1. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  2. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Duyuru omer584 TruckersMP Yönetim Ekibinden Atıldı

Konusu 'Duyurular / Haberler' forumundadır ve corbanez tarafından 19 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. Albos

Albos
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

42
    267
    166
    190
    Volvo
    TruckersMP Profili
    bu omer584 ilk zamanlarda iyi yardım sever detekcı biri idi ama admin olduktan sonra kendini çok begenmişti benim gördum Hayırlı olsun ne diyelim nasil uygun gorunduyse

2. Seyfo Dayi

Seyfo Dayi
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

1.256
    2.997
    270
    Ömer'in atılmasının nedeni buradaki bazı kişilerin şikayetleri değil eğer buradaki kişiler ciddiye alınsaydı kacaktv çoktan atılırdı, 1 defa haklı olarak bir şikayet durumu oldu hatta bende destek vermiştim sonra sorun çözüldü, ardından boş nedenlerle 3 defa denediler, ayrıca bir güruh var bu güruhun tek amacı adminlerin en ufak hatasını raporlamak, geçen konvoya katıldım defalarca ismi geçen bir troll vardı yol kenarında durunca 2 3 metre önüne hafif çapraz park ettim, "admin adamı blokluyor video alın raporlayalım diyenler oldu", oyunda muhabbet edersin "admin niye muhabbet ediyor", etmezsin "admin çok egoist bize yanıt vermiyor", konvoyumuza gelmiyor, 1 gün ban cezası olan adamın bilerek yapmadığını düşünüp uyarınca "admin bize gelince hemen banlar ama arkadaşını uyardı", uyarmayınca "admin uyarmıyor direkt banlıyor Türk düşmanı admin", bizim görev tanımızda sadece hata yapanı banlamak, ban itirazlarına bakmak, Türk oyuncuların yabancı adminlere ban itirazlarını çevirmek vardır, gerisi ban süresinin esnekliği dahil kişinin kendi insiyatifidir.

Adam yabancı admine küfür ediyor ben perm atınca gidip şikayet ediyor, o şikayetleri bana gülerek gösteriyorlar haberiniz olsun, şikayet edecekseniz üslup, adam kayırma, gibi nedenlerle şikayet edin ancak adam kayırmadan algıladığınız bizim konvoyumuza katılmıyor olmasın, boşuna yorulursunuz.

Üç beş şirket hariç, Türk şirketleri ile bir şeyler söylemek istiyorum, çok kötü durumdasınız, tek işiniz diğer gruplara iftira atmak, diğer gruplardan etik olmayan yolları kullanarak daha iyi olmayı çalışmak, laf taşımak vs, yapın konvoyunuzu olsun bitsin çok boş şeylerle uğraşıyorsunuz.

Yeri gelmişken yazayım dedim, kısacası Ömer tamamen haklı nedenlerle çıkarılmıştır ancak buna gruplaşan oyuncular neden olmamıştır.

SARAJ, Kaan BATU, NiekHD ve 8 kişi daha bunu beğendi.
  3. GrandLion

GrandLion
    Plaka

31
    235
    187
    195
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    Konuya gerekli açıklama ve aydınlatma için teşekkür ederim. Geçtiğimiz akşam konvoyuma katılarak yardımlarınızı gözardı etmek imkansız. Omuzlarınızdaki yük çok ağır, bu belli oluyor. Herkesin sizden karşılıksız beklediği istek ve iyilikler var, hepsine yetişememek normal. Her neyse siz işinizi iyi yapan bir adminsiniz. Tüm içtenliğimle kendi adıma teşekkür ederim.

4. Beykozlu Selçuk

Beykozlu Selçuk
    Plaka

30
    548
    1.104
    220
    DAF
    TruckersMP Profili
    Üzücü bir haber olmuş.
    Hakkında hayırlısı olsun.
    Turk adminlerin olmaması bizim için hiç hhoş olmaz.
    Ömer tekrar geçmiş olsun.

GrandTurkey bunu beğendi.
  5. Memduh Başgan

Memduh Başgan
    Plaka

0
    0
    230
    Kenworth
    TruckersMP Profili
    Her şey bununla başladı. "Benimle iyi geçinirseniz siz kârlı çıkarsınız. Yok iyi geçinmezseniz oyunu burnunuzdan getirmesini de bilirim"
    http://www.ets2mptr.com/konu/yeni-e...tajyer-support-takimi-uyeniz-karsinizda.3825/

Tosunpasa, memoTR, Shanthör ve 9 kişi daha bunu beğendi.
  6. CumaliBzdmR

CumaliBzdmR
    Yönetici
    Plaka

35
    4.646
    9.296
    250
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Zamanında o da , onun tarafından banlanan kişilerde, rapor atıp haksızlığa uğradığını düşünen kişilerde karşılıklı olarak hata yapmışsınızdır işin gerçeği.
    Karşındaki kişiye ilk temasın nasılsa öyle sürer gider,iyide olsa kötü de olsa o fikir değişmez artık. Belki de ilk başlarda yanlış yapıldı...(Genel)
    Ama insanoğludur, hata yapmaya, aniden parlamaya ,doyumsuz olmaya karşı bir meyilimiz var.
    Olan olmuş, sevinenler/üzülenler olabilir. Yinede çizgimizi bozmayalım, kalp kırmaya da gerek yok.
    O da arkadaşımız sonuçta.
    Sonuç olarak hakkında hayırlısı olsun.

memoTR, Teyyare Nazo, Charles ve 1 kişi daha bunu beğendi.
  7. Mci61

Mci61

1.427
    744
    200
    Scania
    TruckersMP Profili
    Düzgün biçimde doğru düzgün oyunu oynayan yokki adminler napsın. Çoluk çocuk dolu ortalık , adminlerinde işi zor. Şimdiye kadar oyunda sıkıntı yaşamadım , adminlik durumum hiç olmadı fakat başımıza bir iş geldiğinde derdimizi rahatça anlatabileceğimiz birileri olması açısından oyunda Türk adminlerin sayısının fazla olması bizler için iyi birşeydi aslında. Ama azalıyor yavaş yavaş. Ne diyelim hakkında hayırlısı olsun..

GrandTurkey bunu beğendi.
  8. Charles

Charles
    Plaka

35
    399
    382
    230
    DAF
    TruckersMP Profili
    Ilk günden belliydi malesef... Yolun açık olsun Ömer emeğine sağlık

Teyyare Nazo ve CumaliBzdmr bunu beğendi.
  9. Freesby

Freesby
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

35
    19
    2
    50
    DAF
    TruckersMP Profili
    ATILDI demek yerine ayrıldı denilseydi, daha kibar olurdu.

10. Aurora-TMP

Aurora-TMP

179
    148
    180
    Volvo
    Bence atılması üzücü bir sonuç.Sonuçta Türk admindi ve bir sorun olduğunda ilgileniyordu.Ban alan arkadaşlar da oyunu insan gibi oynarsa ceza almazdı.Oyunu 3-4 aydır oynuyorum.Hiç bir ceza almadım. Hiç bir admin de durduk yere ceza vermez.

SARAJ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.