1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Çözüldü Süresiz Ban

Konusu 'Ban / Kick Problemleri' forumundadır ve KAYIHAN tarafından 6 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. KAYIHAN

KAYIHAN
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

30
    3
    1
    35
    TruckersMP Profili
    Merhaba , öncelikle oyunu yeni aldım ve ilk defa ingiltere gittim yükle birlikte limandan sonra göbekten dönerken ters trafik olduğundan dolayı kafam karıştı yanlış yol üzerinden döndüm ters yöne girdim o arada korna sesi duydum ard arda ilk başta anlamadım bende bastım bi kaç kez sonra anladım hatayı ama doğru yola girinceye kadar ofline oldu yeniden girmeye çalıştım süresiz ban yemişim.Banı kaldırtmaya çalıştım fakan ingilizcem yetersiz olduğu için tam anlatamadım burdaki admin arkadaşlar yardım edebilir mi acaba? Olay tamamen kasıtlı değil kafa karışıklığından oldu.
    resimdeki gibi yeşille dönmem gereken yerde kırmızı rotadan döndüm.

Son düzenleme: 6 Aralık 2015
  2. DarkBlueRZ

DarkBlueRZ
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

3
    0
    200
  3. KAYIHAN

KAYIHAN

30
    3
    1
    35
    TruckersMP Profili
    Ben itiraz etmeye çalıştım forumlardan gördüğüm kadarıyla fakat ingilizcem yetersiz olduğu için tam anlatamadım.Şimdi de tekrar yapamıyorum sanırım 3 gün beklemem lazım. Ama ters yön için süresiz ban biraz ağır geldi bana bide ingiltere girişi :(

Son düzenleme: 6 Aralık 2015
  4. Seyfo Dayi

Seyfo Dayi
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

1.255
    2.991
    220
    Admin boşluk koymayı unutup yanlışlıkla perm atmış :) her gün böyle en az 2 kişi banlıyorum, muhtemelen düzeltmiştir, pc'ye geçince bakarım düzelmemişse söylerim düzeltir, ban nedenlerinin diğer oyunculara gözüktüğü zamanlarda "permban reason: 3d wrongway" yazardı biz onu adam 3 gündür ters gidiyormuş adminler izleyip direkt perm attı olarak bilirdik, halbuki admin "3 d" yerine "3d" yazmış arada boşluk olmazsa perm oluyor, yoğun zamanlarda bu tarz hatalar oluyor.

5. KAYIHAN

KAYIHAN

30
    3
    1
    35
    TruckersMP Profili
    Anladım kardeşim hatadır insanlık hali olabilir aynı benim yaptığım gibi:) ama hala süresiz ban diyor bi değişme yok :I Cooper's Freightmaster adminin ismi bu ve ulaşamıyorum kendisine sürekli ofline :/

Banı kaldırmışlar teşekkürler sorun çözüldü :)

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 6 Aralık 2015
    DarkBlueRZ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.