alıp kurdum onuda ayrı kullanıyorum. olay bu umarım ikna oldun artık.:)

8. ssv4x

ssv4x

932
    590
    205
    Mercedes
    E-posta hesabıyla alakası yok arkadaşlar anakartınızı tanıyıp ona göre etkinleştirme yapar. Windows 10 kurduğum günden bu yana 1 kere bile Microsoft hesabıyla oturum açmadım ve sayısızca format attım hala lisansım aktif.

Bilgisayar değiştiğinde ise 10 tane e-posta hesabına lisans bağlasanız yine çalışmaz. Anakartı tanımamıştır çünkü.

Paarthurnax bunu beğendi.
  9. Paarthurnax

Paarthurnax
    Plaka

30
    970
    2.184
    220
    Scania
    TruckersMP Profili
    Anlattığın şekilde oluyorsa ne mutlu sana, güle güle kullan. Seninde yaptığın gibi 2 cihazda da kullanmak için illaki lisans alınması lazım, dolayısıyla bu olay bana göre değil :) Bu da konuyu açan arkadaşın ne kadar işine yarar bilinmez.

10. Cold

Cold
    Plaka

608
    530
    220
    Volvo
    TruckersMP Profili
    KMSpico diye bir program var office programlarını ve windowsu full yapıyor dene derim