1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Genel SİNGLE PLAYER İçin Yardım Edebilcek

Konusu 'Konu Dışı' forumundadır ve freecaptancan tarafından 7 Aralık 2015 başlatılmıştır.

1. freecaptancan

freecaptancan
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

26
    144
    10
    85
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Sa Benim Tırıma Yazı Yazabilecek Bi Arkadaş Olursa Sevinirim Çok Uğraştım Ama Yapamadım Şimdiden Teşekkürler
    Bide Fırfırlı Jantla Led Moduda Atarsanız Süper Olur
    Fırfırlı Jantı Yaptım Arka Tekerleri Yaparken Oyundan Atıyor

2. ismail

ismail
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

25
    2.170
    708
    210
    Volvo
    TruckersMP Profili
    @freecaptancan

Buradan fırfırlı tabela modu kastınız sanırsam ( Led Tabela? ) Eğer led tabela kastediyorsak buradan modu indirebilirsiniz ve buradan fırfırlı jant modu ( Site paylaşmakla amacım reklam yapmak değildir )

Buradaki arkadaş ( Yani aşağıdaki video ) Dorse anlatmaya çalışmış aşağıdaki verdiğim videoyu izleyerek daha detaylı bilgi alarak dorse yapabilirsin ve bilgili olabilirsin

• Ek olarak belirtmek istiyorum, sanırsam siz Single-Player şirketi açmaya çalışıyorsunuz, eğer dorse yapıp multiplayer'de kullanmak isterseniz haberiniz olsun yaptığınız dorse multiplayer çalışmaz multiplayer'de Belli-Başlı modlar bulunmaktadır belli-başlı modlara buradan bakabilirsin.