1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Genel #TürkçeNeedforSpeed

Konusu 'Konu Dışı' forumundadır ve avcitalip tarafından 31 Ekim 2015 başlatılmıştır.

1. avcitalip

avcitalip
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

27
    197
    106
    190
    Volvo
    TruckersMP Profili
    TR: Merhabalar. Bizler Need for Speed serisini ilk oyunundan itibaren takip eden tutkun oyuncularız.

NFSTR oluşumu olarak 2007 yılından bu süre zarfına kadar Türk Need for Speed oyuncularına gönüllü olarak hizmet veriyoruz. Bu sefer karşınızda bir düşünce, bir fikir ile yer alıyoruz.

Hatırlarsanız NFS World ve FIFA 16 oyunlarının Türkçe dil desteğialması, bir çok Türk oyuncuyu sevindirmişti.

Peki sizlere güzel bir düşünce sunalım. "Need for Speed serisinin yeni oyunu Türkçe desteği ile karşımıza çıkacak!" desek kimler sevinir? Kaldırılan elleri ve sevinçli yüzleri görür gibiyiz. Sesimizi duyurmak, böyle bir düşünceyi gerçeğe dönüştürmek ve Türkçe birNeed for Speed deneyimi yaşamak için siz oyuncuların desteklerine ihtiyaç duymaktayız.

Electronic Arts oyunlarının Türkiye üzerinde satışını gerçekleştirenAral Game ve sizlerin destekleri ile serinin mevcut geliştiricisi Ghost Games'den:
    TÜRKÇE bir Need for Speed istiyoruz.
    Pamuk eller Türkçe bir Need for Speed deneyimi için imza butonuna...

EN: .. (Hee işte bu yüzden Türkçe olsun. Güzel ama ingiliççe..)

Hi. We are the passionate players who have been following the Need for Speed game since the first release. As NFSTR team, we have been serving voluntarily to the Turkish Need for Speed players since 2007. This time we are coming up with an idea. If you remember, latest turkish language support for NFS World and FIFA '16 have made manyTurkish players happy. Well, let me give you a good idea for you. If we say "The brand new Need for Speed will come up with Turkish language support!" Who would be happy to hear that? We can almost see their raising hands and happy faces. For Turkish Need for Speedgame experience we need the players' support. With the support of Aral Game that the provider of EA games in Turkey and the support of yours, We want TURKISH language support for Need for Speed from Ghost Games who is the current developer of the game.

#TürkçeNeedforSpeed #WeWantTurkishNFS

MUHATABI

EA Games
    Aral Game
    GhostGamesEA
    ve 4 diğer muhatap daha
    BenWalke
    James Mouat
    MarcusNilsson
    Electronic Arts

ve daha fazlası.

Need for Speed Türkçe Olsun!

Link ; https://www.change.org/p/ea-games-a...cusnilsson-electronic-arts-türkçeneedforspeed

opel57 bunu beğendi.
  2. opel57

opel57

25
    1.074
    743
    230
    Scania
    TruckersMP Profili
    haklısın avcı abi ne güzel oyunlardı world u niye kaldırdılarki gitti canavarım camorom :( yaram deşildi abi :( o kadar emeğim vardı Rabbim gani gani rahmet eylesin world'e saygıyla anıyorum onu :( Şapka çıkartılacak bir uygulamaydı( oyundu reklam olmasın diye uygulama dedim :) ) :(

avcitalip bunu beğendi.
  3. avcitalip

avcitalip
    Plaka

27
    197
    106
    190
    Volvo
    TruckersMP Profili
    World zaten ölmüştü, 3-4 yıl önce kardeşimle beraber deli gibi oynardık.

İki tane ikisi de aynı MP4 aldık. Aradan baya bir zaman geçti biz oyundan bıktık tabi, bir arkadaşım vardı gel dedi şu ps3 oyunlarıyla çarı takas edelim dedi ve seve seve kabul ettim.(çünkü worldü oynamıyordum) derken kardeşimin hesabına da talip oldular ve çocuk birşeyler oldu parayı ödeyemedi bende kardeşim biraz vurdun duymaz olduğundan çarla kendim ilgilendim ve çarı kurtardım şifresini vs. aldım. O öyle kaldı derken aradan 1 yıl geçti geçmedi telefonum çaldı ve çocuk hesaba giremiyorum şifreyi unuttum sence şifreyi nasıl kurtarabiliriz falan dedi. Sonuç olarak, Adamların Ticket sistemleri çalışmıyor, o çar gömüldü gitti derken bizim çarın şifresini de basit bir şey yapıp kardeşime vermiştim oda şifreyi unutmuş ve o çarda gömüldü gitti. Elde var sıfır, bu yüzden worldün batmasına üzülmüyorum 100 lira paramız gitti...

4. Onur 01

Onur 01
    Plaka

29
    93
    23
    85
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Evet arkadaşlar destekleyelim bu tür adımlar bizlerin sesimizi duyurması için çok iyi bir fırsat.Böğle böğle yaparak firmalara kendimizi duyuralım belki bir gün bir bakarsınız yapımcılar artık Türkçe dil desteği koyarlar.Neden Olmasın ? :) 30 imza dağa :)

avcitalip bunu beğendi.
  5. opel57

opel57

25
    1.074
    743
    230
    Scania
    TruckersMP Profili
    geçmiş olsun abi :( bu açıdan bakmamıştım özür dilerim :( ben gerçi ilk aracı satıp sonra 300 bin e kadar biriktirip öyle almıştım :( aslında sıkmıyorda değildi de sonuçta keyifliydi :)

avcitalip bunu beğendi.
  6. avcitalip

avcitalip
    Plaka

27
    197
    106
    190
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Hadi All in e girelim kelimesini aklıma kazıyan oyun. :D Bazı araçlar gerçek parayla alınıyordu, bilirsin. :) Bi tane VW Scirocco Zack 'in üzerinde baya güçlendirilmiş ve kendimce modifiye edilmiş hali vardı, o araç benim için efsane kalacak. :D Tier 1 di ama Tier 3 leri tokatladığım oluyordu o araçla. Baya bir işçilik vardı o araçta. :D

opel57 bunu beğendi.
  7. MertOguz

MertOguz
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

1.007
    675
    230
    TruckersMP Profili
    NFS World'de Toyota MR2, BMW M3 GTS, BMW M1 Procar, Lamborghini Murciélago, Lamborghini Murciélago Roadster, Porsche 911 GT3 RS ve birçok arabam daha vardı. Önceden çok zevkli bir oyundu, yapılan berbat güncellemelerle oyun çekilmez bir hâl aldı. En sonunda ne arkadaş kaldı ne de ortam. Üstüne üstlük Joygame'in veletleriyle doldu taştı. FIFA World, Battlefield Play4Free, Battlefield Heroes'la birlikte battı gitti. :karis:

avcitalip bunu beğendi.
  8. TheKingTR

TheKingTR
    Özel Üye Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

26
    3.438
    6.355
    250
    Scania
    TruckersMP Profili
    Bende destekliyorum da valla ben yeni oyunun türkçe olmasına sevinemicem çünki hayvan gibi sistem gereksinimi isticek %100 eminim :(

9. Onur 01

Onur 01
    Plaka

29
    93
    23
    85
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Sistemin ne kardeşim belki yardımcı olabilirim. ?

10. opel57

opel57

25
    1.074
    743
    230
    Scania
    TruckersMP Profili
    aynen abi emeğin gitmiş :( canım yandı olsun canın sağolsun abi :)

avcitalip bunu beğendi.