1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Çözüldü Özgür isimli admin hakkında

Konusu 'Ban / Kick Problemleri' forumundadır ve QRQR tarafından 11 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. QRQR

QRQR
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

30
    3
    2
    50
    TruckersMP Profili
    dün rotterdamda garajın önüne set kuran ruslardan ötürü çıkamıyordum ve bu sırada fatih diye bir arkadaş benim id numaramı vererek sürekli ban ban ban yazıyordu ben de bunun üzerine bir küfür ettim ve arkadaş sanki benim küfrümü beklermişçesine amacı buymuş gibi direk seni banlattırıcam diye bir üsluba büründü. ayrıca ilerleyen saatlerde art arda benim ettiğim küfrü 10 a katlayacak küfürler etti. amacına ulaşmış ve banlanmışım. foruma bakıyorum herkes özgür isimli adminden şikayetçi yazılarıyla cevaplarıyla adeta insanları ezen, oyundaki hevesini söndürmeye çalışan, gereksiz yere otorite kurmaya çalışan bir havası var. bütün cevaplarında insanların tersleyen bir üsluba bürünen bu özgür isimli admin umarım en kısa zamanda üslubunu değiştirir. daha dost canlısı bir hale bürünür umarım. ve arkadaşlarını kollamaya yönelik olan ağalık beylik sistemi şu oyunda bile göze batıyor ya.. neyse teşekkürler. bakalım bu yazımdan sonra başka cezalarla karşılaşacak mıyım. hayırlı akşamlar.

Naneli Sucuk bunu beğendi.
  2. Seyfo Dayi

Seyfo Dayi
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

1.255
    2.991
    220
    Küfür ban nedeni şu kuralları açıp okuyun, seni küfürden banlarım diğerini blokladı diye banlarım.

3. Naneli Sucuk

Naneli Sucuk

27
    4
    1
    35
    sen benim dediğime bak hocam haksızsın olmayan kuraldan kural yaratıyorsun

QRQR bunu beğendi.
  4. QRQR

QRQR

30
    3
    2
    50
    TruckersMP Profili
    Ben banıma itiraz etmiyorum senin türk polisi tavrına itiraz ediyorum. Günlük hayatında yapamadığını gelip burada egonu şişirmene alet etmene itiraz ediyorum.

5. Seyfo Dayi

Seyfo Dayi
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

1.255
    2.991
    220
  6. QRQR

QRQR

30
    3
    2
    50
    TruckersMP Profili
    ben profil resminin siyasi olmasiyla ilgili bir yasak okuyamadim herkes kuralları kendine göre çevirsin oh ne güzel yani bunu atarak kendiniz haksız olduğunuzu kanıtlıyorsunuz resmen. ets2 nasıl emanet ediyor size böyle anlamıyorum. resmen ego tatmini ya.

neden turklerın hepsı elıne otorıte gectı mı gucunun sınırlarını zorluyor boyle cok kotu bı sey bu ya.

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 11 Ocak 2016
    Vacao bunu beğendi.
Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.