1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Çözüldü Oyunda online olmama rağmen kimseyi göremiyorum

Konusu 'Çözülmüş Sorunlar' forumundadır ve BORA LOGISTICS tarafından 17 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. BORA LOGISTICS

BORA LOGISTICS
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

7
    1
    85
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Öncelikle ets2 mp'yi ilk çıktığından beri oynuyorum. En son 2014 yılında gene bu aylarda oynadığımda bir sorunla karşılaştım. Fps düşmeleri vs. herkeste olan bir şey 5 fps ile bile oynamıslıgım var. oyundan atılmıslıgım var fakat bu farklı bir olay. Oyunda bir anda online gözükmeme rağmen oyun dondu kimse hareket etmiyordu. bende yükümü bırakmaya az kalmıstı nasılna offline oldu bare yuku bırakayım demiştim. O yükü bırakana kadar ben 10-15 tane tır'a çarpmışım herkese hasar vermısım ama bende oyuncular donuk halde kımse gorunmuyor. bana o zaman perma ban attılar. o sıralar ustune gıtmedım daha yenı bu hafta ıtıraz ettım anlattım admin sağolsun anlayışlı davrandı kaldırdı kalıcı ban'ı. kısaca artık perma ban yemek ıstemıyorum bu sorunun cozumunu arıyorum oyun daha gırer gırmez baglanyor online oluyor ama bende kımse haraket etmıyor. dortmund'da da aynı bratıslavada da aynı fark yok. fps ortalarda saylır dusukde değil çözümü bilen varsa cok işime yarar

2. Brokoli

Brokoli
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

28
    25
    5
    50
    Scania
    TruckersMP Profili
    Kısa bi video ekleme şansın var mı ? Grafik bağdaştırıcınla alakalı bir sorun olabilir mi aklıma bu geliyor. Birde dondukları yerde sürekli sabitler mi yoksa yanında bir süre donmuş olan tır bir süre sonra ışınlanır gibi başka bir yerde mi belirip donuyor?

3. BORA LOGISTICS

BORA LOGISTICS
    Plaka

7
    1
    85
    Volvo
    TruckersMP Profili
    yok tırlar haraket etmiyor bende oldugu yerde duruyor fakat arka planda oyun aslında online çalısıyor. bana görünmüyor .Video çekmiyorum normalde program indirmem gerekebilir. ama fotoğraf atıcam yakın zamanda

4. BORA LOGISTICS

BORA LOGISTICS
    Plaka

7
    1
    85
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Şimdi tekrar girdimde oyun normale dönmüştü fakat bana kalırsa gene aynı sorun olacak. konuyu açmadan önce girdigimde online oldugum halde dortmunda 4 kişi olmasına rağmen oyun kendıne gelmedı suan hersey normal gibi.

5. Erdem59

Erdem59
    Yasaklı

25
    25
    3
    0
    İlginç bir problem. Admin arkadaş anlayışla karşıladığına göre ya başkalarında da olan bir durum ya da cezanı çektiğini düşündü.

6. CumaliBzdmR

CumaliBzdmR
    Yönetici
    Plaka

33
    4.641
    9.272
    200
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Fotoğrafla birşey anlaşılacağını düşünmüyorum. Onlar donunca sen hareketli misin ?

7. Cemsnbc

Cemsnbc
    Plaka

42
    2.337
    1.955
    220
    Volvo
    TruckersMP Profili
    İnternet hızınızı kontrol ediniz. Bilgisayarınızda virüs varsa taratınız. Ekran kartınızın diverlerini güncelleyiniz. Directx'i kontrol ediniz. Sorununuz düzelmez ise uzaktan yardım için bana özelden ulaşınız.

8. BORA LOGISTICS

BORA LOGISTICS
    Plaka

7
    1
    85
    Volvo
    TruckersMP Profili
    İndirme hızı: 22007 kbps (2750.9 KB/sn)
    yükleme hızı: 2064 kbps (258 KB/sn)
    Gecikme. 1 ms

Windows uptade ile ilgili bazı sorunlarda var windows defender falan açamıyorum açmaya çalıstıgım zaman Error code: 0x80073afc hatasını verıyor internetten baktım nedır dıye bazı şeyler denedım ama sonuca ulasamadım. Anti virus suanlık yok microsoft security essential kullanıyordum windowsun kendı korumasını ama hata veriyor
    Ekran kartına gelince, İntel hd graphıcs 4000 ve nvidia geforce 740m var şuan ikiside güncel. oyunların neredeyse hepsını nvidia çalıstırıyor zaten.
    Gta 5, battlefıeld 4, hardline gibi oyunları sorunsuz oynuyorum. gta 5 düşük ayarlarda kasmadan oynanıyor. zaten nvidia geforce experience kullanıyorum ordan optimize ediyorum oyunları. ets2 mp nin alpha olmasından da kaynaklanıyor olabilir.

şimdi şöyle oluyordu bende oyuncular donuk bir şekilde gözüküyordu tab'a bastıgım zamanda kimsede hareket ping degerlerı falan 00 görünüyordu ama arka planda aslında online'ım bende görünmüyor.

Admin'in bana attığı video'yu buldum. Bende oyun offline şekilde görünüyordu ama aslında online. Videoda göründüğü üzere önümdekine çarpıyorum onun önündekinin içinden geçiyorum takla falan atıyor. o sırada oyun bende offline kimse görünmüyor. Online ile offline arasında asılı kalmış gibiyim

Az önce yeniden girdim burası frankfurt gene aynı şey oldu video yok ama resim var Boreasz olan benim adım. Arka planda aslında online. ama bende sanki offline gibi görünüyor non-collisıon'dan cıktıgım zaman taklaya gelir hesap.

[​IMG][​IMG]

Son düzenleme: 17 Ağustos 2015
    CumaliBzdmr bunu beğendi.
  9. omer584

omer584
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

426
    487
    165
    Mercedes
    TruckersMP Profili
  10. BORA LOGISTICS

BORA LOGISTICS
    Plaka

7
    1
    85
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Şuanda normale dönmüş durumda oyun.tam düzeldi derken gene aynı sey oluyor. O sorun tekrar oldugunda videosunu çekeceğim.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.