1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Haber Volvo FH16 750 hp Ses Kayıtları

Konusu 'Haberler / Güncellemeler' forumundadır ve Berkay tarafından 3 Eylül 2015 başlatılmıştır.

1. Berkay

Berkay
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

28
    308
    315
    155
    DAF
    SCS Software, 750 hp motorlu Volvo FH16'nın ses kayıtlarını gerçekleştiriyor. Oyunda Volvo FH 500 sesleri bulunuyor. Geliştirilmiş volvo sesler çok yakında geliyor.

TruckerULAŞ, GuSTaV, Vega ve 4 kişi daha bunu beğendi.
  2. FourtyFour

FourtyFour
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

35
    267
    450
    200
    Renault
    TruckersMP Profili
    Ses falan güzel hoş hoş olmasına da oyunda şu zıkkım sis farklarını bir çalıştıramadı SCS :@

3. opel57

opel57

24
    1.074
    743
    230
    Scania
    TruckersMP Profili
    vega abi bide lastik patlama/inmesi gibide şeyler gelse daha süper olur oyun bence :D

4. SouL'Fly

SouL'Fly
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

24
    335
    66
    85
    DAF
    TruckersMP Profili
    çok güzel bir haber :D

5. Gustav

Gustav
    Plaka

992
    1.430
    250
    TruckersMP Profili

:D

6. Teyyare Nazo

Teyyare Nazo
    Yasaklı Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

33
    255
    399
    210
    Lastik izi ve sesi en sevdigim :) keşke gelse

GuSTaV bunu beğendi.
  7. BodyguardXP

BodyguardXP
    Medya Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

3.656
    505
    220
    Scania
    TruckersMP Profili
    şimdi benim anlamadığım bir konu var / insanlar oyunda tırların hasar aldıklarında yamulmuş kırılmış tipi kaymış hallerini görmek istiyorlar / neden? ben şahsen tırların o hallerini görmekten hoşlanmazdım / demekki büyük abilerde istemiyorlarki scs bunu yapmıyor / ayrıca bu istenilen şey markaların karizmasını çizdirir değerlerini düşürür / diye düşünüyorum... / Volvo 750hp ses çalışmalarıda hayırlı olsun güzel birşey umarım en kısa zamanda şey ederler :steerme:

8. Teyyare Nazo

Teyyare Nazo
    Yasaklı Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

33
    255
    399
    210
    Hasar olmalı, mesela dışardan bakınca adamın hasarı gözükmüyor ama gerçekte %40 ee ne farkı kaldı %5'le %40'in ? hem oyun sitelerinde ets hakkında (-) negatif bölümünde gerçekci hasar yok diye eleştirilerde bulunuyorlar, bu hoş değil belkide insanlar bu yüzden oyunu almaktan vazgeçiyor, marka değerine gelecek olursak diğer oyunlarda görüyoruz mesela test drive ordaki araçlar hasar alıyor ve marka buna izin veriyor scs'nin kolları sıvaması lazım.

opel57 bunu beğendi.
  9. opel57

opel57

24
    1.074
    743
    230
    Scania
    TruckersMP Profili
    bilmiyorum ama bencede yapmazlar :( hangi firma aracının parçalanmasını ister ki :( hadi diyelim parçalanmasa bari lastik inme/şişirme lastik izi gibi benzeri şeyler gelse keşke :(

Vega bunu beğendi.
  10. Charles

Charles
    Plaka

33
    399
    382
    230
    DAF
    TruckersMP Profili
    Simülasyon oyunlarını alan kitle gerçekçilik bekler.Kaza da gerçekliğin bir parçası.F7+Enter ile tırları 30 saniyede düzelebilecekken markaların araçlarını hasarları görmek istemeyecekleri için bu özelliği istemediklerini sanmak , bana göre hayalcilik olur..

Olur ya gerçekten de bir marka bu yönde düşünüyorsa şayet, simülasyon oyununa araç reklamını vererek oyunda gereksiz işgalde bulunmamalı..

Vega ve Teyyare Nazo bunu beğendi.