1. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  2. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Genel steam indiriminde oyun alma rehberi

Konusu 'Konu Dışı' forumundadır ve Emre K tarafından 25 Kasım 2015 başlatılmıştır.

1. Emre K

Emre K
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

21
    786
    89
    105
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    Arkadaşlar bu konuda size nasıl steamin indirimde nasıl kullanacağını anlatacağım.
    1.Öncelikle alacağınız oyuna karar verin.
    2.İndirime girdiği anda saldırmayın ;) En az mevsim indirimleri en az 3 gün sürer Eğer o zaman alırsanız ya alırken siteye herkes asıldığı için error verir yada alırsınız oyun gelmez( Not: Eğer siteye girmeyi başarırsanız oyun ne kadar indirime girmiş diye bakın ben öyle yaparım :) )
    3.Sabırsıssanız indirime girdiği zamanın bi gün sonrasında alın Yoğunluk azalır rahatça alırsınız.
    4.Eğer beklerim derseniz bir sonraki günlere kalın Bazen son günlerde indirim yapıyorlar ( Ama tavsiyem 2. gün almak sabırsız olarak tavsiyem :) )
    5. Sakın son saatlere dakikalara kalmayın.En riskli iştir .Bir aksilik olur
    6. Oyunu alın ve keyfini çıkara çıkara oynayın Forumlara , sosyal yerlere hava atmak için foto atmayı aklınızdan geçirmeyin Belki indirimden haberi olmayan , parası olmayan yada son dakikaya bırakan arkadaşlar alamamış olabilir Biraz zaman geçsin öyle atın.
    Bu konuyu (ç)alıntı yapmak yasaktır izin isteyin bu forumdan özel mesajla vereyim eğer izin alınmadan paylaşılırsa yasal süreç başlayacaktır ;)
    Bu konu ets2mptr.com da paylaşılmıştır

opel57 bunu beğendi.
  2. opel57

opel57

25
    1.074
    743
    250
    Scania
    TruckersMP Profili
    emre kardeşim güzel demişsin :D Ben iradeli bir bireyim yanımda en sevdiğim yiyecek yense gene dayanırım ama oyunlardan bahsedince bende isim vermeyeyşm İ ile başlıyor a ile bitiyor bir kıta paketi :D onun adı geçince merak uyanıyor nedense bende :D

3. Emre K

Emre K
    Plaka

21
    786
    89
    105
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    Bana biri h1z1 ets dese heyecanlanirim aynen

opel57 bunu beğendi.
  4. RaiglacheL

RaiglacheL
    Plaka

36
    803
    1.428
    230
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    Merak ettiğim bir soruyu sormak istiyorum."1 gün sonra alın." demişsin, peki indirim süresi 6-8 saat olan oyunlar için önerin nedir ?

Sözüm meclisten dışarı yıl sonu yaklaştığından beri forumda gereksiz konular ve postlar gözüme çarpar oldu.Steam indiriminde oyun almak için yapılacak şey belli; Steam'de oyunu bulun ve satın al tuşuna basın.Bu kadar basit...

Forum Moderatör ekibinin daha dikkatli olması gerekli.

Son düzenleme: 25 Kasım 2015
    AhmetF ve CumaliBzdmr bunu beğendi.
  5. Emre K

Emre K
    Plaka

21
    786
    89
    105
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    Dedigim gibi gunluk indiirmlerden bahsetmiyorum mevsim indirimlerinden bahsediyorum gereksiz bir postsa hemen silebiliirm nasil olsa emekelr gereksiz

6. TheKingTR

TheKingTR
    Özel Üye Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

27
    3.438
    6.356
    250
    Scania
    TruckersMP Profili
    Ben ets 2 yi yılbaşı indiriminin son günü almıştım :D şimdi h1z1 alcaz onu bekliyoz ve çalıntı yapana yasal süreç başlayacak demişin güldürdün :D

opel57 ve emrekoca2003 bunu beğendi.
  7. opel57

opel57

25
    1.074
    743
    250
    Scania
    TruckersMP Profili
    aynen bende :D sandımki hukuk-i bir kitap okudum :D

cCc TakLaci cCc bunu beğendi.
  8. BodyguardXP

BodyguardXP
    Medya Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

3.892
    508
    220
    Scania
    TruckersMP Profili
    bende Pes'2016 düşünüyorum/ takipteyim

ciikolove ve opel57 bunu beğendi.
  9. BluesAdam

BluesAdam
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

334
    282
    180
    Scania
    TruckersMP Profili
    Arkadaşlar bu indirimlerde günlük ya da flash indirimler olmayacak. Bir oyun bir kez indirime girecek ve indirimli fiyatı neyse o olacak. Bu yıl oyunları geri verme özelliği eklendiği için bu tür günlük ve saatlik indirimleri kaldırdılar, onu da aklınızda bulundurun. Bir oyun %50 indirime girdi ise "birkaç güne %75 iner" diye düşünmeyin, inmez.

Hayırlı alışverişler.

TigerVolt bunu beğendi.
  10. legestar TR

legestar TR
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

154
    52
    85
    Volvo
    TruckersMP Profili
    İskandinavya.Bütün forum bilyor abi. :D