1. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  2. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Teknoloji Ttnet hız meselesi

Konusu 'Teknoloji / Diğer Oyunlar' forumundadır ve AhmetArkboa44 tarafından 7 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. AhmetArkboa44

AhmetArkboa44
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

335
    219
    105
    MAN
    TruckersMP Profili
    Merhaba abilerim kardeşlerim. Ttnet 16 mbps internet paketini kullanıyoruz ama hızımı hiç 16 mbps görmedim imzamda göreceğiniz gibi hızım en fazla 10 mbps oldu. Ttnet'i bu konuda hiç aramadım araştırmalarıma göre arasamda fayda etmezmiş santral uzaklığı gibi bahaneler uyduruyorlarmış. Altyapının çökme ihtimali olur diye yükseltmiyorlarmış ne dersiniz ttnet'i arasam fayda edermi? 14 mbps olsada yeter bana.

2. AHMETUGBA

AHMETUGBA
    Plaka

676
    459
    165
    Scania
    TruckersMP Profili
    ttnet mi :D ara ama bişey değişmez :D

KadirhaNÖzer bunu beğendi.
  3. DarkBlueRZ

DarkBlueRZ
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

3
    1
    200
    @AhmetArkboa44 Sizden 16 mbps hıza göre ücret alınıyor. Alt yapı uygun değilse 8mbps'e göre ücretlendirilmesini talep edin.

KadirhaNÖzer bunu beğendi.
  4. AhmetArkboa44

AhmetArkboa44
    Plaka

335
    219
    105
    MAN
    TruckersMP Profili
    Yani arasam birşey fayda etmezmi?

5. EmreYavuz

EmreYavuz

228
    68
    85
    TruckersMP Profili
    TTNET Müşteri hizmetlerini ara ve hiç "hızım düşük" falan demeden direkt "Hızımı 15 mbit'e sabitlemek istiyorum." de. Eğer hızım düşük dersen arıza kaydı oluşturmayla falan uğraştırıp duruyorlar. Benim dediğimi aynen dersen sistemden 5 dk da yapacaklardır.

- Eğer 15mbit'e sabitlendiğinde sık sık kopma sorunu yaşarsan tekrar ara ve 10 mbit'e düşür.

NOT: Ek ücret talep edilmez. Çünkü 15 mbit, 16 mbit paketinize dahil olan derecedir.

Son düzenleme: 7 Kasım 2015
    AhmetArkboa44 ve opel57 bunu beğendi.
  6. DarkBlueRZ

DarkBlueRZ

3
    1
    200
    Sistemden ayarlarınız ve bağlantılarınız kontrol edilir, bir hata varsa düzeltilir. Yani değişme / düzelme ihtimali var. Fakat alt yapı yetersiz ise ona yapılabilecek fazla birşey yok, beyan ettikleri hızda hizmet veremedikleri için uygun hız değerine göre bir paket vermek zorundalar.

7. Gustav

Gustav
    Plaka

992
    1.430
    250
    TruckersMP Profili
    TTNET bu kardeş ne bekli10.
    Bizimde hızımız 16mpbs ama max 10.7(bu rekoru dün kırdım) ücretlendirme talep edildiğini bilmiyordum aramak lazım.
    Mesela biz geçen aradık Fiber veya Optik alacaktık,altyapı uygun değilmiş,üzdüler :(

8. AhmetArkboa44

AhmetArkboa44
    Plaka

335
    219
    105
    MAN
    TruckersMP Profili
    Utanarak soruyorum bu mbps nasıl okunur her aradığımda bunla cebelleşiyorum :) @DarkBlueRZ

opel57 bunu beğendi.
  9. İngilizce kökenli bir kelime. Mbps'nin açılımı "megabit per second"'dır. "Per second" ingilizce "saniyede" demek. Örneğin 1 megabit per second(mbps), saniyede 1 megabit demek. Okunuşları bu şekildedir.

DarkBlueRZ bunu beğendi.
  10. AhmetArkboa44

AhmetArkboa44
    Plaka

335
    219
    105
    MAN
    TruckersMP Profili
    okunuşu nasıl acaba :) ?

Konu Durumu: