1. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  2. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Çözüldü TruckersFM Oyundaki Radyolara Ekleme

Konusu 'Çözülmüş Sorunlar' forumundadır ve bluesbass tarafından 19 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. bluesbass

bluesbass
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

33
    176
    345
    250
    Renault
    TruckersMP Profili
    Merhaba,

https://www.truckers.fm/ adresinden yayın yapan TruckerFM radyosunu oyundaki radyolara eklemek istiyorum ancak nasıl yapacağımı bulamadım. Forumdaki arama fasilitesini de kullandım ancak pek düzenli anlaşılır bilgi bulamadım maalesef.
    Pek çok radyo eklentisi mevcut ancak onlar da oyundaki hazır radyoları da iptal ederek sadece yerli radyoları ekliyor. Oyunda verilen hazır radyolar da oldukça güzel müzikler mevcut onları kaybetmek istemiyorum. Radyoyu tarayıcıdan açarsam bilgisayarı fazla yoracağımdan çekiniyorum. Hali hazırda işlemci ve RAM'in neredeyse tamamı Razer Cortex programı ile ekran kartının emrine amade. Bu yüzden çalıştıracağım program sayısı minimumda olmalı oyun esnasında.

2. DarkBlueRZ

DarkBlueRZ
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

3
    0
    200
    Belgelerim / Euro Truck Simulator 2 / live_streams dosyasını not defteri ile açın, aşağıdaki kodu listeye ekleyin.

Semihcan bunu beğendi.
  3. semihkutluk

semihkutluk
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

93
    8
    65
    Scania
    TruckersMP Profili
    Ben de canlı radyolara basıyorum ... Üç nokta çıkıyor ama açılmıyor. Nedeni nedir

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.