1. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  2. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Çözüldü Oyuna Yeni Başladım, Kuralları Bilmiyorum

Konusu 'Ban / Kick Problemleri' forumundadır ve BlackLight29 tarafından 1 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. BlackLight29

BlackLight29
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

35
    26
    3
    80
    Scania
    TruckersMP Profili
    Burda suçum ne allah aşkına ya oyuna aldıma pişman ettiniz ya şurda lise ye gidiyoruz sınav için çalışıyoruz 10 dk lık oyun oynucaz buen ya bida böyle oyun almıcam valla tır kullanmayı bilmiyorum daha

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 2 Kasım 2015
  2. DarkBlueRZ

DarkBlueRZ
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

3
    0
    200
  3. BlackLight29

BlackLight29
    Plaka

35
    26
    3
    80
    Scania
    TruckersMP Profili
    Kuralları okudum keşke oyunu almasaydım amsterdama gidiyorum tırın içinden geçebiliyor rotterdama gidiyorum arabalara çarpıyor hiç birşey bilmiyorum . oyunu keşke almasaydım pişman oldum vallaha paramı iade etseler gidip başka bi oyun alırdım 1 hafta olmadı ya alalı3-4 gün oldu
    böle bişey varsa ben video çekeyim kimsenin güzünün yaşına bakmıcam.SS hangi tuşla alınıyor onu bile bilmiyorum oyun kurallarında. vb. demişsiniz orda ters yönde gitmemek yok. arkadaşıma facebook dan söledim rotterdamda kimseye çarpma dedi.Ama bundan sonra böl bi şey varsa bende acımıcam.Zaten 10 dk oynucamız oyun gerisi full ders

Herkezin hatası olabilir.Ben daha dorseyi bırakmaayı yarım saatte yapıyorum oyundan yardım istedim kişilerden neyseki yardım ettiler.Eski steamımda euro truck 2 vardı sıkıntım yokdu bu yeni çıkdı sanırım çok eskden oynardım neyse artık yemişim banı yapacak bişey yok.Herkezin yanlışı olabilir yani bu kullandıgımız tır durmak ve ilerlekmek çok zor oluyor adama azcıkda sürtebilen kişiler var.Banada çarptılar Run(874) diyebi oyuncu çarptı takla aşdım ss alsaydım keşke.Neyse olmuş artık

Okudum,teşekkürler anladımda brşey daha sorcam.Bazı yeni başlayan (ben) biraz alışmakta zorluk çekiyoruz yol kapatmaları yazmışınız ve kaza yapmak kaza çok sert bilerek yapmam hasar 2 verir anca ve.
    Kullanıcı adında bulunan etiketler: Kick / Ban
    ETS2MP ekip üyelerine benzer "Forum Mod" "TS3 Admin" vb. benzeri etiketleri (tagları) kullanmak yasaktır.
    Burda tag kullanmak yasak demişsiniz steamdan grup olşdurup onun tagını kullanmaktamı yasak ?

çEVRİMDIŞI YONAYIM KENDİMİ ÇALIŞTIRACAĞIM

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 2 Kasım 2015
  4. DarkBlueRZ

DarkBlueRZ
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

3
    0
    200
    @KaslıOyuncu29 steamde grup oluşturup bu grup ismini otomatik olarak isminizin önüne yazma gibi birşey yok, isminizin önüne ayarlardan tag ekleyebilirsiniz. Bu etiketde kuralda belirtildiği gibi "Admin, mod" vs yazmanız yasak.
    http://www.ets2mptr.com/konu/ets2-mp-tag-ozelligi-kullanimi.3596/

Ek olarak trafikde geçerli her kural oyun kurallarına dahildir. (Ters şerit, trafik ışıkları vs.)

5. BlackLight29

BlackLight29
    Plaka

35
    26
    3
    80
    Scania
    TruckersMP Profili
    Teşekkür edrim,ama oyunu iade ettim iyi günler...

DarkBlueRZ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.