1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Çözüldü Sizce haksız yeremi ban yedim?

Konusu 'Ban / Kick Problemleri' forumundadır ve DesiareDuck tarafından 14 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. DesiareDuck

DesiareDuck
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

23
    13
    1
    35
    TruckersMP Profili
    https://www.youtube.com/watch?v=DgXMUIQl8Tw 1.50 den itibaren izleyin nickim: mert(16) öndekiler sürekli beni sıkıştırdı tam hızımı alırken yavaşladılar bende mecburi ters yöne geçtim ve birkaç kişiye çarptım daha dönmeden banladılar sizce haksızlık değilmi? selektör yaptım havalıyada bastım yol vermediler bende sola geçtim

muratsonmez bunu beğendi.
  2. EmreOdabasi

EmreOdabasi
    Plaka

26
    84
    10
    85
    Scania
    TruckersMP Profili
    Yaptığın şey yalnış ama istemeyerek yapmışsın direk geri çekildiğini görmüş admin bence banlamaması gerekirdi.

3. DesiareDuck

DesiareDuck

23
    13
    1
    35
    TruckersMP Profili
    Savunmamı yaptım hala cevap vermedi 4.5 saat oldu ve yabancı oldugu için cevap veremiyor sanırım türkçe yazmıştım videoda yol istedim vermediler sıkıştırdılar artık video açıpta oyuna gircem valla bizi 600 kilometre gidiyoruz takla attırıyolar report etsekde bişey olmuyor 2 kişi çarptım diye 2 günümü aldılar diğer videolarıda öyle biri ona çarpınca hemen 3gün ban atıyor ne saçma şey ya ???

Herşeyi hatasız kusursuz sürmemizi istiyorlar nerede bunun gerçekliği? adam yol vermiyor hızınıda kesmek istemiyorsun banlıyorlar

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 14 Temmuz 2016
  4. Baldemar95

Baldemar95
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

350
    252
    200
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Yapman gereken tek şey orda tırı düzeltmek yerine F7 enter . anında zaten admin bayağı izlemiş f7 çeksen sorun kalmayacak ve emin ol bu sadece seni 2 dk geri atar .
    Haksızsın maalesef ...

5. AliKurtulus

AliKurtulus

1.251
    1.775
    250
    kaza yaptıktan sonra direk f7 Çeksen göze batmazdın.

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 14 Temmuz 2016
    muratsonmez bunu beğendi.
  6. DesiareDuck

DesiareDuck

23
    13
    1
    35
    TruckersMP Profili
    Ben orda hızımı almışken nedensiz birşeyden dolayı herkz durdu öndekine mecbur çarbacaktım yine banlıyacaktı yani kaçışım yoktu birazcıkta insanda anlayış olması lazım bide pis pis gülüyor :@o_O

7. HasanBey TV

HasanBey TV
    Plaka

164
    115
    160
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Mahalesef Hatalısınız Yolu Engellemişsiniz istemeyerekte olsa suçlusunuz geçmiş olsun

8. DesertEagle26

DesertEagle26
    Özel Üye Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

3.106
    3.771
    250
    Kenworth
    TruckersMP Profili
    Orası en tehlikeli bölgedir, en ufak hatası ceza alırsınız. Sen diyorsun ki "hızımı almışım yavaşlamak istemedim" sonuç 2 gün, yavaşlasan en fazla 15 saniye alırdı. Diğerleri yapıyor banlanmıyor sen yapınca mı banlanıyorsun, hayır. Eğer kurallara uygunsuz bir şey görürsen video alıp raporlayacaksın. Haksızsın...

9. Aurora-TMP

Aurora-TMP

179
    148
    180
    Volvo
    Merhaba @DesiareDuck ,

İtirazın linkini özel mesaj ile gönderir misiniz?Çevirisi için yardımcı olabilirim.

DesiareDuck bunu beğendi.
  10. DesiareDuck

DesiareDuck

23
    13
    1
    35
    TruckersMP Profili
    Teşekkürler hocam hemen iletiyorum bir dakika.
    Konuşma başlatılamıyor hatası aldım hocam siz atın cevap olarak yazayım

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.