1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Genel Neden BAN cezası almıyorum?

Konusu 'Konu Dışı' forumundadır ve FourtyFour tarafından 14 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. FourtyFour

FourtyFour
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

35
    267
    450
    200
    Renault
    TruckersMP Profili
    Merhaba arkadaşlar, uzunca bir zaman sadece oyuna girip çıktım forum-ts vb. alanlarda aktif değildim. Bu süreç içerisinde çok güzel izlenimlerim oldu, sizlere bir kaç örnek vereyim. Öyle banladılar, böyle banladılar, bunu yaptılar Türk'üz diye bizi görüyorlar vs derken belki düşünürsünüz.

Multiplayer'a ilk yayına açıldığı dakika katılmış biri olarak BAN cezası almadan rekora gidiyorum, nasıl mı ?

Korkarak gittiğiniz Rotterdam da her önüme gelene atarımı, giderimi sollamamı da yapıyorum fakat her şeyin bir usulü var! Önce trafik kurallarını öğrenin, oyun ortamı da olsa multiplayer trafiği avrupalılarca kontrol edilen ve avrupa da ki katı kurallarca yaptırım uygulanan bir yer.

Sollama yapacaksan; 100mt geriden(tahmini 1-1,5 dorseli tır mesafesi) sinyalini aç! Önündekini sellektör veya uyarı ışığı ile ikaz et. Sollamayı yaptım şeride döneyim derken TAB tuşuna bas ve solladığın kişi ile aranda 80-100mt mesafe bırak olası bir lag durumunda durduk yere ban yeme diye!

Kimseyi sıkıştırma, birisi seni sıkıştırırsa güvenli mesafeden takip et bu esnada o kişiyi raporlar önünden uçup gittini görebilirsin :) Yok kendim çözerim dersen(ben öyle yapıyorum- fakat doğru değil) o kişiyi yakalayıp taklaya getiriyorum. Raporladıysa eğer gören admin büyük ihtimalle loglarda yaptığının karşılığı olduğunu görüp dokunmadı ama siz yine de raporlayıp yolunuza bakın.

Yanlış şeride girdiyseniz veya gireceğiniz yol ayrımını kaçırdıysanız ZORLAMAYIN! İlk dönüş alacağınız yere kadar fazladan gidin ve öyle dönün; Dönerken bulunduğunuz şerit ve karşı şeritten birisinin gelmediğinden emin olun (kaza sebebi olup ban yemeyin) Dönüş alacakken mutlaka sinyalinizi verin. İngiltere gibi ters akışa sahip(bize göre ters adamlar) trafikte yanlış şeride girdiyseniz yolda Güvenlik şeridi varsa oradan dörtlüleriniz yanar halde, karşıdan gelen olursa sellektör çakarak kendinizi belli edin hızınız da 50 km yi geçmesin. Güvenlik şeridi yolsa girdiğiniz yolda fazla mesafe gitmediyseniz dörtlülerinizi yakın geri viteste kontrollü şekilde o yoldan çıkın. Bu gibi ufak şeylere dikkat ederseniz BAN yemezsiniz!

Rotterdam da şehir içinde ve şehir dışındaki tek şerit yollarda SOLLAMAYIN, yol çift şeride döndüğü zaman ve yol çizgileri kesik çizgi halindeyse SOLLAYIN.

Birbirinize hadi yarışalım gibi meydan okumalarınız ve diğer oyunculara yaptığınız (yarış esnasında veya trafikteki hatalarınız ) kazaya sebebiyet sizlere daha çok BAN cezası aldırır.

Eğinli, Baranonen34, Charles ve 5 kişi daha bunu beğendi.
  2. DarkBlueRZ

DarkBlueRZ
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

3
    0
    200
    @Vega veee ilk yasaklanmanızı almışsınız (bu haberi benden almanızı istemezdim açıkcası :) ), 1 yılı aşkın bir sürede sadece bir kere ceza almanız takdire şayan :) Güzel bir yazı olmuş.

