1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Genel Sorun Bendemi ?

Konusu 'Konu Dışı' forumundadır ve KadirhaNÖzer tarafından 14 Kasım 2015 başlatılmıştır.

1. KadirhaNÖzer

KadirhaNÖzer
    Özel Üye Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

1.225
    1.369
    230
    Scania
    TruckersMP Profili
    Merhaba arkadaşlar 900 km yük aldım paristen osnabrücke gidiyorum yolda 2 tane afk vardı biri devirmiş f7 diyorum hiç tınlamıyorlar yolda 2 tane yarışan vardı az kala çarpıyorlardı 2 tır birbirini geçmeye çalışıyodu yüklüce bende karşıdan gelirken biri birini fırlattı :D başıma gelmeyen kalmadı sorun bendemi onlardamı merak ettim.Tüm hayatımda böylelerini mıknatıs gibi çekiyorum

SarıTerlik bunu beğendi.
  2. RaiglacheL

RaiglacheL
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

35
    803
    1.428
    230
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    Böyle durumlar için yükü almaya ve teslim edeceğim şirkete gidene kadar video kaydını açık tutuyorum.Son 1 haftadır 12 kişiyi raporladım ve gereken yapıldı.Tavsiye ederim, böyle böyle oyunu temizleyecez..

SarıTerlik, avcitalip ve KadirhaNÖzer bunu beğendi.
  3. AHMETUGBA

AHMETUGBA
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

676
    459
    165
    Scania
    TruckersMP Profili
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

bak mesela resim aldık banlandı Kaanın dediği gibi video programın açık olacak. Kafan rahat olacak :D

SarıTerlik ve KadirhaNÖzer bunu beğendi.
  4. Sönmez Reis

Sönmez Reis
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

279
    118
    145
    Scania
    TruckersMP Profili
    Öyle diyorsunda, Adam reportlamaktan oyun oynuyamıyorum. :D