1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Çözülemedi Steam indirme sorunu

Konusu 'Çözülmemiş Sorunlar' forumundadır ve Deniz Gokcen tarafından 30 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. Deniz Gokcen

Deniz Gokcen
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

81
    14
    80
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    Steam'den bir oyun indiriyorum veya güncelliyorum, indirmeye başlıyor ama indirme aniden duruyor. Mesela dün 80 mb boyutundaki Unturned'ı indirecektim, mevcut internet hızımla yaklaşık bir buçuk dakikada indirebilecek iken 20 dakikada ancak indirebildi. Steam'i ve oyunu silmeyi denedim, bant genişliğinde de sıkıntı olmadığına emin oldum ama sorun hala devam ediyor. Lütfen yardım edin çıldırmak üzereyim

(not: internet hızım imzada var)

2. AhmetArkboa44

AhmetArkboa44
    Plaka

335
    219
    105
    MAN
    TruckersMP Profili
    Akk olabilirmi kontrol ettinizmi

3. ismail

ismail
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

25
    2.170
    708
    210
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Bu tür durumların adil kullanım kotası ile alakası yoktur, eğer olsa bile zaten çok yavaş indirir. Adil kullanım kotası asla indirmeyi iptal etmez.

İnternet hızınızı kontrol ettim, şuan hemen hemen aynı interneti kullanıyoruz. Benimde aynı onun gibi çıkıyor ama download 9.60 oluyor orası ayrı. Size dediklerimi lütfen uygularsanız sevinirim.
    1. Steam adresinizden çıkışınızı gerçekleştirin,
    2. Steam adresiniz girişinizi gerçekleştirin,
    3. İndireceğiniz oyunu Steam_Kütüphaden seçin.
    4. Oyuna sağ tıklayın En üst seçenek'den oyunu yükle seçeneğine basın.
    Eğer bu işlemlemden fayda alamadıysanız bilgisayarınızı yeniden başlatın tekrar deneyin sorununuz düzeleceğinden emin olabilirsiniz. Umarım sorunun çözülmesine yardımcı olabilmişimdir.

Edit > Aklıma son 1 şey daha katıldı. Son zamanlarda DNS ayarını değiştirdiyseniz DNS ayarı bunu engelliyor olabilir, Lütfen en son değiştirdiğiniz DNS ayarını kaldırın.

AhmetArkboa44 bunu beğendi.
  4. Deniz Gokcen

Deniz Gokcen
    Plaka

81
    14
    80
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    Evet AKK devrede ama bu durumu değiştirmiyor, benim bahsettiğim şey oyunun indirmesini tamamen durdurması.

İndirme bölgesini değiştirmeyi ve otomatik güncellemeyi kapatmayı denedim ama hala devam ediyor.

Hepsini denedim ama düzelmedi

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 30 Ekim 2015
  5. TurkishPotato

TurkishPotato
    Plaka

33
    2
    0
    80
    Scania
    TruckersMP Profili
    Hocam eğer faklı bir vpn kullanıyorsan bu senin internet hızını yavaşlatabilir. Eğer kullanıyorsan kapat eğer kullanmıyor isen valla bilemiyorum. :D

6. Deniz Gokcen

Deniz Gokcen
    Plaka

81
    14
    80
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    VPN de kullanmıyorum :(

7. Geçen gün PAYDAY 2 oyununa güncelleme geldi. Aynı sıkıntıyı bende yaşadım. Adil kullanım kotam geçti. Belki ondan olabilir. Oyun inerken internetten başka şeylerle ilgileniyordum. Sanırım oyun inerken internet harcayan programları ve tarayıcıyı kapatıp oyunun inmesini beklemek gerekiyor. İnternet harcayan şeyleri kapatıp indirme sayfasını açınca sorun düzeldi. Biraz ilgi istiyor galiba. :)

8. MertOguz

MertOguz

1.007
    675
    230
    TruckersMP Profili
    Bölgesel bir arıza olma ihtimali var. Zaman zaman bende de bu tarz sorunlar meydana geliyor. Modemi birkaç dakika dinlendirip tekrar deniyorum. Hem yeni IP numarası gelmiş oluyor. Olmazsa TTNET Müşteri Hizmetleri'ni arayıp hattımı güncellemelerini istiyorum.

9. Deniz Gokcen

Deniz Gokcen
    Plaka

81
    14
    80
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    Bilgisayarı her programı kapatıp kendi haline bırakmayı da denedim gene de düzelmedi. Ufff :(

10. Sorun Steam'de olabilir. Öyleyse umarım güncellemeyle düzeltecektir.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.