1. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  2. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Teknoloji Sistemim Ets2 açarmı ?

Konusu 'Teknoloji / Diğer Oyunlar' forumundadır ve kamyoncubatu tarafından 18 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. kamyoncubatu

kamyoncubatu
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

26
    3
    0
    50
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    Öncelikle Selamun Aleykum Arkadaşlar Foruma Yeni Üye Oldum Konuyu Yanlış yere açmıyorum sanırım ama yanlış yere açıyorsam kusura bakmayın Steam üzerinden ETS2 alacağım fakat ekran kartı konusunda kuşkuluyum oyunun minimum sistem gereksimlerinde GeForce GTS 450-class (Intel HD 4000) benim ekran kartım İntel® graphics family 32 bit 60hz oyunun grafik kalitesini düşürsem kasma sorunu ne kadar azalır yada kasma sorunundan başka bi sorunla karşılaşırmıyım yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

2. MertOguz

MertOguz

1.008
    676
    230
    TruckersMP Profili
    Intel Graphics Family ekran kartı değil, işlemciye dahil olan bir grafik birimidir. Genellikle fazla grafik gerektirmeyen(web'de gezinmek gibi) işlerde kullanılır. Muhtemelen bilgisayarında harici bir ekran kartı vardır. Onun ismini öğrenirsen daha detaylı bilgi sahibi olabiliriz. Eğer harici ekran kartı yoksa, 32-Bit bir dahili grafik birimiyle ETS2 oynaman zorlaşacaktır. Belki single player(tekli oyuncu)'ı düşük ayarlarda oynayabilirsin ama multi player(çoklu oyuncu) oynayabileceğini zannetmiyorum. Özellikle Amsterdam, Rotterdam gibi kalabalık bölgelerde bilgisayarın kitlenecektir.

3. Ayberkk

Ayberkk
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

25
    411
    139
    155
    Scania
    TruckersMP Profili
    Benim Ekran Kartım GT430 Yüksekte 30 fps Normalde 60 70 fps (SP DE)senin ekran kartın iyi değil o yüzden benim fps düşük seninkini düşünemiyorum

4. Cinkafa97

Cinkafa97
    Kayıtlı Kullanıcı

28
    1
    0
    0
    R9 270 fx8120 oc 4.2 ghz işlemci ile rotterdamda 17 FPS aldım bu gün fazla kasmayın :)

5. Ayberkk

Ayberkk
    Plaka

25
    411
    139
    155
    Scania
    TruckersMP Profili
    @Cinkafa97 oo senin kötüymüş ben İntel Core i3 3.30 gHz 8 GB RAM 4 GB Asus Nvidia GT430 ile en düşük Normalde 30 alıyorum :)
    Bu arada @kamyoncubatu sende tam sistem özelliklerini söylede ona göre yardımcı olalım

6. kamyoncubatu

kamyoncubatu

26
    3
    0
    50
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    RAM :3GB
    İşlemci : İntel(R) Core(TM) İ3-2310M CPU 2.10GHz
    64 Bit

Demosunu İndirdim Hiç Kasmadı Çok Normal oynıyabildim

7. Oyunu satın aldıktan sonra gönül rahatlığıyla oynayabilirsiniz. İyi oyunlar...

8. Ayberkk

Ayberkk
    Plaka

25
    411
    139
    155
    Scania
    TruckersMP Profili
    Aynen oynarsın ufak tefek kasmalar olursa endişelenme MP oynayan çoğu kişinin kasıyor arada

9. kamyoncubatu

kamyoncubatu

26
    3
    0
    50
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    Teşekkür ederim Beyler Yardımınız için

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.