1. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  2. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Çözüldü Sistem Nasıl İşliyor?

Konusu 'Ban / Kick Problemleri' forumundadır ve RAMAZAN Ç tarafından 19 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. RAMAZAN Ç

RAMAZAN Ç
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

27
    26
    3
    80
    Volvo
    TruckersMP Profili
    1 kere U dönüşü yaptığım için 1 kere sollama yaptığım için 1 kere kaza yaptığım için (kasten yapılmış bişey değildi kazadan hemen sonra adamdan özür diledim) toplam 3 banım oldu.Bu ban sayısının çoğalmasının bana bi götürüsü olur mu?Olursa nasıl bi götürüsü olur?Bir de bu ban yediğim olaylarda kimseye bi zararım yoktu.Ben bu oyunu sadece mp oynayabilmek için satın aldım.Böyle ufak tefek kazalardan dolayı bi kaç ban daha yedikten sonra süresiz ban yermiyim diye düşünmeye başladım.Forumda bu konuda açıklama aradım fakat bulamadım.Yardımcı olursanız sevinirim.

2. EliteGamer0611

EliteGamer0611

30
    106
    59
    55
    TruckersMP Profili
    @RAMAZAN Ç bey, MP de 6. banınız (bazen 5) 1 ay uzatılır ve 11. banınız (bazen 10) da sınırsız yapılır. Yani evet eğer ban sayınız çoğalırsa sonunda adminler daha ağır cezalar verebilirler.

DarkBlueRZ bunu beğendi.
  3. DarkBlueRZ

DarkBlueRZ
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

3
    0
    200
    @RAMAZAN Ç oyun olarak değil de simülasyon olarak yaklaşın. Kaza ve hata yapmamaya özellikle özen gösterin.

corbanez27 bunu beğendi.
  4. EnesDGN

EnesDGN

184
    41
    85
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    Ban yeme sınırında iseniz Roterdama ugramayın :)

5. RAMAZAN Ç

RAMAZAN Ç
    Plaka

27
    26
    3
    80
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Mecbur kalmadıkça uğramıyorum zaten Amsterdam Roterdam gibi kalabalık şehirlere :)

Ben zaten bu oyunu oynarken inanamayacağınız kadar gerçekçi oynamaya çalışıyorum fakat bilgisayarımın ve internetimin getirdiği sorunlar var.Oyun en düşük ayarlarda dahi acaip şekilde kasıyor.Bu sebeplerden dolayı oyunu tampon kamerasıyla oynuyorum.Dönüşlerde sağa sola pek bakamıyorum.Bide şöyle bi durum var gerçek hayatta bile kazalar olabiliyo ki bu bir oyun yani ben en son ban yeme sebebimde yanlışlıkla birisine çarptım daha sonra bildiğim ingilizce kadarıyla özür diledim.(Neredeyse hiç ingilizce bilmiyorum:))Yine de arkadaş şikayet etmiş.Hakkıdır bişey diyemem fakat benim fikrim şu ufak tefek kazalar yüzünden böyle sürekli ban yiyipte tek eğlencem olan et2mp den men edilmek bana mantık dışı geliyor.Ben yaklaşık 1 aydır kalabalık şehirlere girmiyorum bi hata yaparım ban yerim diye.Sonuç olarak Mp ye giremedikten sonra ben bu oyunu crackli de oynarım.Ufak tefek kazalar yüzünden oyunumdan olmak istemiyorum.

Bu yazıyı okuyacak kadar sabırlı mısın bilmiyorum.Ben yazarken sıkıldım.Kolay gelsin:)

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 20 Ocak 2016
    DarkBlueRZ bunu beğendi.
  6. EnesDGN

EnesDGN

184
    41
    85
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    ben 3 kere ban yedım artık daha dikkatlı oynuyorum.Benı sadece roterdamda gorebılırsınız amacım bizim millet cok küfür ettiği için ss alıyorum reportluyotum ets2mp sitesinden amacım bu sadece :D

7. DarkBlueRZ

DarkBlueRZ
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

3
    0
    200
    Okudum :) Sağa sola bakamasanız bile en azından biraz daha erken sinyal kullanmanız çevredeki sürücüler için yararlı olacaktır. Umarım kısa sürede daha iyi bir sisteme kavuşur oyundan daha da çok keyif alırsınız, keyifli forumlar :)

8. RAMAZAN Ç

RAMAZAN Ç
    Plaka

27
    26
    3
    80
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Oyundan keyif alma konusunda sıkıntım yok fakat kurallar biraz daha esnetilirse en azından oyunumun elimden alınma korkumu yenersem çok iyi olucak.:)

İyi Akşamlar..

9. EnesDGN

EnesDGN

184
    41
    85
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    Oyun içinde Türk adminler yetersiz.Genellikle yabancı adminler oluyor.Adminler olaya anında bakamıyolar malesef.Birisini reportluyorsan o kısının sabıt durması lazım.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.