1. Merhaba Ziyaretçi !
    World Of Trucks Multiplayer Türkiye sitesine katılmak için buradan kayıt olabilirsiniz.
  2. Merhaba Ziyaretçi,
    discord.wotmp.com adresinden discord sunucumuza giriş yapabilirsiniz.
  3. Merhaba Ziyaretçi,
    Steam grubumuza katılıp, yapılan etkinliklerden ilk haberdar olma şansını yakala!

Genel MAN 6x4 Şasi + 20 Tondan Fazla Yük = Bug?

Konusu 'Konu Dışı' forumundadır ve omer584 tarafından 10 Ekim 2015 başlatılmıştır.

1. omer584

omer584
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 Sahibi

426
    487
    165
    Mercedes
    TruckersMP Profili
    Merhaba arkadaşlar.

Son zamanlarda MAN 6x4 şasiyle 20 tondan fazla yük çekmeye çalışırken kamyonun sağa ve sola dönmediğine dair bir söylentiler var. Bu durum kimsenin başına geldi mi? Eğer elinizde kanıt olarak video varsa bana atabilir misiniz?

Alper34 bunu beğendi.
  2. opel57

opel57
    Kayıtlı Kullanıcı ETS2 ve ATS Sahibi

26
    1.074
    743
    250
    Scania
    TruckersMP Profili
    abi bugtan kastın şeymi hani böyle dorse yi bırak dediğinde yeşildeyken dorse bırakılmıyor o anlamdamı ?

3. DarkBlueRZ

DarkBlueRZ

3
    1
    200
    Evet mevcut, kayıt aldım, yüklüyorum.

Edit: Video eklendi, kırpma vs yapmadım, normalde giderken dahi dönüşleri çok zayıf ki 2:15'den sonra bariz olarak aracın dönmediği görülüyor. (Yük: 25 ton)

Son düzenleme: 10 Ekim 2015
  4. frknyksl

frknyksl
    Plaka

116
    42
    120
    Volvo
    TruckersMP Profili
    6 x 2 / 4 bu tür şasi kullan. YANLIŞ hatırlamıyorsam 85 ton yük taşırken 6 x 4 te bende dönemiyordum. 6 x 2 / 4 yapınca kontrol bana geçti:).
    Benim ki 85 ton du ama sende de 25 nin altında dönüp 25 nin üstünde dönmüyorsa şasiyi değiştirerek denemeni tavsiye ederim.

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 10 Ekim 2015
  5. Eğinli

Eğinli
    Plaka

62
    229
    191
    160
    MAN
    TruckersMP Profili
    Scania ve MAN kullanırken 6x4 şasilerde bu durum mevcut ama mp'de denemedim sp oynuyorum,6x4 şasilerde viraj ve dönüşlerde araç sürükleniyor zor dönüyor. 4x2 lerde böyle bir sıkıntı yok hatta denemek için 50 ton ve 45 tonluk yüklerle iş aldım sıkıntısız.

6. Koray55

Koray55
    Plaka

743
    196
    145
    Volvo
    TruckersMP Profili
    Elimde s.s. ve video yok ama tek o sorun manda var gibi geliyor 6x4 te zor dönüyor