1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Çözüldü serverlara bağlanamıyorum

Konusu 'Çözülmüş Sorunlar' forumundadır ve alperen1357 tarafından 1 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. alperen1357

alperen1357
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

24
    3
    0
    35
    merhaba arkadaşlar 1 haftadır mp a girmeye çalışıyorum fakat girdiğimde
    cannot connect to server it may be caused by your internet connection issues.
    you will be automatically reconnected wiithin next 10 seconds..
    diyor.mp defalarca tekrar kurdum boş serverlara girmeye çalıştım dns lerime baktım ama sonuç değişmedi yardımcı olursanız sevinirim :)

2. Memduh Başgan

Memduh Başgan
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

0
    0
    230
    Kenworth
    TruckersMP Profili
    Girmeye çalıştığın saatlerde server kapasitesi tam dolu olduğu için giremiyor olabilir.Boş bir serverda da aynı hatayı alıyorsan o zaman hata internet kaynaklıdır.

3. alperen1357

alperen1357

24
    3
    0
    35
    internetim normal ama diğer oyunlarda sorun çıkarmıyor

4. MertOguz

MertOguz

1.007
    675
    230
    TruckersMP Profili
    Şehir içinde, çok kalabalık yerlerde oyuna bağlanmak zor oluyor. Mümkünse otoban kenarı gibi boş bölgelerde bağlanmayı dene. Hiçbir şekilde bağlanamıyorsan, ETS2 Multiplayer'ı bilgisayarından kaldır ve tekrar temiz kurulum yap. Ara sıra ben de aynı sorunu yaşıyorum.

İnternetinde sorun olmayabilir. ETS2 Multiplayer hâlâ geliştirilme aşamasında olduğu için oyunla ve sunucularla alakalı sorunlar çıkabiliyor. :)

5. alperen1357

alperen1357

24
    3
    0
    35
    teşekkürler :)

6. FURKAN 17

FURKAN 17

25
    329
    58
    55
    TruckersMP Profili
    Usta bende senin hatani aliyorum kaldirmak bos vpnye baglaniyorum mis gibi giriyor

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.