1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Teknoloji Telefon

Konusu 'Teknoloji / Diğer Oyunlar' forumundadır ve Bruce Lee tarafından 7 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. Bruce Lee

Bruce Lee
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

29
    397
    1.653
    240
    Renault
    Yeni bir Telefon Aldım 3gb Ram i var 32 gb hafızası ama oyun oynadığım zaman yada internette takıldığım zaman telefonun arka üst kısmı ısınıyor fazlasıyla (bundan elim uyuşuyor ) sebebi nedir sizce

opel57 bunu beğendi.
  2. MertOguz

MertOguz

1.007
    675
    230
    TruckersMP Profili
    Öncelikle telefonun modelini belirtirseniz daha iyi olur.
    Her telefonda olmasa da çoğu akıllı telefonda ısınma sorunları yaşanır. Bilgisayarlardaki gibi bir soğutma sistemi bulunmadığı için ısıyı eninde sonunda dışarıya yansıtırlar. Belli bir seviyeye kadar ısınması normal karşılanır. Eğer çok yüksek ısılara çıkıyorsa teknik servise başvurmakta fayda var.
    Genellikle LG'lerde ısınma sorunları olabiliyor. Telefonunuz LG G3 olabilir mi? :)

Bruce Lee bunu beğendi.
  3. Bruce Lee

Bruce Lee
    Plaka

29
    397
    1.653
    240
    Renault
    evet telefonumun markası bu reklam olmasın diye söylemedim

4. MertOguz

MertOguz

1.007
    675
    230
    TruckersMP Profili
    Anladım. LG G3 çok güzel bir telefon, ancak bu tarz ısınma sorunları var. Rahatsız ediyorsa teknik servise yollayın.

Bruce Lee bunu beğendi.
  5. Bruce Lee

Bruce Lee
    Plaka

29
    397
    1.653
    240
    Renault
    tamam teşekkürler ben biraz araştırma yaptım çevrede LG nin bütün telefonlarında bu sıkıntı varmış teknik servisle görüşeceğim

6. opel57

opel57
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

24
    1.074
    743
    230
    Scania
    TruckersMP Profili
    abi önerim 3310 :D :D çok dayanıklıdır akrabalarımdan birine bir rivayete göre 1000 yıl dayanmış :D

Bruce Lee bunu beğendi.
Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.