CumaliBzdmr bunu beğendi.
  3. omer584

omer584

426
    487
    165
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    Bakın o kadar da zor değilmiş ve ne kadar kolaymış. İşte böyle oyuncuları takdir ediyorum ve böyle oyuncuların bu oyunu oynamayı gerçekten hakeden insanlar olduklarını düşünüyorum. Bravo!

Türk oyunculara olan inancım tekrar canlandı.

İleride ETS2MP ile ilgili bir sorunuz veya danışmak istediğiniz bir şey olursa çekinmeden benimle iletişime geçebilirsiniz.

EDIT: Dün aldığın banı bu yazıyı yazdıktan sonra gördüm de suç sende değil seni raporlayan bebe de. (Küfür konusunda suçlusun kabul et) bu yüzden o kadar da dikkate alınacak bir şey değil :)

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 14 Ağustos 2015
  4. onureiz

onureiz
    Plaka

199
    66
    115
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Ben de 19 Aralık 2014 tarihinden beri MP oynuyorum şu ana dek hiç ban yemedim. :)

5. Beykozlu Selçuk

Beykozlu Selçuk
    Plaka

28
    548
    1.104
    210
    DAF
    TruckersMP Profili
    09.02.2015 Tarihinden bu yana oynuyorum, 1 Tek bile cezam yok :)

6. opel57

opel57

25
    1.074
    743
    230
    Scania
    TruckersMP Profili
    vega abim cesaretinden onur duydum,gurur duydum :) idolümsün bu yazıdan sonra :D dürüst insanları çok severim bende dürüstümdür ve kendim bi suç işlersem bir yerde yetkili bile olsam kendime ceza veririm :D adaleti inanırım.isim vermeyeyim polisiye oyunlarda rütbeli olduğum zaman kurallara uymasam kendime ceza veririm bu sadece bir örnek bunun gibi niceleri başlığın süper olmuş abi :D bilgilerin içinde teşekkür eder saygılarımı sunarım :)

bende tam hatırlamıyorum ama bu siteye sanırım 29 kasım 2014 :D bende eskilerden olabilirim sanırım ama olsun oyunda eskilik mühüm değilki bence tecrübe önemli :D

7. Charles

Charles
    Plaka

34
    399
    382
    230
    DAF
    TruckersMP Profili
    26 Haziran 2014 Sıfır ceza.. ;) Eline sağlık @Vega bu arada

Alper34 ve opel57 bunu beğendi.
  8. FourtyFour

FourtyFour
    Plaka

35
    267
    450
    200
    Renault
    TruckersMP Profili
    twich açılmıyor, banlandığımın farkında değilim.(Oyuna geceden sonra girmemiştim) Yine küfredicem kendimi zor tutuyorum, bu ufaklık eklediği vidyonun 1-2 dk öncesini de koysaymış ya :)

omer584 ve opel57 bunu beğendi.
  9. FourtyFour

FourtyFour
    Plaka

35
    267
    450
    200
    Renault
    TruckersMP Profili
    Her neyse ilk banımızı aldık bundan sonra biz de vidyo kaydederiz bu gibi veletlere karşı :)

Yukarıdakilerden kıssadan hisse çıkarmaya bakın derim, önünüzde sağlı sol gidip siz yol vermeyip üzerine aynı şeyi bir şekilde siz ona yapınca vidyo+raporlayanlar'a karşı da elinizde öyle danaları görünce bir kanıt olması için vidyo açın.

Son düzenleme: 14 Ağustos 2015
    omer584 bunu beğendi.
  10. Türk_Squidward

Türk_Squidward

286
    74
    70
    Mercedes
    Valla,bi tek hayatimda 1 ban almistim o da ets2mpde para hilesi yaptim diye sonradan ismi degistirdim oyuna devam ettim :P

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.