1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Çözüldü Sevgili Ömer..

Konusu 'Ban / Kick Problemleri' forumundadır ve WolfStrike tarafından 24 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. WolfStrike

WolfStrike
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

40
    2
    7
    65
    MAN
    TruckersMP Profili
    Çok sevgili Ömer..

Bu maili yazdığım sıralar/öncesi SFH konvoyunu izlediğin gayet net.. Keza Hull Port'u kapattığında olanlara karşı verdiğin tepkin kendince belli.. Ama ne şekilde olduğu '' kendince '' belli..Ben kendi hatamı net şekilde biliyor ve kabul ediyorum ve hiçbir şekilde hak iddia etmeyeceğimin attığın/attırdığın ban konusunda ki her ne şekilde olduysa..
    Merak ettiğim şey; nasıl oluyorda ben onlara '' ****** '' dediğimin saniyesinde ban yiyip oradaki abuk tiplerin; ''turkey is a chicken '' , '' its ok for the kebabs'' veya '' we were meant to go to hull but there is like 100 turkish trucks there '' cümlelerinin nasıl oluyorda herhangi bir CEZAYA çarptırlmadığı ?!?!!?!?

Sevgiler..

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 24 Ekim 2015
  2. Seyfo Dayi

Seyfo Dayi
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

1.255
    2.991
    220
    "Turkey is chicken" yabancıların tipik dalga geçme sözlerindendir ki adamlar Türklerden bahsediyor, admin orada müdahale etmeliydi, keşke sizde kısasa kısas deyip elizebeth muhabbetine girseydiniz.

TigerVolt ve CumaliBzdmr bunu beğendi.
  3. WolfStrike

WolfStrike
    Plaka

40
    2
    7
    65
    MAN
    TruckersMP Profili
    Aynı şekilde laf dalaşına girseydim onu yazan gerzekten farkım kalmayacaktı. Bu arada yukarıdaki mesajımda belirttiğim küfürü genel chatten yazmadım. PM'den sadece Ömer'e yazdım. Neyse peşinde olduğum şey bana attığı/attırdığı ban değil. Adil davranılmaması.. Teşekkürler.

Mesajların tümü kime neye söylendiği gayet açık ilk mesajda. Bir yanlış anlaşılma oldu sanıyorum Ömer'e küfür etmediğim anlaşılır durumda. Dolayısıyla sorun çözülmedi. @omer584

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 5 Aralık 2015
    KadirhaNÖzer ve CumaliBzdmr bunu beğendi.
  4. omer584

omer584

426
    487
    165
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    Durum her ne olursa olsun admine küfrettin. Özgür haklı perma yemediğine şükretmelisin.

Ekleme: Bu arada nerdeymiş o "Turkey is chicken" "kebab" diyenler? O limanda 15 dakika kaldım ve öyle bir şey görmedim.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.