1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Genel Steam Kredi Kartı

Konusu 'Konu Dışı' forumundadır ve LastStarDust tarafından 21 Eylül 2015 başlatılmıştır.

1. BulleTradek

BulleTradek
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

905
    196
    180
    Scania
    TruckersMP Profili
    Arkadaşlar Steamde ben bişey almak istiyorum (kredi kartıyla)mesela cs go da silah ama satın al a tıkladımğımda cüzdana tl ekliyin diyor kredi kartı ile satın alın demiyor bu yüzden dlc alamıycam heralde ve silah

2. İnternette steam cüzdan kodu satan siteler var. Bu tarz sitelerden yararlanabilirsiniz. En az 3 TL'lik steam cüzdan kodu satın alabilirsiniz.

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 21 Eylül 2015
  3. BulleTradek

BulleTradek
    Plaka

905
    196
    180
    Scania
    TruckersMP Profili
    yok ya ben kredi kartıyla almak istiyom ama neden böyle yapıyor ya

4. En az 3 TL'lik steam cüzdan kodunu kredi kartınızla satın alabilirsiniz ve size gelen cüzdan kodunu steam arayüzünden Oyunlar sekmesinden Steam Cüzdan Kodu Kullan... seçeneğiyle cüzdan kodunuzu etkinleştirebilirsiniz.

5. DarkBlueRZ

DarkBlueRZ

3
    0
    200
    Hesabınızda para varsa öncelikle bunu kullanmanızı istiyor olabilir, işleme devam edip kalan tutar için kredi kartı isteyip istemeyeceğini denediniz mi?

6. BulleTradek

BulleTradek
    Plaka

905
    196
    180
    Scania
    TruckersMP Profili
    5 kuruş vardı onu harcadım ama hala ama hala pazardan kredi kartı ile bişey alamıyom para ekle diyor ama ben para eklemek istemiyorum çünkü en son kazıkladıklarda

7. Banshee

Banshee
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

23
    68
    18
    65
    Scania
    TruckersMP Profili
    Steamın kazıklaması imkansız birşey koskoca topluluk niye kazıklasın.

8. DarkBlueRZ

DarkBlueRZ

3
    0
    200
    Tekrar kontrol ettim, mağazadan herhangi birşey alırken ödeme yöntemini soruyor, yani DLC alacak iseniz kredi kartı ile ödeme yapabilirsiniz. Fakat topluluk pazarındaki alışverişlerde hesapta para olmasını istiyor. Daha önce buna dikkat etmemiştim, yeni bir uygulama olup olmadığını bilmiyorum o nedenle, fakat şuan durum bu şekilde.

9. BulleTradek

BulleTradek
    Plaka

905
    196
    180
    Scania
    TruckersMP Profili
    ama tıklıyınca bişey çıkmıyor ama mağzada problem yokta pazarda kredi kartı ile cs go silah vb şeyler alamıyom

10. BulleTradek

BulleTradek
    Plaka

905
    196
    180
    Scania
    TruckersMP Profili