1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Genel Türk Oyunculardan Yakınan Bir Yabancı

Konusu 'Konu Dışı' forumundadır ve Shanthör tarafından 1 Ocak 2016 başlatılmıştır.

1. OrhanLine

OrhanLine
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

25
    42
    36
    80
    DAF
    TruckersMP Profili
    Türkçesi
    Bu topluluk inanılmaz. Bir Avrupa sunucusunda benim için her zaman bir Türk kalıntısı var. Neden Türk?Çünkü,hepsinde Türkiye bayrağının resimleri var. Bir gün tek yönlü yolda % 100 hasar yaptı. Hatta ben ve arkadaşlarım onları kaç kere raporladım biliyor musunuz? Bu rapor sistemi işe yaramaz. Adminler'in güçerlini kötüye kullanmamalarını sağlayacakmısınız?Oyuncular tarafından sunulan raporları "kontrol" edecek misiniz? Bir Türk (ya da herhangi bir oyuncu), birisi ırkçılık hakkında saçmalayabilir ama benim konum,sürücüler karayolu üzerinde ters giderse vey eğer sarhoş değilse tır hasarı nasıl% 100 oluyor.Eğer parası az ise çöker.Bunun dışında 10 sürücü daha bulunuyor

Diğer taraftan, trafik ışıkları bir işe yaramaz?Herkes kırmızıda geçiyor? Sorumsuz adminler.

Haydi, beni banlayabilirsin,ama birçok oyuncu benimle aynı düşünceye sahip.

-Florjan

Elimden geldiği kadar çevirmeye çalıştım umarım yararlı olur:)

Son düzenleme: 1 Ocak 2016
    BUGRATURAN bunu beğendi.
  2. AmonRa

AmonRa

44
    12
    50
    Scania
    TruckersMP Profili
    Ya abi türklerden öle çok troll varya yani şu oyunu doğru düzgün oynayan türk yok pek.

3. Theodor

Theodor

27
    119
    18
    70
    TruckersMP Profili
    Bizim içinde rus oyuncular aynısını yapıyor.Ayrıca yabancılar kendi ülkelerinin bayraklarını koyuyor biz Türk bayrağı koymuşuz çokmu.Ruslarda bayraksız kişi yok hepsinde Rus yazar profilinde onlardan yakınan yok.Din kardeşleri belki oyüzden olabilir.

Bruce Lee bunu beğendi.
  4. OrhanLine

OrhanLine
    Plaka

25
    42
    36
    80
    DAF
    TruckersMP Profili
    Sorun şu ki ben Rus oyuncuların Türklerden başkasını trollediğini görmedim fakat Türkler tam aksine yabancı nickli birini trollüyor. Bunun için çoğu yabancı Türkler'i troll olarak nitelendiriyor.

5. bluesbass

bluesbass
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

32
    176
    345
    250
    Renault
    TruckersMP Profili
    Adamın yakındığı konu profil fotosuna bayrak koymak değil, bayrak konduğundan ayırt edilebildiğinden bahsetmiş. mp forumundaki konuyu buraya alıntılayan arkadaşımızın çevirisinde bazı google translate esintileri var :) . İngilizceniz var ise orjinal metinden kendiniz okumanızı öneririm

BUGRATURAN, TR | ADANALI01 ve Shanthör bunu beğendi.
  6. AmonRa

AmonRa

44
    12
    50
    Scania
    TruckersMP Profili
    Ya abi şunu anlamıyorum sağa çektim bekliyorum dörtlüleri yaktım emniyet şeridine çektim arkadaşımı beklerken adam gelip arkadan gömüyor yani abi bu nedir yani ya

7. Memduh Başgan

Memduh Başgan
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

0
    0
    230
    Kenworth
    TruckersMP Profili
    Belki biliyorsunuzdur internette DarkOrbit adında bir MMO oyunu var.Bu oyunda bile çok karşılaştım ben bu konuşmalara özellikle ingiltere serverinde.Bana direkt olarak '' Git Türk serverinde oyna , burada ne işin var , adminler filtre yapmalı türkler sadece kendi serverlarında oynayabilmeli'' şeklinde ve daha ağır tepkiler gördüm.Maalesef bir kaç kişinin hatası , tüm Türk oyunculara pahalıya patlıyor.

ERKAN61 bunu beğendi.
  8. OrhanLine

OrhanLine
    Plaka

25
    42
    36
    80
    DAF
    TruckersMP Profili
    Bir kaç Troll oyuncu yüzünden kabak tüm millete patlıyor o_O

ERKAN61 bunu beğendi.
  9. Kaptani Derya

Kaptani Derya

712
    546
    210
    Kacak in dedigi gibi. Adam kufur mu etti. Kuralda 3 gun mu ban vermek, vereceksin 1hafta anlasin adam akilli oynamayi.

10. BluesAdam

BluesAdam
    Plaka

334
    282
    180
    Scania
    TruckersMP Profili
    Son aldığım kayıtta maalesef üç ayrı Türk oyuncu raporlamak zorunda kaldım. Bir adet de yabancı (Polonyalı) vardı.

Sormak istiyorum, profil resmimde Saitama resmi var diye tırı önüme kırıp, %20 hasara sebep olarak beni zorla durdurup, "One Punch Man izliyor musun?" diye sormak nedir?

Theodor, Mustafa Kadir ve DarkBlueRZ bunu beğendi.