1. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  2. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Diğer Oyunlar pubg

Konusu 'Teknoloji / Diğer Oyunlar' forumundadır ve edirnelilker tarafından 5 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

1. edirnelilker

edirnelilker
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

36
    46
    14
    65
    DAF
    TruckersMP Profili
    pubg de soyle bır sıkıntı yasıyorum yukledıkten sonra çalıstır dıyorum ama 5 sanıye kadar steamda calısıyor olarak gozukuyo ama malesef 5 sanıyeden sonra normale dönuyor ne ekran gelıyo ne bırsey arastırdım bır cok kısı bu problemı cekıyor .sonuc malesef cozumü yok iade cekıcem oyunun butunlugunu dogruladım wındows 10 guncel ekran kartı guncel vs sıstemde rhatlıkla kaldırıyor 8 gb ram nvidia 4 gb ekran kartı i5 işlemci son ama sıkıntıyı bir türlü çözemedim .

2. Meteoffical

Meteoffical
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

30
    213
    145
    160
    Volvo
    TruckersMP Profili
  3. SScrack

SScrack
    Özel Üye Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

34
    1.862
    4.099
    220
    Scania
    TruckersMP Profili
    Bu sorunun maalesef doğrudan bi çözümü yok. Çözüm yöntemlerinden biri, sistem eğer ramlerin tamamını görmüyorsa oyunu açmıyor bu sebeple ramleri çıkarıp tekrardan takmanız gerekmektedir. Bir diğer çözüm yöntemi ise format atmaktır. Ancak belirttiğim gibi çözümler bilgisayardan bilgisayara değişiklik göstermektedir.

4. edirnelilker

edirnelilker

36
    46
    14
    65
    DAF
    TruckersMP Profili
    onuda denedım malesf ama sıteyı bı ıncelıyım hmen

anlıyorum tşk ederim sınır bozucu bır olay tşk ederım

5. Titan

Titan

25
    197
    32
    85
    Scania
    TruckersMP Profili
    Bende de aynisi oluyodu Yapman gereken oyunun kurulu oldugu klasordeki dx i ve vcredist setuplarini kurman lazim.