1. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  2. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Genel Sizce ETS2MP Eskiden mi daha güzeldi yoksa şimdimi?

Konusu 'Konu Dışı' forumundadır ve Koray55 tarafından 19 Ekim 2015 başlatılmıştır.

1. Koray55

Koray55
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

743
    196
    145
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Evet sizce ETS2MP şuanki haliylemi iyi yoksa eski kurallar dahamı iyi
    Edit:EskiMP Daha güzeldi bana göre Evet sizleri alalım8--)

2. SouL'Fly

SouL'Fly
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

25
    335
    66
    85
    DAF
    TruckersMP Profili
    Bence şu an daha disiplinli olması daha iyi.:)

3. Cemsnbc

Cemsnbc
    Plaka

42
    2.337
    1.955
    220
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Şimdi kuralları tam olarak bilmiyorum. Ama eski tadını geri kazanmış sanırım.

4. Ayyildiz1905

Ayyildiz1905

37
    74
    27
    50
    TruckersMP Profili
    daha ciddi oynamak istiyorsan su anda oyun daha iyi ama egelnce olsun carpisalim gezelim dag tepe diyorsan p bitti oyle troll kalmamis oyunda eskiden yol kesmeler trafigi tikamalar coktu sende belki su olmustur oyun artik eskide bayadirda oynuyorsan sogumusundur oyundan biraz ara vermek iyi oluyor ben bayadir oynamiyordir tekrar basladim zevkli bence

koray Tr bunu beğendi.
  5. TR | ADANALI01

TR | ADANALI01
    Plaka

192
    67
    150
    Scania
    Eskiden lag diye birşey yoktu mod yoktu daha güzeldi şimdi herkez cıvıtmış işi herkezde lag var donmalar var vs.

6. FIRAR

FIRAR

40
    18
    70
    Peterbilt
    TruckersMP Profili
    Eskiden oyun heyecan veriyordu,şimdi ise insanın giresi yok..

koray Tr, Tosunpasa ve TR | ADANALI01 bunu beğendi.
  7. KacaKTV

KacaKTV
    Medya Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

32
    838
    1.443
    210
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Şimdiki tabikide. Yeni gelen güncellemeler, destekler, geliştirmeler vs. derken multiplayer +1 koya koya gidiyor. Bu yüzden eskiden daha iyiydi demek saçma olur.

Artvinli08 bunu beğendi.
  8. Soner Tukenmez

Soner Tukenmez
    Plaka

39
    296
    114
    145
    Kenworth
    TruckersMP Profili
    server 1 dolu olmadığı müddetce iyi gibi. Lakin bir 2. servera girmeye görün doğduğunuza pişman olursunuz.

9. avcitalip

avcitalip
    Plaka

28
    197
    106
    190
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Eskiden daha güzeldi çünkü herkes tek sunucuda oynuyordu, Yolda insan görebiliyorduk. Bu multiplayer diyebiliyorduk. Üstelik EU1 - EU2 gibi bir ayrımcılığın olmamasının yanında hız sınırlayıcı da mevcut değildi, istediğimiz gibi hızlıca gidebiliyorduk. Şimdi ise ETS2 MP 'de araç 110 a gelince tıkanıyor ve yollar bomboş.

MP'yi tek başıma oynarken aynen bir süre sonra böyle oluyorum ;

Adminlere sanırım hız limiti uygulanmıyor, bu yüzden hallerinden memnunlar.

Eskiden troll görüldün mü büyük ihtimalle kalıcı banlanıyordu, şimdi ise ilk hatası ise 1-2 gün banlanıyor ve çok adaletsiz işliyor. Troll yapanın 2 Gün banlandığı, Haklı olarak küfür edenin 3 Gün banlandığı bir Multiplayer sistemi ve herkesin hatasını görmeyen bir sistem.

Sizlere soruyorum bölünmüş yolda ters şeritten ilerlemek kural ihlali değil midir ? sollamaya çıkılmayacak yerde araç sollamak kural ihlali değil midir ? Bu adam ceza almadı...

Ama basit ve haklı olarak ettiğim küfürden dolayı 3 gün ben ban yiyorum...

MertOguz bunu beğendi.
  10. omer584

omer584

426
    487
    165
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    1. Adminlere de o sunucunun kuralları geçerlidir. Yani bir admin EU1 de 110'dan hızlı gidemez.
    2. Son zamanlarda kuralların yumuşatıldığı doğru ve birkaç admin gibi ben de buna karşıyım.
    3. "Haklı olarak küğfretmek" diye bir şey yoktur. Ne oyun hayatnda ne de gerçek hayatta. Bunu bi öğrenin artık.
    4. Çift şerit bölünmüş yolda sollama yapmak yasak ve gördüğüme cezayı kesiyorum. Bazı adminler kesmiyor olabilir ona bir şey diyemem
    5. Son olarak gene söylüyorum basit ve haklı olarak edilmiş küfür diye bir şey yok.

Çok eskiden bu animasyonu da içeren bir şey izlemiştim de şimdi hayal meyal hatırıyorum. Kaynağını biliyor musun?