1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Genel steam geri iade hakkında

Konusu 'Konu Dışı' forumundadır ve TheKingTR tarafından 24 Aralık 2015 başlatılmıştır.

1. TheKingTR

TheKingTR
    Özel Üye Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

26
    3.438
    6.355
    250
    Scania
    TruckersMP Profili
    Beyler ben dün bi oyun aldım 2 saatten az oynadım oyun çok kastığı için iade etmek istedim neye iade edelim dediğinde ininal kartı seçtim bugün bi mesaj geldi iade gerçekleşemiyor diye 2 saatten fazla oynadınız diyor sadece steam cüzdanınamı iade ediyor parayı ?

2. ismail

ismail
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

25
    2.170
    708
    210
    Volvo
    TruckersMP Profili
    @cCc TakLaci cCc,

Yukarıda size detaylı bir video göndermiş bulunmaktayım sağolsun bir abi detaylı olarak çekmiş bulunmakta eğer 2 saat'i 1 saniye bile geçirirseniz, direk reddediliyor acıma yok steam'da, ama %1 ihtimal umudu kaybetmemekde ve denemekte büyük bir fayda var denerseniz belki olumlu gösterirler, ve iade ettiğiniz steam cüzdan olarak size yansıyor.

3. TheKingTR

TheKingTR
    Plaka

26
    3.438
    6.355
    250
    Scania
    TruckersMP Profili
    hayır 2 saat olmadıki oynayalı :D ben ininal karta iade et dedim ondanmı öyle diyor demek istedim bak hatta steam profilimi atim h1z1i geri iade etmek istiyorum http://steamcommunity.com/profiles/76561198168725377

4. DarkBlueRZ

DarkBlueRZ

3
    0
    200
    Kart ile alakalı olmaması lazım, tekrar iade deneyin veya steam destek ekibiyle iletişime geçin. (İngilizce olarak*)

5. TheKingTR

TheKingTR
    Plaka

26
    3.438
    6.355
    250
    Scania
    TruckersMP Profili
    benim ingilizcem kötü ya :D

6. ismail

ismail
    Plaka

25
    2.170
    708
    210
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Duyduklarıma göre, ve bazı okuduğum yazılar'dan elime ulaşan bilgilerde iade talebinde bulunduğunuz zaman, orada bir " Açıklama " Kısmı mevcut, oraya Paypal hesabına göndermelerini iste, sanırsam oluyor çünkü Eğer steam wallet gelmesini istiyorsan, direk oraya yazmadan devam et'de geç bazen yazmasanda oluyor Paypal boşver yahu alma başına dert wallet yollasın gitsin.

7. DarkBlueRZ

DarkBlueRZ

3
    0
    200
    Tekrar iade deneyin, olmazsa özel mesaj ile iletişime geçin benimle, yardımcı olayım mesaj için.

Charles bunu beğendi.
  8. TheKingTR

TheKingTR
    Plaka

26
    3.438
    6.355
    250
    Scania
    TruckersMP Profili
    eyvallah saol deniyorum :)

DarkBlueRZ bunu beğendi.
  9. Theodor

Theodor
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

27
    119
    18
    70
    TruckersMP Profili
    Geçen aldıgım dlcler için bende iade istemiştim sanırım olumlu cevap gelecek 2gündür mail atmadılar,olumsuz olunca 2 saat içinde direk ret cevabı geliyor.

10. Mci61

Mci61

1.427
    744
    200
    Scania
    TruckersMP Profili
    Bende oyun iade ettim , 1 gün içinde geri dönüş yapıp yanıt veriyorlar. 1 hafta içinde para steam cüzdana yatıyor.