1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Teknoloji Ram

Konusu 'Teknoloji / Diğer Oyunlar' forumundadır ve TR | ADANALI01 tarafından 25 Aralık 2015 başlatılmıştır.

1. TR | ADANALI01

TR | ADANALI01
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

192
    67
    150
    Scania

Merhaba arkadaşlar benim bilgisayarın ram 4 gb laptop kullanıyorum ram alacamda olurmu laptopa acaba ?​

Bu olur mu arkadaşlar?​

2. Kaptan59

Kaptan59
    Plaka

29
    52
    22
    65
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    Ram takabilirsin ancak öncelikle Senin Bilgisayarında bulunan Ram'lerin özelliklerini öğrenmemiz gerekiyor o yüzden verdiğim linkteki programı indir
    ve kur :http://www.gezginler.net/indir/cpu-z.html

ve adımları uygulayıp en son adımın resmini çek buraya at ona göre Ram önerisinde bulunacam sana

1.Adım(programı yükledikten sonra ilk görüntü bu olacak kırmızı işaretlediğim yere tıkla)

2.Adım (daha sonra aşağıda gördüğün pencere açılacak ve kırmızıyla işaretlediğim yere tıkla)

3.Adım (bu adımda tıkladığın yerde aşağı doğru slotlar olacak genelde Ram'lar "Slot #3" te bulunur(ben dizüstü pc kullanıyorum masaüstünde değişebilir))

4.Adım (3.Adımdaki gördüğün verilerin resmini çekip buraya at)

TR | ADANALI01 bunu beğendi.
  3. TR | ADANALI01

TR | ADANALI01
    Plaka

192
    67
    150
    Scania
    Bilgisayar şuan tamirde ama geldiğinde bilgisayar deneyeceğim sağolun teşekkürler.

4. Kaptan59

Kaptan59
    Plaka

29
    52
    22
    65
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    Rica Ederim

TR | ADANALI01 bunu beğendi.