1. Merhaba Ziyaretçi,
    Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz konvoylara katılmak istemez misin? Ayrıntılar İçin Tıkla!
  2. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  4. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Çözülemedi Multiplayer güncelleme sorunu

Konusu 'Çözülmemiş Sorunlar' forumundadır ve uzziel tarafından 29 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. uzziel

uzziel
    Kayıtlı Kullanıcı

38
    12
    1
    15
    Volvo
    Merhaba sevgili arkadaşlarım dün işten geldigimde pc yi açtım ve gördüm ki mp ye yeni güncelleme gelmiş indirdim ancak girişte Multiplayer sayfasına bağlanması gerekirken direk oyuna giriyor bununla ilgili yardımlarınızı rica eder bol şanslar dilerim....

2. CumaliBzdmR

CumaliBzdmR
    Yönetici
    Plaka

33
    4.641
    9.272
    200
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Masaüstündeki mp simgesine sağ tık yaparak yönetici olarak çalıştırmayı dene.

3. Cemsnbc

Cemsnbc
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

42
    2.337
    1.955
    220
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Oyunun kurulu olduğu kısımı farklı bir yer göstermiş olabilirsiniz. Tekrardan kontrol edip denemizde fayda var.

4. uzziel

uzziel
    Kayıtlı Kullanıcı

38
    12
    1
    15
    Volvo
    Arkadaşlar dedikleriniz çözüm olmadı halen devam ediyo sorun başka ne yapabılırım ?

5. Bomlife

Bomlife
    Emekli Yönetici Kayıtlı Kullanıcı
    Plaka

2.105
    1.965
    300
    Mercedes
  6. KoJiRo

KoJiRo
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

34
    8
    0
    50
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Mp silip tekrar yükledim aynı sorun bende de oluştu

7. Seddoo

Seddoo
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi
    Plaka

37
    652
    567
    185
    Volvo
    Merhabalar.. Oyunu ilk başlangıçta opengl veya dirextc olarak başlatmanin ne farkı var..

8. ismail

ismail
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi
    Plaka

25
    2.170
    708
    210
    Volvo
    TruckersMP Profili
    @Seddoo,

Euro Truck Simulator 2 Multiplayer açtığınızda eğer " OpenGL " ile açarsanız ( Tabi bunu hiçkimse tavsiye etmiyor ) + " Sürekli Hata alırsın, Oyunun takılı takıla gider, çeşitli Bug sorunları yaşarsın "

" DirectX " ( Hemen hemen tüm kullanıcılar oyunu insanlara, " DirectX " Olarak açıyor, ve DirectX ile açtıkları zaman kısmen sorunlar ile karşılaşmıyorlar, oyununuz DirectX ile açınız ve multiplayer'i " Yönetici olarak çalıştır " deyin.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.